Neukoproepjes

Britt Meijer 4 januari 2016 15
Neukoproepjes
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Casual datingsite Neukoproepjes.nl is een datingsite waarop jij een oproep kunt plaatsen en zo in contact kunt komen met andere mensen die dezelfde behoeften hebben als jij. Zowel aanmelden als advertenties plaatsen is geheel gratis. Profielfoto’s van bestaande leden zijn voornamelijk seksueel getint. Over het aantal leden is niets bekend, maar de datingsite is enkel actief in Nederland en België en leden zijn vooral lokaal georiënteerd.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Neukoproepjes

De datingsite Neukoproepjes.nl valt onder beheer van Pink Melon Web Concepts Ltd en maakt gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens. Dit wordt onder meer gedaan om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens. Daarnaast zijn een goede privacy policy en algemene voorwaarden opgesteld. Ook over de kosten van de datingsite is volledige transparantie. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Wanneer je in de betaalomgeving terecht komt, zit je direct in de beveiligde https:// omgeving. Wat dat betreft hoef jij je nergens zorgen over te maken. Pink Melon Web Concepts Ltd neemt de Wet Bescherming Persoonsgegevens in acht.

Inschrijven Neukoproepjes

Aanmelden en een advertentie / oproep plaatsen gaat heel gemakkelijk. Op de pagina geef jij je nickname en e-mailadres in. Vervolgens krijg je een e-mail om je profiel te activeren. Klik op de e-mail en vanaf nu kun je direct je eerste oproep plaatsen. Het is wel aan te raden om eerst je profiel aan te vullen met persoonlijke informatie als woonplaats en leeftijd. Deze gegevens blijven uiteraard geheim. Ook door het toevoegen van je profielfoto verhoog jij je slagingskans. Een advertentie plaatsen op Neukoproepjes.nl geheel gratis. Betalen is alleen noodzakelijk als je daadwerkelijk contact met iemand opneemt. Ontvangen berichten kun je gewoon bekijken. Ook het zoeken naar andere advertenties en oproepjes is kosteloos.

Gratis aanmelden

Kosten Neukoproepjes

Om berichten naar andere leden te versturen moet je credits kopen. Je kunt een bundel aanschaffen met credits, wat bovendien ook voordelig is. De volgende opties zijn mogelijk:

Aantal Hoeveelheid Prijs Prijs per bericht
10 10 credits € 10,00 € 1,00 per bericht
25 25 credits € 22,50 € 0,90 per bericht
50 50 credits € 40,00 € 0,80 per bericht
100 100 credits € 75,00 € 0,75 per bericht
300 300 credits € 200,00 € 0,66 per bericht

Betaling is mogelijk via:

 • iDeal,
 • Click & Buy,
 • Visa / Mastercard,
 • Maestro,
 • Bancontact/MrCash.

Op je afschrift komt de vermelding “Stg Derdengelden Pay.nl inzake Securesafepay”. Zo word jouw privacy beschermd.

Mobiele Neukoproepjes app

Op moment van review is er geen mobiele app beschikbaar. Wel is de pagina via de browser op tablet en smartphone te bezoeken. De meeste functionaliteiten werken.

Gratis aanmelden

Nieuws en acties

Regelmatig heeft Neukoproepjes.nl acties en kortingen. Bekijk voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina

Uitschrijven Neukoproepjes

Je account verwijderen op Neukoproepjes.nl gaat heel gemakkelijk. Je moet echter wel ingelogd zijn. Ga na inloggen naar ‘mijn profiel’ en dan helemaal onder in beeld staat ‘mijn account defnitief verwijderen’. Wanneer je daarop klikt wordt je account verwijderd. Eventuele credits vervallen en het is niet langer mogelijk om in te loggen.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

15 Reviews »

 1. Boldy 11 augustus 2018 op 21:40 -

  Een echte fake site. Volgens mij allemaal nepprofielen, vooral die zonder woonplaats. Zelfs zonder informatie en foto krijg je al tientallen berichten per dag. Hieronder berichten als: jouw profiel spreekt me zo aan… enz.
  Ook berichten als: ik wil gewoon met je neuken vanavond. Waar spreken we af? En als je daarop ingaat kunnen ze opeens niet, moeten werken!
  Mensen, niet doen. Is alleen geld uit je zak kloppen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. jh 17 augustus 2017 op 15:16 -

  Een dikke bullshit site. Ik wil de eerste spreken die wel een date heeft gehad via deze site. no way

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Remon 17 maart 2017 op 12:54 -

  Fake! En het lijkt erop dat deze reviews ok fake zijn, want mijn vorige review werd niet gepost!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Remon 16 maart 2017 op 18:21 -

  Ik durf wel te stellen dat ALLE profielen op deze site fake profielen zijn! Als eerste krijg je aan de lopende band berichten in je mailbox van geile vrouwen/meisjes die je kapot willen neuken! Als je dan nog geen twijfels krijgt..
  Als 2e heb ik aan alle profielen waar ik contact mee zocht of die contact met mij zochten gevraagd om mijn nickname op hun arm of buik te schrijven met hun oogpotlood en daar een foto van te maken en terug te sturen. ALLE profielen sprongen gelijk in de verdediging alsof ik iets onmogelijks van ze vroegen of waren beledigd! hahaha
  Tuurlijk, dat KONDEN ze niet! Want ze hebben maar 1 of 2 foto’s voor hun nep profielletje en daar kunnen ze er niet ff een van bijmaken met mijn naam op hun buik, gezicht of arm. Deze site is 100% fake!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Dallon 6 maart 2017 op 17:49 -

  De vrouwen zonder stad en provincie is volledig fake,deze worden naar u toe gezonden via neukoproepjes.nl en dit om het geld uit uw zakken te kloppen,van zogezegde vrouwen die interesse in je hebben, is meestal verzonden met een foto.Dus niet op ingaan.
  trouwens alle dating-sites gebruiken dezelfde manier om u geld afhandig te maken.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. dirk 2 februari 2017 op 02:03 -

  Neuk oproepjes . ik heb ernstige twijfels Ik ben 64 en sta er nu drie dagen op Ik ben dus geen adonis en zeker niet jong meer
  maar sindsde eerste dag krijg ik de meest bizzrre voorstellen via onge veer 90 berichtjes per dag Wat op valt is dat de dames soms meerder profiel namen ge bruiken en de zelfde fotos Profis of flirts”?
  Als je wilt neuken ,..heb je aan beiden geen zak Hun kick ligt ergens anders
  Ik denk zel dat de ite voor 90% overcrowded wordt door dit sort profielen Dus blijf ik de berichtjes nog even lezen maar de echte er uitvissen sorrie te dure grap maar erg leuke aitertainment

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Alex 1 februari 2017 op 23:30 -

  Heb een sterk vermoeden dat ik geflest wordt, de dames waar ik op reageer geven ontwijkende antwoorden en stellen meteen een vraag die wal nog kant raakt of staat te lezen in mn profiel en niemand begint een vervolg gesprek maar geven wel altijd een vraag die nergens op slaat als laatste reactie.
  Weinig wardering dus.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Flip 27 januari 2017 op 12:22 -

  Leuk als je zin heb in sex maar niet bijzonder goed ofzo

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Yellow 20 juli 2016 op 16:25 -

  Als ik zin heb om te neuken dan plaats ik even oproepje en dan kan ik hier meestal wel iemand vinden die even wil. Soms moet ik er wel een stukje voor rijden, maar dat heb ik er dan ook wel voor over.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Valerie 13 juli 2016 op 13:30 -

  Soms heb je gewoon even zin om lekker te neuken. Neukoproepjes is dan de ideale website om jezelf op te vermaken en lekker te genieten van het leven!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »