Mijngeheimeliefde

Britt Meijer 4 januari 2016 17
Mijngeheimeliefde
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

MijnGeheimeLiefde.nl is een datingsite die mannen en vrouwen met elkaar in contact brengt om samen een pikant avontuurtje, een onvergetelijke one night stand of een langdurige affaire aan te gaan. De dating site richt zich op mannen en vrouwen waarvan de relatie in een sleur is geraakt en die de spanning opnieuw willen beleven, zonder verplichtingen. Inschrijving en uitproberen is geheel gratis. Over het ledenaantal is niets bekend. Echter geeft MijnGeheimeLiefde aan dat er vandaag (op de dag van review) al 91 nieuwe leden zich hebben aangemeld. Er wordt gericht op mannen en vrouwen in Nederland en België. De dating site compleet gericht op de gebruiker en heeft daarom een erg gebruiksvriendelijke interface. Tevens is er een klantenservice beschikbaar die je verder kan helpen bij al je vragen.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid MijnGeheimeLiefde

De datingsite geeft aan dat het 100% veilig en anoniem te werk gaat. Zo worden foto’s alleen gedeeld met diegene waarvoor jij toestemming geeft en er worden tips gegeven om jouw ‘geheime liefde’ ook daadwerkelijk geheim te houden voor je partner. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Op die manier ontmoet jij alleen gelijkgestemde mannen en vrouwen en zo wordt voorkomen dat er mensen met andere bedoelingen op de datingsite zitten. Op Mijngeheimeliefde.nl staat een uitgebreide privacy policy beschreven. Hierin staat onder andere dat ze gebruik maken van de nieuwste technologieën en uw gegevens in een veilige database versleuteld in opgeslagen. Alle gegevens die zijn beschermd en kunnen op geen enkele wijze door anderen worden misbruikt. Je gegevens zullen ook niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden of doorgespeeld worden naar derden. Tevens zit je direct in een beveiligde https:// verbinding. De veiligheid is echt een plus op deze dating site!

Inschrijven MijnGeheimeliefde

Het aanmaken van een profiel gaat snel en is risicoloos. Je kunt op die manier eens uitproberen of dit iets is wat bij jou past. Inschrijven gaat in minder een minuut en is geheel vrijblijvend. Zo kun je kijken of dit iets voor jou is. Aanmelden duurt minder dan een minuut en is gratis. Gedurende het inschrijfproces worden een aantal korte vragen gesteld. Zoals ben je man of vrouw en waar ben je naar op zoek. Ook wordt er gevraagd naar wat je verwacht, bijvoorbeeld een korte affaire, langdurige affaire, alleen online flirten, een seksavontuur voor een dag, een erotische fantasie of een relatie met een dag. Daarnaast worden er vragen gesteld over je lichaamsbouw, je lengte, je oogkleur en haarkleur, opleidingsniveau en of je in Nederland of Belgie woont.

Al dit soort gegevens worden gebruikt om je te koppelen aan gelijkgestemden. Hoe eerlijker je deze vragen dus invult, hoe eerder je aan een goede match komt. Tot slot wordt er gevraagd naar ‘hoe we je mogen noemen’ ook wel nickname of pseudoniem genoemd, en je wachtwoord. Er wordt een e-mail gestuurd met daarin een activatie link. Op moment dat jij het profiel hebt geactiveerd, kun je direct aan de slag met zoeken naar jouw geheime liefde.

Gratis aanmelden

Kosten

Met een free-membership kun je de basis functionaliteiten gratis uitproberen. Echter, als je ook onbeperkt toegang tot profielen, berichten versturen en ontvangen, zien wie jou profiel bekeken heeft en onbeperkt flirten met andere members wilt, dan is het aan te raden om een premium membership te nemen. Daarvoor is het noodzakelijk om een abonnement af te sluiten. De transactie voor dit abonnement zal volledig onherkenbaar op je afschrift komen te staan. De precieze omschrijving vind je op de betaalpagina die alleen leden kunnen zien. Hiermee wordt voorkomen dat een toevallige passant of nieuwsgierige bezoeker van Mijn Geheime Liefde dit direct kan zien. De abonnementsvormen zijn als volgt:

1 maand      59,95 euro per maand

3 maanden   29,95 euro per maand (gefactureerd in 1 betaling)

6 maanden   24,95 euro per maand (gefactureerd in 1 betaling)

12 maanden 19,95 euro per maand (gefactureerd in 1 betaling)

Mobiele app

Op moment van deze review is er geen mobiele applicatie beschikbaar van mijngeheimeliefde.nl. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor tablet en smartphone.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Regelmatig heeft mijngeheimeliefde.nl nieuws en kortingsacties. Bekijk hiervoor onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven MijnGeheimeLiefde

Je profiel verwijderen gaat snel en eenvoudig. Je moet hiervoor wel ingelogd zijn. Ga vervolgens naar jouw ‘Instellingen’ in het menu rechtsboven. Onderaan de pagina staat de link waarmee je het account kunt verwijderen. Als je een lopend abonnement hebt, moet je deze eerst opzeggen voordat je het account kunt verwijderen. In de algemene voorwaarden staat precies beschreven hoe je het abonnement kunt opzeggen en waaraan je moet voldoen.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

17 Reviews »

 1. Albert 14 april 2018 op 00:40 -

  Deze site krijgt hier een veel te hoge waardering! Onderaan de website staat: “De profielen op Mijngeheimeliefde.nl zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.” Blijf hier vandaan!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Pietje 29 maart 2017 op 14:34 -

  Werkt ok

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Josje 5 oktober 2016 op 18:51 -

  Wel een prima datingsite. Heb hier echt leuke gesprekken gehad en leuke mensen leren kennen, maar het was uiteindelijk toch niet helemaal wat ik zocht. Zocht toch iets serieuser en daarvoor moet je hier niet zijn.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Jacob 1 september 2016 op 23:26 -

  goed dat ik deze gevonden heb! superbedankt!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. boudewijn 1 augustus 2016 op 18:18 -

  Zijn hier altijd wel leuke en spannende dates en matches te vinden voor mij. maakt tot mijn volle tevredenheid gebruik van deze datingsite.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Daantje 19 juni 2016 op 16:14 -

  leuk voor een flirt en meer. dus als mensen dit lezen stuur me dan een berichtje op de site 🙂

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Reinier 22 februari 2016 op 00:29 -

  Ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet denken. Volgens mij beantwoorden veel dezelfde vrouwen deze berichten. Als het al vrouwen zijn……….

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Bertolf 28 augustus 2015 op 15:16 -

  MGL is een discrete en veilige site die niet zo bekend is als bijvoorbeeld victoria milan of secondlovd. Daardoor denk ik dat je hier minder snel op betrapt wordt. Over het gebruik en de leden ben ik zeer tevreden!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Manuela 22 augustus 2015 op 04:22 -

  Ben fel tegen dit soort slechte vreemdgaan sites. Gewetenloze mensen zitten erachter. Ik kots ervan. Opruimen die handel

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Ferdi 18 augustus 2015 op 21:00 -

  Super!! Goede ervaringen met deze dating site!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »