Matchwereld

Britt Meijer 8 maart 2016 9
Matchwereld
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Matchwereld is een datingsite voor erotische contacten in heel Nederland en Vlaanderen. Mannen, vrouwen en stellen die opzoek naar een erotische date, one night stand of iets anders zijn hier welkom. Inschrijven op Match Wereld is helemaal gratis. Eenmaal ingeschreven kun je meteen aan de gang met daten. Je kunt meteen beginnen met contacten leggen met leuke mannen of vrouwen die met jouw matches. Matchwereld heeft op het moment van schrijven bijna 50.000 mannen en vrouwen die opzoek zijn naar een erotische date.
Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Matchwereld

Over de betrouwbaarheid van Matchwereld is nog niet heel veel bekend. Er is geen informatie over keurmerken zoals het keurmerk veilig daten of het thuiswinkelwaarborg. Het bedrijf achter Match wereld is gevestigd in de Seychellen waar niet heel veel informatie over bekend is. Verder ziet Matchwereld uit als een doodgewone casual datingsite. Zij beschikt over algemene voorwaarden en een privacy policy. Er zijn dus wel richtlijnen over hoe er om gesprongen wordt met je persoonlijke gegevens.

Wel geld hier ook zoals altijd, dat je zelf in de hand hebt welke gegevens je deelt op Match wereld. Als je iets geheim wilt houden, dan zul je dat ook niet online moeten zetten. Betalingen op de datingsite vinden plaats via iDeal, Creditcard of telefoon. Alle betalingen vinden plaats via een beveiligde verbinding en worden afgeschreven onder een anonieme naam. Zo blijft het anoniem dat je op de datingsite actief bent.

onbeperkt-daten

Inschrijven Matchwereld

Een profiel aanmaken op Matchwereld is helemaal gratis. Inschrijven gaat erg gemakkelijk via de homepage van deze datingsite. Via de knop ‘ontdek jouw match’ kun je je erg eenvoudig inschrijven. Je vult je nickname in, of je man of vrouw bent, uit welke provincie je komt, je geboortedatum en je emailadres. Vervolgens ontvang je een activatie-email van Match wereld en kun je aan de slag met daten. Het verder invullen van je profiel is niet nodig om aan de slag te gaan met daten. Je kunt meteen gaan zoeken naar een leuke date.

De zoekfunctie is niet heel erg uitgebreid. Je kunt zoeken man of vrouw, leeftijd en plaats. Ook kun je alleen mensen tonen met een foto. Helaas valt er dus niet te zoeken op bijvoorbeeld fetishes. Wat voor een casual datingsite belangrijk kan zijn. Met een gratis account kun je onbeperkt profielen bekijken. Je kunt dus lekker op je gemak door al het lekkers scrollen. Het verzenden van berichten kost credits. Verder is het gebruik van de datingsite helemaal gratis.

Je kunt op Matchwereld je matches zien, bekijken wie jouw profiel heeft bekeken en alle online mensen bekijken. Heb je iemand gebonden dan kun je deze favoriet maken zodat je die later eenvoudig terug kan vinden. Vind je iemand leuk dan kun je deze ook een flirt sturen om te laten weten dat je hem of haar leuk vindt. Het versturen van een flirt is helemaal gratis op Match wereld.
Gratis aanmelden

Kosten Matchwereld

Zoals eerder gezegd is het gebruikt van Matchwereld helemaal gratis. Je kunt onbeperkt inloggen profielen bekijken en flirts versturen. Alleen het versturen van berichten kost credits, welke op hun beurt weer geld kosten. Ieder berichtje kost 1 credit. De kosten van de credits zijn afhankelijk van de hoeveelheid die je inkoopt bij Matchwereld. De kosten zijn als volgt:

 • 1 credit €1,40
 • 10 credits €10,-
 • 25 credits €22,50
 • 50 credits €40,-
 • 100 credits €75,-
 • 300 credits €200,-

Betaling kan via de mobiele telefoon, iDeal, mr Cash, Clickandbuy of Creditcard.

onbeperkt-daten

Mobiele applicatie

Op moment van review is er geen mobiele dating applicatie beschikbaar van Matchwereld. Wel is de casual datingsite goed te bekijken op je mobiele telefoon of tablet.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Matchwereld acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Matchwereld

Afmelden en je profiel verwijderen van Matchwereld gaat heel erg eenvoudig. Als je ingelogd bent op je profiel kun je naar wijzig profiel. Hier vind je de button ‘definitief opheffen van mijn account’. Zodra je hierop drukt word je account definitief verwijderd en al je gegevens verwijderd.
Gratis aanmelden

onbeperkt-daten

datingsites advertenties review

9 Reviews »

 1. Henk 2 augustus 2017 op 18:24 -

  Ik heb me vorige week aangemeld. Na 1 dag heb je al 100 plus berichten in de mailbox. De ene dame is nog geiler als de ander en ze doen echt alles voor je. En er is voor ieder wat wils natuurlijk: jong, oud, dik, dun, cup 0 tot cup HH, in elke provincie en elke plaats zijn er tig vrouwen die seks met je willen, zelfs in je eigen woonplaats zijn ze je buurvrouw of wonen ze een halve straat verder.
  En als je denkt van: Nou, deze kan wel eens echt zijn, en je reageert erop krijg je inderdaad alleen maar vraag op vraag op vraag terug. Ik heb weer 10 euro weggegooid.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Paul K. 17 september 2016 op 23:25 -

  Duidelijk volkomen vals. Alle zogenaamde profielen van vrouwen zijn fictief. Elke man die reageert krijgt honderden boodschappen van vrouwen die zogenaamd seks willen, maar hem zo lang mogelijk aan de praat houden zonder ooit een eigen elektronisch adres of telefoonnummer te geven. Uitsluitend bedoeld om je geld uit je zak te kloppen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. r 31 augustus 2016 op 14:32 -

  Ik weet het niet met deze site. Aan de ene kant denk ik dat het nep is maar on the other hand it makes sense

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Anne 10 juni 2016 op 11:17 -

  Erg leuke datingsite waar ik maar niet genoeg van kan krijgen! Soms geen zin om moeilijk te doen en een man te gaan zoeken in de stad, dan is dit ideaal!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Michiel 4 mei 2016 op 23:24 -

  Duur, gewoon belachelijk duur door de credit pakketten. Daarentegen zijn er wel vrouwen te vinden die ook echt op date willen. Een gemiddeld avondje in de kroeg is stukken goedkoper, maar als je daar niet zo van bent dan kun je ook wel zo een vrouw vinden. Ik heb mijn keuze in ieder geval wel gemaakt en duik vanavond weer eens lekker ouderwets de kroeg in.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Lalaland 21 april 2016 op 10:50 -

  Wel oke, ook wel erg duur vind ik. Maar als je het er voor over hebt om voor enkele tientjes met een meid af te spreken dan kun je dit wel gaan gebruiken. Toch kies ik zelf voor andere datingsites of gewoon lekker de kroeg in. Dit is zeker niet de beste keuze die je hebt.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Datezoeker 2 april 2016 op 10:59 -

  Je vind hier vrij snel leuke contact en veel matches. Maar rara wat vind je er niet? Juist, een date! Als je graag veel met mensen praat en leuke dames wilt ontmoeten is dit de ideale plaats, maar als je ook echt wilt daten? Ik denk niet dat je dan op deze site je geluk gaat vinden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Anoniem 19 maart 2016 op 08:05 -

  Kijk nu even naar de prijzen. Niet normaal toch? Ik vind het echt ver te zoeken dat fatsoen van de meeste seksuele datingsites tegenwoordig. Wie betaalt er nu 1.40 euro per berichtje, of bij het goedkoopste pakket alsnog 0.66 euro. Hoe wil je dan voor een tientje een leuke date regelen? Kun je beter gaan bellen of whatsappen vind ik. Sorry maar dit doen we niet.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Sander 12 maart 2016 op 16:26 -

  Niet op in gaan, dit is een zoals ze zeggen erotische datingsites waar je afspraken op kan maken, maar deze afspraken zijn alleen online te maken. Ze gebruiken enkel nep profielen om contact met mannen te maken, dus een echte afspraak zit er nooit in. Slecht dit.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »