Jacquie et Michel

Britt Meijer 1 september 2015 0
Jacquie et Michel
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Op deze van oorsprong Franse datingsite kunnen mannen en vrouwen met elkaar in contact komen voor een erotisch avontuur of spannende date. Je kunt er terecht als je hetero bent, maar ook is er ruimte voor bi- en homoseksuelen. Op de datingsite zijn meer vrouwen actief dan mannen. De ratio ligt op het moment van deze review op 56% vrouw, 44% man. De datingsite beschikt over een groot aantal leden, namelijk meer dan 118.000 actieve leden. Jacquie et Michel biedt de mogelijkheid om per locatie te zoeken, je kunt webcammen en mee lezen / schrijven bij de Jacquie et Michel blog. De datingsite zelf is ook in het Nederlands beschikbaar. Wanneer je niet direct op de Nederlandse datingsite terecht komt, maak dan een profiel aan en klik op questions fréquentes ‘veelgestelde vragen’, onderaan kun jij de langue ‘taal’ wijzigen naar Nederlands. Het aanmaken van een profiel is overigens gratis.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Jacquie et Michel

Op het eerste gezicht is Jacquie et Michel niet geaccrediteerd met een keurmerk. De datingsite is onderdeel van een groter concern namelijk 2L multimedia. Op Jacquie et Michel zijn zowel een algemene voorwaarden als een privacy overeenkomst te lezen. Alvorens je een profiel kunt aanmaken moet elke gebruiker hiermee akkoord gaan. Beide documenten zijn in tegenstelling tot de datingsite zelf, enkel in het Frans beschikbaar. Dat maakt het moeilijk leesbaar voor Nederlanders. Echter, na het doornemen van de volledige algemene voorwaarden kunnen we concluderen dat er geen opzienbarende verassingen in staan.

Jacquie et Michel lijkt een betrouwbare datingsite die geen misbruik zullen maken van de gegevens die jij aan de datingsite toevertrouwd. Elk profiel wordt door jaxquie et Michel handmatig gecontroleerd. Zo ben je er zeker van dat er weinig tot geen nepprofielen actief zijn op de datingsite. Een profiel dat nog niet gecontroleerd is kun je herkennen aan het ‘hold’ kenmerk. Er is van 9 uur tot 18 uur een klantenservice bereikbaar via e-mail of telefonisch.

Inschrijven op Jacquie et Michel

Om het aanmaken van een profiel gemakkelijker te maken is het mogelijk om tijdens het aanmelden je Facebookprofiel in te zetten. Op deze manier worden gegevens overgenomen zoals je naam, leeftijd en profielfoto. Je hoeft ze zelf niet in te vullen. Schrijf je via de traditionele manier in, dan kan dat ook. Het kost iets meer tijd. Nadat jij je naam, leeftijd en e-mail adres hebt ingevuld krijg je een activatielink per e-mail. Nadat je jouw account hebt geactiveerd kun je direct aan de slag. Er wordt direct aanbevolen om je profiel volledig in te vullen. Hiermee ben je ongeveer 10 minuten bezig.

Je kunt eventueel een profiel foto maken met je webcam en direct toevoegen. Wanneer je klaar bent staat je profiel tijdelijk in een ‘hold’ omgeving. Mederwerkers van Jacquie et Michel controleren nu je profiel op echtheid. Tijdens deze controle kun jij wel verder met je account optimaliseren en uiteraard gebruik maken van je profiel op Jacquie et Michel.

Gratis aanmelden

Kosten Jacquie et Michel

Een account aanmaken op Jacquie et Michel is geheel gratis. Je kunt de basisfunctionaliteiten gratis uitproberen zoals het versturen van berichten. Wanneer je meer wilt is het nodig om een abonnement af te sluiten. Je kunt al een abonnement nemen vanaf 3 dagen. De verschillende mogelijkheden en bijbehorende prijzen zijn als volgt:

Essai de 3 jours: 3 dagen 3,25 euro per dag
ORAbonnement: 29,99 euro voor 30 dagen
Argent Abonnement: 29,49 euro voor 15 dagen
Bronze Abonnement: 28,99 euro voor 7 dagen

Betaling geschied via creditcard of iDEAL binnen een beveiligde omgeving. Er wordt gebruik gemaakt van een beveiligde SSL verbinding. Zo kunnen betalingsgegevens niet worden onderschept en niet worden misbruikt. Let op: Abonnementen worden stilzwijgend verlengd aan het eind van je abonnement. Wanneer je wilt stoppen, zeg dan tijdig je abonnement op.

Jacquie et Michel dating app

De datingsite beschikt op het moment van deze review niet over een mobiele app. Wel is de dating site geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Via tablet en smartphone kun je door middel van de webbrowser de datingsite en alle functionaliteiten goed gebruiken.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Jacquie et Michel aanbiedingen en kortingsacties voor leden die een nieuw abonnement afsluiten. Zie voor actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Jacquie et Michel

Wanneer je bent voorzien of geen gebruik meer wilt maken van Jacquie et Michel kun jij je account opzeggen. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Ga naar mijn account, kies voor ‘instellingen’ aan de linkerkant. En daarna voor ‘uitschrijven’. Na bevestiging is je profiel definitief verwijderd. Let op: Voor je verwijderd is het aan te raden om je abonnement stop te zetten. Heb je dit niet gedaan, neem dan contact op met de klantenservice om je abonnement alsnog stop te laten zetten.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Geen Review »

 1. Rikkert1970 27 januari 2016 op 14:16 -

  Alleen voor onze Belgische vrienden, als Nederlander kun je je wel aanmelden maar weinig NL vrouwen online, wel veel Belgische, ook veel uit Vlaanderen dus wel NL sprekend. Leuke site verder weinig op aan te merken..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »