MobileMatch

Britt Meijer 2 augustus 2016 6
MobileMatch
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Mobile match is een mobiele datingsite welke zich richt op casual dating. Je kunt hier terecht voor een spannende relatie maar ook als je een affaire of een geheime liefde wilt. Over het ledenaantal is niet veel bekend. Wel geeft MobileMatch aan ‘enkele duizenden leden bij jouw in de buurt’ te kunnen bieden. De datingsite is zowel mobiel als via de computer beschikbaar. Op mobile match heb jij, naar eigen zeggen, altijd je dates binnen handbereik.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid

Aan het begin van de privacy verklaring op MobileMatch.nl staat dat privacy hoog in het vaandel staat. Zo belooft Mobile Match dat het geen identificerende informatie zal gebruiken in het opgegeven profiel, zoals werkelijke naam, telefoonnummer, e-mailadres, huisadres of andere contactinformatie. MobileMatch neemt, zo staat in de algemene voorwaarde, alle wettelijke bepalingen voor gegevensbescherming in acht. ‘Alle gegevens die jij ons toevertrouwt zijn beschermd. Deze kunnen op geen enkele wijze door anderen worden misbruikt.’ Gegevens worden via de mobiele datingsite NIET doorgegeven aan derden. Wat wel gebeurt is het plaatsen van cookies om de site te verbeteren (aan te passen op jouw surfgedrag) en je IP-nummer wordt vastgelegd. Dit wordt enkel doorgespeeld naar handhavende instanties in geval van misbruik.

Inschrijven

Wij deden de review vanaf de desktop pagina en vanaf daar start je direct met het invullen van je persoonsgegevens. Ze houden het oppervlakkig; man / vrouw, leeftijd en naar wat voor partner je op zoek bent. Later in de vragenlijst (die ongeveer 10 vragen bevat) volgen er een aantal seksueel getinte vragen, die je eventueel ook later kunt beantwoorden. Je account wordt middels je e-mail adres geverifieerd en is binnen een mum van tijd aangemaakt. Ook wel handig: Er is transparantie over wanneer je precies een e-mail krijgt van MobileMatch. Zo kom je niet voor verassingen of onverwachte e-mails te staan. Wanneer je precies een mail ontvangt, staat in de algemene voorwaarde. Neem deze dus goed door. Op het moment dat je minder of geen e-mail notificaties wilt ontvangen, dan kun je dat zelf aanpassen op de instellingen pagina van je profiel.

Gratis aanmelden

Kosten

Inschrijven op MobileMatch.nl is gratis. Echter worden er credits gevraagd voor bepaalde functionaliteiten. Daarnaast vraagt MobileMatch geld voor de telefoonlijn. Een opsomming van de kosten voor deze mobiele datingsite is als volgt:

-De kosten van de bellijn voor het verkrijgen van toegang bedragen 0,90 euro per minuut.

-Daarnaast is het mogelijk een zogenaamde bundel te kopen van credits. De kosten hiervan zijn als volgt:

Aantal Omschrijving Prijs Per credit
1 PPM NL per sec € 0.02 € 0.02
1 PPM BE per sec € 0.03 € 0.03
8 8 credits € 3.89 € 0.49
20 20 credits € 15.89 € 0.79
50 50 credits € 37.49 € 0.75
100 100 credits € 71.99 € 0.72
200 200 credits € 139.99 € 0.70

Betaling kan middels via iDeal of via de telefoonrekening van het nummer dat is gebruikt voor de deelname.

Mobiele applicatie

Op moment van reviewen heeft MobileMatch geen app beschikbaar. Wel is de datingsite met alle functionaliteiten via de smartphone beschikbaar.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Regelmatig heeft dating2000.nl allerlei acties. Zie voor acties onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Afmelden voor MobileMatch gaat via de service pagina. Hier kun jij jouw profiel verwijderen. Op moment dat Mobile Match je verzoek heeft ontvangen, krijg je nog een e-mail met bevestiging dat je profile verwijderd wordt. Let op: het verwijderen van een profiel is definitief. Alle matches, verzonden en ontvangen berichten en eventuele creditbundels gaan verloren. Bij afmelding wordt het gegevensrecord van u gewist en de contractverhouding is beëindigd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

6 Reviews »

 1. huub1965 16 augustus 2016 op 14:44 -

  goede site als je aan het cruisen bent!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. hans 26 juli 2016 op 12:35 -

  Prima site waar je lekker kan daten en veel leuke vrouwen op kan vinden. Fijn dat je ook lekker mobiel kan daten. Toch fijn is je iemand in je omgeving zoekt. Gelukkig ook niet te duur!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. frans 21 juli 2016 op 16:43 -

  Ik kan hier altijd wel een lekker neukertje vinden!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. A. 12 juni 2016 op 12:00 -

  Best oke datingsite, niet de allerbeste die ik heb gehad maar doet zijn werk.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Mercedespens 14 april 2016 op 21:30 -

  Ja leuk, maar niet zo leuk als ik had gehoopt. Uiteindelijk is het best een ouderwetse datingsite. Je kunt alleen berichtjes, flirts en foto’s sturen en thats it. Owja en dan krijg je ook nog wel matches (en veel e-mails) maar dat is gewoon op basis van wat je in je profiel hebt ingevuld. Ik had er meer van verwacht, en dat voor die prijs.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Daniel 5 januari 2016 op 16:11 -

  Ik zit echt altijd op mijn mobiel in de trein enzo. Tinder vind ik een beetje kut omdat er altijd van die arrogante vrouwtjes op zitten. Op deze site zijn de vrouwtjes meer open over wat ze zoeken, gewoon direct zoals het hoort. Groetjes

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »