Klasseswingers

Britt Meijer 4 januari 2016 13
Klasseswingers
1.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Klasseswingers is een dating site die zich richt op stellen en singles uit Nederland en België. Ze geven zelf aan te hechten aan stijl, discretie en integriteit en richten zich dan ook op mensen die zich hier ook toe aangetrokken voelen. Wat opvalt aan deze site is dat ze heel duidelijk aangeven, heldere betalingsvoorwaarden te hanteren.

De website is sinds 4 juni 2014 actief. Het is dus een vrij jonge datingsite met naar eigen zeggen inmiddels meer dan 1000 leden. Dat houdt in dat de site nog volop in ontwikkeling is.

Verwachting is dat dit ledenaantal in de komende maanden flink toeneemt. De layout is vrij sober. De donkerblauwe achtergrond en de afwezigheid van allerlei drukke afbeeldingen helpen daar aan mee. De index van de website is duidelijk en overzichtelijk.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid KlasseSwingers

Als je lid wordt van klasseswingers, kom je meteen in een beveiligde en afgeschermde omgeving terecht. Althans, dat wordt beweerd. Ben je eenmaal ingeschreven kun je niet zien dat je in deze omgeving zit. Als het een beveiligde verbinding zou zijn, zou er https:// in de taakbalk staan. Dit is echter niet het geval. Dat is overigens niet het enige waar klasseswingers het qua betrouwbaarheid laat liggen. Er zijn ook geen keurmerken aanwezig waardoor je er 100% zeker van kunt zijn dat er geen nepprofielen op de site te vinden zijn. Wat ook opvalt is dat je na even te zijn ingeschreven, je een mailtje krijgt over mogelijke matches.

Klik je op de link om te kijken wie dat zijn, komt meteen een melding in beeld dat deze optie alleen beschikbaar is voor leden met een abonnement.

Inschrijven KlasseSwingers

Rechts boven op de beginpagina kun je jezelf aanmelden. Hier geef je simpelweg een gebruikersnaam op en vul je twee keer je wachtwoord in. Ook dien je (uiteraard) een geldig e-mail adres op te geven. Vervolgens aangeven of je een man, vrouw of stel bent. Bij stellen zijn er verschillende opties, man/vrouw, man /man en vrouw/vrouw. Vervolgens klik je op bevestigen.

Op zich is die opzet een beetje dubbel, want je wordt naar de registeren pagina gestuurd. Hier staan al de eerder ingevoerde gegevens al. Je dient nogmaals je e-mail adres ter bevestiging in te voeren.

Scroll je een stukje naar beneden dan kom je bij de persoonlijke gegevens. Hier staat al ingevoerd of je een man, vrouw of stel bent. Verder vul je hier het land, de provincie, woonplaats en je geboortedatum in en vink je aan of je een man, vrouw of stel zoekt. Ook hier zijn de verschillende vormen van stellen weergegeven. Ook kun je hier uit meerdere opties kiezen.

Hierna ga je nog verder naar beneden en vink je ter bevestiging aan dat je bewust bent van het feit dat je op deze pagina 18+ content aan kunt treffen en ook geef je meteen aan dat je meerderjarig bent. Tevens ga je akkoord met de voorwaarden (die kun je lezen door op de blauwe letters te klikken). Heb je dit allemaal gedaan, klik je op registeren. Vervolgens krijg je een bericht dat je een e-mail zult ontvangen, waarin je de inschrijving kunt bevestigen. Heb je dit eenmaal gedaan, dan kun je je profiel geheel in gaan vullen.

Gratis aanmelden

Kosten KlasseSwingers

Gratis lid op klasseswingers is eigenlijk vrijwel onmogelijk, aangezien je zonder een abonnement te nemen nagenoeg niets kunt. Je kunt leden zoeken en kijken wie de nieuwe leden zijn, maar daar houdt het eigenlijk op.
Wil je verder, moet je betalen:

 • 30 dagen – € 19,95
 • 90 dagen – € 47,85 (20% korting)
 • 180 dagen – € 83,70 (30% korting)
 • 365 dagen – € 143,30 (40% korting)

In vergelijking met andere (vergelijkbare) datingsites zijn de kosten voor 30 dagen niet bijzonder hoog.

Mobiele KlasseSwingers App

Er is op moment van review geen mobiele app beschikbaar.

Nieuws en kortingen KlasseSwingers

Klasseswingers heeft inmiddels meer dan 1000 leden. Regelmatig heeft Klasseswingers allerlei acties, en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Gratis aanmelden

Uitschrijven KlasseSwingers

Als je je bij klasseswingers hebt ingeschreven, krijg je een zogenaamd proeflidmaatschap. Deze is bedoeld om de site te bekijken, zonder dat je – naast het aanmaken van een bijzonder uitgebreid profiel – iets uit kunt voeren. Dit proeflidmaatschap kan maximaal 3 maanden voortduren, hierna krijg je een mailtje met het verzoek betalend lid te worden. Doe je dit niet, dan zal je lidmaatschap worden verwijderd.

Over uitschrijven is op moment van review helemaal niets op de dating site te vinden.

Eindoordeel

De site op zich ziet er goed uit. Nadeel is wel dat je pas gebruik van alle functies op de site kunt maken als je een lidmaatschap neemt. En dat is erg zonde, hiermee wordt het idee gewekt dat men je probeert te lokken. Er is geen beveiligde omgeving aanwezig en ook missen er een aantal belangrijke keurmerken, waardoor de site geen veilig gevoel geeft. Hoewel de site nog jong is en er groeimogelijkheden zijn, is het wel raadzaam om rekening te houden met de beperkingen.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

13 Reviews »

 1. David 26 juli 2015 op 00:46 -

  Ben zeer tevreden over de diensten van klasseswingers. Je verwacht een high class dating site maar uiteindelijk heb je hier welgestelde mensen met normen en waarde erg prettig en de moeite waard om te proberen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Leopard 19 juli 2015 op 23:16 -

  Ik ben nogal zwaar en dan krijg je hier geen date. Beetje matig. Site werkt wel goed. Leden zijn traag

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Nikita 12 juni 2015 op 19:56 -

  Hele prettige datingsite. Goede matches met mensen in de buurt.
  Ik ben echt blij dat ik me hier heb aangemeld. Verschillende dates gehad. Site doet precies wat je ervanmag verwachten. Geen poespas, gewoon gezelligheid en verliefdheid!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »