Hobbysletten

Britt Meijer 4 januari 2016 7
Hobbysletten
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Hobbysletten.nl is een dating site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Voornamelijk zijn leden op zoek naar een seksueel getinte relatie. Op het moment dat jij hieraan wilt deelnemen, dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto’s te voorzien. De datingsite waarop je oproepjes kunt plaatsen onderscheid zich doordat je oproepjes plaatst en daarop reageren andere leden. De profielen op Hobby sletten zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Echter is het wel heel spannend.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Hobbysletten

Deze website wordt geëxploiteerd door moederbedrijf Pink Melon Web Concepts Ltd. Persoonlijke gegevens van gebruikers komen in een beveiligde database terecht. Pink Melon Web Concepts Ltd neemt daarmee de Wet Bescherming Persoonsgegevens in acht. Persoonlijke gegevens worden niet verstrekt aan andere bedrijven of instellingen. De datingsite maakt gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens. Dit wordt vooral gedaan om privacy te waarborgen. Op Hobbysletten.nl krijg je te maken met cookies. Tijdens het gebruik van de datingsite gebruikt hobbysletten cookies om je te identificeren en daarmee de toegang tot de site voor jou gemakkelijker te maken.

Inschrijven Hobbysletten

Aanmelden gaat heel gemakkelijk via de homepagina van hobbysletten.nl. Na invulling van je (fictieve) gebruikersnaam en e-mail adres wordt gevraagd of jij man of vrouw bent en wat je leeftijd is. Vervolgens kun jij je aanmelden en krijg je een e-mail met activatie link. Na het activeren van je profiel kun je direct starten met het plaatsen van een oproep en het zoeken naar een partner. Het is wel aan te raden om eerst je profiel compleet te maken met bijvoorbeeld een profiel foto. Dit verhoogt jouw slagingskans.

Gratis aanmelden

Kosten Hobbysletten

Een oproep plaatsen op datingsite Hobbysletten.nl is geheel gratis. Het enige waarvoor jij hoeft te betalen is wanneer jij contact opneemt met andere leden. Berichten die jij van andere leden krijgt kun je gratis inzien. Voor het versturen van een bericht wordt 1 credit in rekening gebracht. Credits kun je op twee verschillende manieren kopen. Telefonisch en in een bundel. Betaling is mogelijk via iDeal, Click & Buy, Visa / Mastercard, Maestro en Bancontact/MrCash. Om privacy te waarborgen komt op je afschrift de vermelding “Stg Derdengelden Pay.nl inzake Securesafepay”. Hieronder volgt de prijs:

Telefonisch aankopen van credits á € 1.40. Dit zijn eenmalige kosten en vermelding op je telefoonrekening is discreet. Bundel (voordeliger):

Aantal Hoeveelheid Prijs Prijs per bericht
10 10 credits € 10,00 € 1,00 per bericht
25 25 credits € 22,50 € 0,90 per bericht
50 50 credits € 40,00 € 0,80 per bericht
100 100 credits € 75,00 € 0,75 per bericht
300 300 credits € 200,00 € 0,66 per bericht

Mobiele Hobbysletten app

Op moment van review beschikt hobbysletten.nl niet over een mobiele app. De dienst is wel zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. In geval er problemene zijn met de weergave van Hobby sletten op jouw device kun je direct contact opnemen met het support team.

Gratis aanmelden

Nieuws en kortingen

Regelmatig heeft Hobbysletten.nl nieuws en kortingsacties. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina

Uitschrijven Hobbysletten

Je profiel verwijderen van hobbysletten.nl gaat erg eenvoudig. Daarvoor moet je wel ingelogd zijn. Bij je instellingen kunt je eenvoudig uw account verwijderen. Klik op bevestigen en je profiel is gewist. Let op: Aangekochte credits vervallen en je kunt niet langer berichten inzien, versturen en ontvangen.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

7 Reviews »

 1. jeroen 19 augustus 2017 op 03:13 -

  Ene grote nep zooi!!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Cyberlover 29 september 2016 op 19:38 -

  Hoge kosten en nog geen date gehad. Veel vrouwen doen zich anders voor en op het moment dat je denkt dat ze willen daten hebben ze geen tijd. Of ze hebben andere smoezen. Dus geen verschil met andere soortgelijke sites. Ik ga afhaken. Veel geld kwijt en geen date!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Ben 7 september 2016 op 20:47 -

  Lekkere sletten neuken! khou er van

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Cyberslet 23 juli 2016 op 16:21 -

  Prima datingsite waar je eenvoudig kan zoeken naar leuke dames om mee af te spreken. Tot nu toe niks tekort gekomen hier dus ik mag niet klagen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Tommy 5 juli 2016 op 13:38 -

  Ik ben altijd wel opzoek naar een leuke hobbyslet! en die kan ik hier meestal wel vinden! dus hobbysletten van nederland meld je aan voor meer plezier met mij!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Joep 25 mei 2016 op 17:14 -

  Altijd wel een leuke vrouw die een keertje wil afspreken met je, dus ik ben blij dat ik me hier heb aangemeld. Dus vooral vrouwen blijf jezelf aanmelden :)!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Sassie 7 april 2016 op 20:38 -

  Vraag me echt af hoeveel van deze hobbysletten ook echt seks willen in plaats van alleen willen praten en erotische fotos willen sturen en ontvangen. Ik vind het heerlijk hoor dames om mezelf lekker achter de computer te verwennen maar ik zou het nog veel fijner vinden als jullie dat bij mij komen doen! zit dat er in??

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »