Onbeperkt Daten

Onbeperkt Daten
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Datingsite onbeperktdaten.nl richt zich op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een seksueel getinte relatie. Daarmee hoort deze datingsite in de categorie casual dating. De datingsite onderscheid zich doordat berichten sturen naar elkaar onbeperkt en gratis is. Hiermee betaal je niet langer om berichten te sturen naar andere leden. Het is niet bekend hoeveel leden exact actief zijn op onbeperktdaten.nl, maar er staat wel beschreven dat ruim 10.000 mannen en vrouwen zich eerder hebben aangemeld.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid OnbeperktDaten

Onbeperktdaten.nl spant zich in om persoonlijke informatie en de privacy te beschermen. Alvorens je start met het invullen van persoonlijke informatie is het aan te raden om de privacy policy door te nemen. Hierin staat bijvoorbeeld dat onbeperktdaten.nl adviseert om een pseudoniem (nickname) te gebruiken om een volledige anonimiteit te garanderen. Dit wijkt overigens niet af van andere datingsites. Persoonsgegevens worden geheim gehouden tenzij je zelf aangeeft dat ze getoond mogen worden of tenzij ze wettelijk verplicht zijn om ze af te staan aan een controlerende instantie. Persoonlijke gegevens worden in een beveiligde database opgeslagen en niet aan derden verstrekt.

Inschrijven Onbeperkt Daten

Aanmelden op onbeperktdaten.nl gaat gemakkelijk en snel. Eerst dien je een 10 tal vragen in te vullen, die allemaal verplicht zijn. Hierin is onder andere ook jouw telefoonnummer opgenomen om het ontstaan van nep-accounts tegen te gaan. Dit verhoogt de drempel voor leden die zomaar even willen kijken. Ook postcode en woonplaats zijn verplicht. Dit wordt enkel gebruikt om ervoor te zorgen dat jij personen in de buurt te zien krijgt. Na inschrijving kun je direct aan de slag. Je kunt onbeperkt en gratis berichten sturen. Het is wel aan te raden om eerst je profiel volledig in te vullen. Hiermee verhoog jij je slagingskans.

Gratis aanmelden

Kosten

Wanneer je een profiel hebt aangemaakt is het gebruik van onbeperkt daten gratis. Echter heb je dan toegang tot slechts een beperkt aantal functionaliteiten. Om alle functionaliteiten van de Dienst te kunnen gebruiken dien je als lid een abonnement af te sluiten.

De abonnementsprijs is €39,50 per maand en de eerste 30 dagen kun je een abonnement afsluiten voor €7,95. Bedragen worden afgeschreven door Mempay.com en daarmee wordt ‘onbeperkt daten’ nooit genoemd op je bankafschrift. Door alle leden te laten betalen wordt tevens de echtheid van lidmaatschappen gecontroleerd. Door je account te activeren ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Om een continue service te kunnen garanderen verlengt de datingsite je abonnement ten behoeve van jouw gemak automatisch tegen hetzelfde tarief. Het voordeel is dat wanneer de tarieven stijgen de kosten van je verlenging gelijk blijven aan het tarief waartegen jij je inschreef.

Mobiele App

Op moment van review beschikt onbeperktdaten.nl niet over een mobiele applicatie. Wel is de datingsite volledig te gebruiken via de browser op je smartphone of tablet.

Gratis aanmelden

Nieuws en acties

Regelmatig heeft onbeperktdaten.nl nieuws en acties. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina

Uitschrijven OnbeperktDaten

Je lidmaatschap opzeggen op onbeperktdaten.nl gaat gemakkelijk door een e-mail te sturen naar [email protected] Vergeet daarbij niet om de naam van je lidmaatschap te vermelden. Uiterlijk 12 maanden na uitschrijving wordt alle informatie uit de database verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

59 Reviews »

 1. Jens 25 oktober 2016 op 14:54 -

  Leuke site en voor 7,95 kun je er heel veel doen, dus dat maakt wel een hoop goed

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Lieke 19 oktober 2016 op 17:16 -

  Leuke datingsite waar je lekker ongestoord je gang kan gaan. Tot nu toe erg tevreden over deze website. Kan het iedereen aanraden

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Bas 15 oktober 2016 op 21:50 -

  Echt een leuke plek om nieuwe mensen te ontmoeten! kan niet wachten om weer een hoop nieuwe matches te hebben!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Ria 5 oktober 2016 op 18:54 -

  Eindelijk een datingsite waar je geen gekke fratsen hebt en gewoon kan chaten zonder iedere keer te moeten betalen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Viccie 27 september 2016 op 14:58 -

  Superfijne datingsite dit, genoeg aanbod in ‘vlees’ om aan te zuigen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Uk 20 september 2016 op 16:27 -

  Leuke site

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Anoniem 13 september 2016 op 15:04 -

  Super fijne site

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Anoniem 12 september 2016 op 17:14 -

  Zocht een datingsite welke voor seksafspraken waar ik niet moeilijk moest doen met credits, die heb ik hiermee gevonden. ik kan het idereen aanraden, geen gedoe en veel lekkere vrouwen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. xxx 3 september 2016 op 20:08 -

  Goede datingsite waar je lekker op bezig kan zijn en altijd wel lekker chickies kan vinden!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Rick 21 augustus 2016 op 16:08 -

  Prima datingsite waar je gewoon ongestoord kan chatten zonder iedere keer berichten bij te moeten kopen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »