NovaMora

Britt Meijer 6 april 2018 2
NovaMora
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

NovaMora is een casual datingsites waar je op zoek kan gaan naar passie en spanning in je leven. Nova Mora is in een hele kort tijd erg bekend geworden in Nederland. Dit komt mede door het grote aantal reclames dat ze gemaakt hebben, zowel op radio als tv. Het kan dus zijn dat je wel eens van de naam Novamora hebt gehoord op oa Radio 538 of Qmusic.

Bij de datingsite kunnen zowel singles als stellen terecht voor een spannende date. Ze is er niet alleen voor hetero’s, maar ook voor homo’s en bisexuele zijn er dates te vinden bij de datingsite. Bovendien is de datingsite anoniem en zo kun je het dus veilig proberen.
Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid NovaMora

NovaMora is een casual datingsite, waarbij het dus erg belangrijk is om betrouwbaar over te komen. Je gaat hier immers opzoek naar een erotisch afspraakje of contact. Iets waarvan je niet wil dat iedereen dat van jou weet. Speciaal daarom kun je bij NovaMora helemaal anoniem een account aanmaken. Je kunt je verschuilen achter een nickname en verdere persoonlijke informatie hoef je niet per se te delen op de datingsite. Wel zo handig, zeker als je bijvoorbeeld nog een relatie of huwelijk hebt.

Daarnaast zijn er bij Casual Datingsites vaak entertainment profielen. Volgens NovaMora is dat hier niet het geval, alhoewel de reacties op internet daar anders over zijn. Geheel met zekerheid kunnen wij dus niet zeggen dat hier geen gemodereerde profielen opzitten.

Een nadeel echter van het anoniem aanmelden is dat er zich ook fakers kunnen aanmelden. Dit zijn mensen die zich voordoen als iemand anders. Oftewel een catfish. Hiervoor moet je natuurlijk altijd oppassen, omdat deze met jouw persoonlijke informatie aan de haal kunnen gaan. Gelukkig heeft NovaMora hiervoor een uitstekende klantenservice waar je 7 dagen per week terecht kan. Je kunt dus altijd met vragen of opmerkingen komen en zult door de klantenservice van de datingsite geholpen worden.

Inschrijven NovaMora

Inschrijven bij de datingsite is helemaal gratis. Wel zo fijn dus als je het eventjes wil proberen. Zoals eerder gezegd kun je volledig anoniem een account aanmaken. Het enige wat je echt hoeft op te geven is je nickname en emailadres. Hierna kun je aangeven waar je naar op zoek bent en hou oud je bent. Dan volgen er nog wat vragen over je uiterlijk en daarna kun je direct aan de slag met het vinden van een leuke date.
Gratis aanmelden

Gebruik NovaMora

Zodra je een account hebt aangemaakt kun je uiteraard beginnen met het zoeken van een date. Als gratis gebruiker kun je onder andere door alle leden kijken van de datingsite. Je kunt echter alleen de profielfoto van andere gebruikers zien. Om de extra foto’s te zien van de leden heb je een betaald abonnement nodig.

Je kunt als gratis lid wel berichten versturen, maar lezen is niet mogelijk. Dus eigenlijk kun je de datingsite pas echt gebruiken als je een abonnement hebt. Verder werkt de datingsite erg eenvoudig. Er is een goede zoekfunctie en er is een foto zapper waar je eenvoudig en snel door de leden van de datingsite kan scrollen.

Kosten NovaMora

Zoals gezegd kun je een aantal functies niet gebruiken zonder betaald lidmaatschap. Zo heb je om berichten te lezen en foto’s te bekijken een vip lidmaatschap nodig. Ook kun je zo je matches bekijken en zien welke leden jouw profiel hebben bekeken. Zonder VIP lidmaatschap kun je dus eigenlijk geen gebruik maken van de datingsite. De kosten voor een VIP Lidmaatschap bij NovaMora zijn als volgt:

 • 1 maand VIP toegang €19,99;
 • 2 maanden VIP toegang €31,98;
 • 3 maanden VIP toegang €47,96.

Betalen kan met iDeal of met creditcard. Let er wel op dat NovaMora een abonnementsvorm hanteert en indien je niet tijdig opzegt je VIP lidmaatschap automatisch verlengd wordt.

App NovaMora

Omdat NovaMora zicht richt op erotisch contact is er helaas geen app van de datingsite. Appstores laten over het algemeen geen erotisch content toe. Wel is de site bereikbaar op je mobiele telefoon.

Nieuws en Kortingen

NovaMora heeft regelmatig kortingen. Zie voor actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Indien je om de een of andere reden klaar bent met daten bij NovaMora kun je bij jouw profiel pagina de mogelijkheid vinden om je account te verwijderen. Je dient dan te gaan naar “account” en vervolgens naar “uitschrijven”. Hier word je de optie geboden om je account tijdelijk te deactiveren of om je profiel definitief te verwijderen.
Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

2 Reviews »

 1. pete20 9 december 2018 op 16:22 -

  Deze site is wel een eerlijke site. Ze beloven niet meer dan dat ze kunnen waarmaken. En dat is al uitzonderlijk op overvolle Internet datingsites. Je bent uiteindelijk afhankelijk van degenen die zich hier op inschrijven. Mijn ervaring was/is positief en ervaring dat ik op mijn vragen een eerlijk bericht kreeg. Iedereen succes hier inclusief Novamora.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Explore Togehter 30 augustus 2018 op 08:35 -

  Het idee is leuk en past mooi in deze tijd als het om openheid in de relatie gaat. De realiteit op deze site is anders. Vrouwen worden overspoeld door reacties en reageren nergens meer op, letterlijk meer als 100 berichten op een dag!

  Mannen en stellen krijgen daardoor eigenlijk niet echt een kans. Wij hebben er uiteindelijk 2 vrouwen op leren kennen, maar dit in een jaar tijd, door er ongekend veel energie er in te stoppen. Je krijgt geautomatiseerde mails in je box als je geen lid bent om je nieuwsgierigheid te triggeren. Eenmaal je euro’s gedoneerd zul je ervaren dat er bijna geen enkele reactie komt op wat je schrijft/doet. Ook wordt de database gedeeld met andere sites….

  Eenmaal lid krijg je als je alle automatische meldingen uitzet, geen enkel bericht meer. Wij zijn volgens anderen echter toch wel een aantrekkelijk stel..dus…je geld en tijd besteed je als stel beter aan iets anders, hier liggen de verhoudingen helemaal scheef. Het zou beter kunnen, dan zou de marketing strategie anders moeten. Dan zouden ze ipv geld verdienen als oogmerk, mensen en de relaties iets hoger in het vaandel moeten plaatsen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »