iShotMyself

Britt Meijer 10 augustus 2015 9
iShotMyself
1
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Kosten Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

iShotMyself is een erotische amateur community waarop je foto’s en video’s van echte amateurs kunt vinden. Het is ook mogelijk om zelf je eigen beeldmateriaal te plaatsen. Via de foto’s en video’s kun je in contact komen met gelijkgestemden en eventueel erotische dates afspreken. De datingsite biedt verschillende functionaliteiten zoals privé-berichten versturen, reacties plaatsen en zelf eigen beeldmateriaal uploaden. De datingsite richt zich op mannen, vrouwen en stellen, hetero, bi en gay in Nederland en België.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid iShotMyself

Om een of andere reden konden we geen privacy statement of algemene voorwaarden vinden op de datingsite. Het lijkt alsof de datingsite niet veel waarde hecht aan de privacy van de gebruiker. Het voert een passief beleid op gebied van fake leden. Dat wil zeggen dat profielen niet gecontroleerd worden. Het is wel mogelijk om op verzoek je eigen profiel te laten controleren en dan krijg je een status van ‘Verified Member’. Dit wordt door veel leden gedaan om te benadrukken dat je geen fake lid bent en dus uitsluitend jouw eigen, zelfgemaakte foto’s en films plaatst. Als Verified Member zal je meer aandacht en response krijgen. Wanneer je als lid vermoedt dat iemand fake/nep is, verzoek die ander dan om de status van Verified Member aan te vragen voordat je verder contact hebt. Zo kun je enigszins controleren of je wel met een echt iemand te maken hebt. Je e-mail adres blijft anoniem. Echter bevelen we niet aan om persoonlijke gegevens aan deze datingsite toe te vertrouwen. Wanneer je afspreekt met iemand die je via deze datingsite hebt leren kennen, bevelen we aan om op een openbare plek af te spreken en een vriend of vriendin mee te nemen.

onbeperkt-daten

Inschrijven op i Shot Myself

Om deel te kunnen nemen aan de ishotmyself community is het nodig om je aan te melden. Dit kan gratis en het enige dat je hiervoor in moet vullen zijn je gebruikersnaam, e-mail adres en een zelf verzonnen wachtwoord. Na verificatie wordt ook nog je geboortedatum, geslacht en land gevraagd. Met een gratis account heb je toegang tot verschillende functionaliteiten zoals onbeperkt alle foto’s en films bekijken, privé-berichten sturen,  reacties schrijven, zelf foto’s en films uploaden en een favorietenlijst bijhouden.

Gratis aanmelden

Kosten i Shot Myself

Op datingsite i shot myself worden geen kosten brekend voor het gebruik van een gratis profiel. De kosten van de datingsite worden betaald met advertentie inkomsten. Echter is het sinds 2014 mogelijk om supporter te worden. Wanneer je supporter bent kun je van nieuwe en extra functies gebruik maken zoals bijvoorbeeld een chatroom met live webcams voor ISM-leden en je kunt zien wie jouw profiel bekeek, wie +1 stemde, wie thumbs-ups gaf. Supporter worden kan voor 75 eurocent per week. Bovendien hebben supporters onbeperkte toegang via mobiel/tablet. Voor niet-Supporters is het gebruik via mobiel/tablet beperkt tot 7 pagina’s per dag.

onbeperkt-daten

i Shot Myself app

Op het moment van schrijven beschikt i shot myself niet over een mobiele app. Wel is de datingsite te bezoeken op tablet en mobiel via de webbrowser. Zoals eerder beschreven is het gebruik via mobiel en tablet beperkt tot 7 pagina’s per dag als je geen supporter bent van ISM.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Regelmatig heeft i shot myself aanbiedingen en kortingsacties voor nieuwe supporters. Zie voor actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op iShotMyself

Wanneer je bent voorzien of wanneer jij je account niet meer wilt gebruiken raden we altijd aan om je profiel te verwijderen. Het is ook mogelijk om je account (tijdelijk) op non-actief te zetten. Jouw account, gegevens en uploads blijven in dat geval bestaan, maar zijn tijdelijk onzichtbaar. Je kunt later zelf jouw account weer actief maken

Wil je definitief verwijderen, log dan in op de dating site, klik op ‘Mijn account’ en daarna op ‘Mijn gegevens’. Onderaan het formulier zie je een link staan genaamd ‘Verwijder mijn account’. Klik op die link om jouw account te verwijderen.

Gratis aanmelden

onbeperkt-daten

datingsites advertenties review

9 Reviews »

 1. Nick 11 december 2018 op 09:04 -

  Slechte site, geraak niet ingelogd krijg steeds bericht word supporter, heb meermaals mails gestuurd naar Ism maar geen gehoor, wil nu account opzeggen want er staan nog foto’s van m’n vrouw op

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Rene de vos 8 februari 2018 op 02:06 -

  Ik heb geen contact meer met Ism

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Manus 24 juni 2016 op 18:24 -

  Even voor de goede orde: Ishotmyself bestaat feitelijk uit twee onderdelen. Eén daarvan is de site waar je content kan delen. Deze content zal wellicht best legitiem zijn. Hierboven staan wat reviews die duidelijk alleen over dit deel gaan.

  Het andere gedeelte is echt opgezet als datingsite. Daar moet je een apart profiel aanmaken. Vervolgens krijg je al snel een dozijn reacties van allerlei geile dames die direct met je willen afspreken. Om te reageren moet je wel eerst 1,40 per bericht betalen…. De bekende truc uit de oude doos dus. Dit deel is echt 100 procent NEP en dus pure oplichterij.

  De slechte beoordeling en de argwaan door Britt van Datingsites.nl is dus volkomen terecht.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. jeroen_s 25 mei 2016 op 18:50 -

  Ik ben te vreden over deze site.
  Liefde voor het leven zal je er misschien niet vinden.
  Wel naakte mensen en sex dating

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Winnerking 3 november 2015 op 23:53 -

  Ik snap de slechte beoordeling van datingsites.nl niet. Ishotmyself is zo ongeveer de enige site waar echte amateurs opstaan. Je weet hier zeker dat de beelden echt zijn en dat wordt niet erkent.
  Dit is dé site!! Zeker de moeite waard om te proberen en ik zal het iedereen aanbevelen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Rens koning 26 oktober 2015 op 18:58 -

  Het is niet fake.
  De amateurs die hier op staan zijn wel degelijk echt. Je kunt zelf ook insturen. Of ze niet allemaal contact maken en willen weet ik niet. Maar je hebt hier wel met echte mensen te make. Ik heb het gecheckt

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Franz998 25 september 2015 op 08:26 -

  Goede site. Hier vind je echte amateurs. Je kunt ook zelf foto’s uploaden. Je krijgt dan sneller contact. Heel erg goed!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Bennie 11 september 2015 op 22:58 -

  Hallo,
  Kan makkelijk foto plaatsen op site. Goede site.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Fake!! 7 september 2015 op 03:12 -

  Veel nep foto’s. Geen goede site. Contact of seks met echte vrouwen krijg je niet

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »