Neukoproepjes

Britt Meijer 4 januari 2016 14
Neukoproepjes
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Casual datingsite Neukoproepjes.nl is een datingsite waarop jij een oproep kunt plaatsen en zo in contact kunt komen met andere mensen die dezelfde behoeften hebben als jij. Zowel aanmelden als advertenties plaatsen is geheel gratis. Profielfoto’s van bestaande leden zijn voornamelijk seksueel getint. Over het aantal leden is niets bekend, maar de datingsite is enkel actief in Nederland en België en leden zijn vooral lokaal georiënteerd.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Neukoproepjes

De datingsite Neukoproepjes.nl valt onder beheer van Pink Melon Web Concepts Ltd en maakt gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens. Dit wordt onder meer gedaan om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens. Daarnaast zijn een goede privacy policy en algemene voorwaarden opgesteld. Ook over de kosten van de datingsite is volledige transparantie. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Wanneer je in de betaalomgeving terecht komt, zit je direct in de beveiligde https:// omgeving. Wat dat betreft hoef jij je nergens zorgen over te maken. Pink Melon Web Concepts Ltd neemt de Wet Bescherming Persoonsgegevens in acht.

Inschrijven Neukoproepjes

Aanmelden en een advertentie / oproep plaatsen gaat heel gemakkelijk. Op de pagina geef jij je nickname en e-mailadres in. Vervolgens krijg je een e-mail om je profiel te activeren. Klik op de e-mail en vanaf nu kun je direct je eerste oproep plaatsen. Het is wel aan te raden om eerst je profiel aan te vullen met persoonlijke informatie als woonplaats en leeftijd. Deze gegevens blijven uiteraard geheim. Ook door het toevoegen van je profielfoto verhoog jij je slagingskans. Een advertentie plaatsen op Neukoproepjes.nl geheel gratis. Betalen is alleen noodzakelijk als je daadwerkelijk contact met iemand opneemt. Ontvangen berichten kun je gewoon bekijken. Ook het zoeken naar andere advertenties en oproepjes is kosteloos.

Gratis aanmelden

Kosten Neukoproepjes

Om berichten naar andere leden te versturen moet je credits kopen. Je kunt een bundel aanschaffen met credits, wat bovendien ook voordelig is. De volgende opties zijn mogelijk:

Aantal Hoeveelheid Prijs Prijs per bericht
10 10 credits € 10,00 € 1,00 per bericht
25 25 credits € 22,50 € 0,90 per bericht
50 50 credits € 40,00 € 0,80 per bericht
100 100 credits € 75,00 € 0,75 per bericht
300 300 credits € 200,00 € 0,66 per bericht

Betaling is mogelijk via:

 • iDeal,
 • Click & Buy,
 • Visa / Mastercard,
 • Maestro,
 • Bancontact/MrCash.

Op je afschrift komt de vermelding “Stg Derdengelden Pay.nl inzake Securesafepay”. Zo word jouw privacy beschermd.

Mobiele Neukoproepjes app

Op moment van review is er geen mobiele app beschikbaar. Wel is de pagina via de browser op tablet en smartphone te bezoeken. De meeste functionaliteiten werken.

Gratis aanmelden

Nieuws en acties

Regelmatig heeft Neukoproepjes.nl acties en kortingen. Bekijk voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina

Uitschrijven Neukoproepjes

Je account verwijderen op Neukoproepjes.nl gaat heel gemakkelijk. Je moet echter wel ingelogd zijn. Ga na inloggen naar ‘mijn profiel’ en dan helemaal onder in beeld staat ‘mijn account defnitief verwijderen’. Wanneer je daarop klikt wordt je account verwijderd. Eventuele credits vervallen en het is niet langer mogelijk om in te loggen.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

14 Reviews »

 1. Brammetje 12 januari 2016 op 16:40 -

  Heeft iemand hier een goed woord voor over? Ik niet. Ik kan maar geen date vinden. Al 100x mijn profielfoto veranderd en andere tekst gepakt, maar niemand wil. Ligt het dan aan mij???

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. 50plusdater 9 januari 2016 op 14:18 -

  Ik vind de site redelijk goed. Mijn voorkeur als 50+ gaat uit naar Ouderensexclub.nl, maar dit is als 2de optie wel een aardige site. Helaas wel eens fake profielen, maar ik schat niet meer dan 10-15% ofzo. Aanrader? Jawel, 4/5 sterren.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Wim 7 januari 2016 op 13:11 -

  Het is even zoeken en het is helaas niet gratis. Maar er komen wel redelijk leuke dates uit.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. HansP 5 januari 2016 op 17:10 -

  Een oproep zetten om vervolgens lekker van bil te kunnen gaan met jan en alleman. Klinkt te mooi om waar te zijn niet? Maar even serieus je moet er wel ff moeite in stoppen en veel met de dames praten voor ze echt willen. Dus neukoproepjes mwah, noem het eerder investeren in de sex, maar dan heb je wel wat 😉

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »