Mijngeheimeliefde

Britt Meijer 4 januari 2016 17
Mijngeheimeliefde
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

MijnGeheimeLiefde.nl is een datingsite die mannen en vrouwen met elkaar in contact brengt om samen een pikant avontuurtje, een onvergetelijke one night stand of een langdurige affaire aan te gaan. De dating site richt zich op mannen en vrouwen waarvan de relatie in een sleur is geraakt en die de spanning opnieuw willen beleven, zonder verplichtingen. Inschrijving en uitproberen is geheel gratis. Over het ledenaantal is niets bekend. Echter geeft MijnGeheimeLiefde aan dat er vandaag (op de dag van review) al 91 nieuwe leden zich hebben aangemeld. Er wordt gericht op mannen en vrouwen in Nederland en België. De dating site compleet gericht op de gebruiker en heeft daarom een erg gebruiksvriendelijke interface. Tevens is er een klantenservice beschikbaar die je verder kan helpen bij al je vragen.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid MijnGeheimeLiefde

De datingsite geeft aan dat het 100% veilig en anoniem te werk gaat. Zo worden foto’s alleen gedeeld met diegene waarvoor jij toestemming geeft en er worden tips gegeven om jouw ‘geheime liefde’ ook daadwerkelijk geheim te houden voor je partner. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Op die manier ontmoet jij alleen gelijkgestemde mannen en vrouwen en zo wordt voorkomen dat er mensen met andere bedoelingen op de datingsite zitten. Op Mijngeheimeliefde.nl staat een uitgebreide privacy policy beschreven. Hierin staat onder andere dat ze gebruik maken van de nieuwste technologieën en uw gegevens in een veilige database versleuteld in opgeslagen. Alle gegevens die zijn beschermd en kunnen op geen enkele wijze door anderen worden misbruikt. Je gegevens zullen ook niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden of doorgespeeld worden naar derden. Tevens zit je direct in een beveiligde https:// verbinding. De veiligheid is echt een plus op deze dating site!

Inschrijven MijnGeheimeliefde

Het aanmaken van een profiel gaat snel en is risicoloos. Je kunt op die manier eens uitproberen of dit iets is wat bij jou past. Inschrijven gaat in minder een minuut en is geheel vrijblijvend. Zo kun je kijken of dit iets voor jou is. Aanmelden duurt minder dan een minuut en is gratis. Gedurende het inschrijfproces worden een aantal korte vragen gesteld. Zoals ben je man of vrouw en waar ben je naar op zoek. Ook wordt er gevraagd naar wat je verwacht, bijvoorbeeld een korte affaire, langdurige affaire, alleen online flirten, een seksavontuur voor een dag, een erotische fantasie of een relatie met een dag. Daarnaast worden er vragen gesteld over je lichaamsbouw, je lengte, je oogkleur en haarkleur, opleidingsniveau en of je in Nederland of Belgie woont.

Al dit soort gegevens worden gebruikt om je te koppelen aan gelijkgestemden. Hoe eerlijker je deze vragen dus invult, hoe eerder je aan een goede match komt. Tot slot wordt er gevraagd naar ‘hoe we je mogen noemen’ ook wel nickname of pseudoniem genoemd, en je wachtwoord. Er wordt een e-mail gestuurd met daarin een activatie link. Op moment dat jij het profiel hebt geactiveerd, kun je direct aan de slag met zoeken naar jouw geheime liefde.

Gratis aanmelden

Kosten

Met een free-membership kun je de basis functionaliteiten gratis uitproberen. Echter, als je ook onbeperkt toegang tot profielen, berichten versturen en ontvangen, zien wie jou profiel bekeken heeft en onbeperkt flirten met andere members wilt, dan is het aan te raden om een premium membership te nemen. Daarvoor is het noodzakelijk om een abonnement af te sluiten. De transactie voor dit abonnement zal volledig onherkenbaar op je afschrift komen te staan. De precieze omschrijving vind je op de betaalpagina die alleen leden kunnen zien. Hiermee wordt voorkomen dat een toevallige passant of nieuwsgierige bezoeker van Mijn Geheime Liefde dit direct kan zien. De abonnementsvormen zijn als volgt:

1 maand      59,95 euro per maand

3 maanden   29,95 euro per maand (gefactureerd in 1 betaling)

6 maanden   24,95 euro per maand (gefactureerd in 1 betaling)

12 maanden 19,95 euro per maand (gefactureerd in 1 betaling)

Mobiele app

Op moment van deze review is er geen mobiele applicatie beschikbaar van mijngeheimeliefde.nl. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor tablet en smartphone.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Regelmatig heeft mijngeheimeliefde.nl nieuws en kortingsacties. Bekijk hiervoor onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven MijnGeheimeLiefde

Je profiel verwijderen gaat snel en eenvoudig. Je moet hiervoor wel ingelogd zijn. Ga vervolgens naar jouw ‘Instellingen’ in het menu rechtsboven. Onderaan de pagina staat de link waarmee je het account kunt verwijderen. Als je een lopend abonnement hebt, moet je deze eerst opzeggen voordat je het account kunt verwijderen. In de algemene voorwaarden staat precies beschreven hoe je het abonnement kunt opzeggen en waaraan je moet voldoen.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

17 Reviews »

 1. Ricky 10 augustus 2015 op 19:28 -

  Hele Fijne en makkelijke site. Dat zebetrouwbaar zijn vind ik zelf het belangrijkste. Leuke leden ook

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Scoutingforgirls 28 juli 2015 op 22:33 -

  Wel een dure site om mee te beginnen. Maar goed, betrouwbaarheid en discretie is ook veel waard. Ben zeer tevreden over de diensten overigens.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. LoversInJapan 6 juli 2015 op 19:47 -

  Hier vind je in ieder geval niet een degelijke relatie.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Friendlover 2 juli 2015 op 23:23 -

  Hier vind je lekkere vrouwen die graag … doen. Ik ben zeer tevreden over deze datingsite!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Dromenzijnbedrog 25 juni 2015 op 22:24 -

  Ik heb me gratis aangemeld om te kijken of dit iets was wat bij me paste. Ik heb wat dating tips gelezen en dat heeft zijn vruchten afgeworpen want ik heb al vier dates gehad. Thanks MGL!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Indya D. 24 juni 2015 op 17:40 -

  Heel spannend om een geheime liefde te hebben. Het geeft in ieder geval wel wat meer spanning in mijn leven. Mijngeheime liefde ondersteunt dat goed. Veel leden en een goede datingsite

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Dark_pricess 21 juni 2015 op 22:30 -

  Sinds lange tijd weer het gevoel van passie en aandacht in m’n leven, bedankt MGL.nl!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »