Ondeugend Daten

Britt Meijer 2 augustus 2016 24
Ondeugend Daten
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Ondeugenddaten is een dating website voor mensen die op zoek zijn naar intieme avontuurtjes. Hetzij one night stands of een langdurige erotische relatie op wederzijds vertrouwen gebaseerd. Op deze website kun je contact leggen met mensen die op zoek zijn naar erotisch contact, veelal zonder enige bijkomende verplichtingen. De dating site bestaat sinds 2004 en heeft naar eigen zeggen gemiddeld 200 nieuwe inschrijvingen per dag. Verder is de aankleding niet heel erg speciaal, maar wel overzichtelijk.

Gratis aanmelden

Betrouwbaar

In eerste instantie is er geen veilige verbinding te vinden, maar als je bij betalingen aankomt zie je al https:// in je zoekbalk staan. De betalingen gaan via Amazing Bits B.V. en zijn COMODO secured. Hierdoor weet je dat wanneer je gaat betalen, dit ook veilig en vertrouwd zal gebeuren.
Verder is het erg leuk om te zien hoe je van alles gebruik denkt te kunnen maken, maar uiteindelijk is dit zeer beperkt. Het zijn slechts lokkertjes om je er haast toe te dwingen om VIP lid te worden. Dit is erg jammer, want op deze manier wordt er een stuk minder vertrouwen gewekt.

Inschrijven

In de kolom links klik je op ‘Inschrijven’. Vervolgens kom je op de pagina waar je een zelf gekozen profielnaam. Hierbij kun je aangeven of je man of vrouw bent, of je een stel bent en of je een man of vrouw als partner hebt. Daarnaast geef je hier aan naar wat voor soort date je opzoek bent. Vervolgens geef je een geldig e-mailadres op en vink je aan dat je akkoord gaat met het ontvangen van geselecteerde aanbiedingen die de site je zal sturen.
Hierna klik je op de groene knop ‘inschrijven’, waardoor je gelijk met de algemene voorwaarden en het privacy- en cookiebeleid akkoord gaat.
Hierna kun je je basisgegevens invullen. Je kiest een wachtwoord, vult je geboortedatum in en ook in welk land en provincie je woont. De woonplaats is overigens niet verplicht, maar dat staat ook duidelijk op de pagina vermeld. Vervolgens klik je op verder, waarna je je geaardheid aan kunt geven en ook wat voor contact je wenst. Ook je postuur kun je hier bekend maken.
Hierna kun je ervoor kiezen een foto te plaatsen. Dit kan via Facebook maar ook een bestand toevoegen via de computer of direct een foto maken via je webcam.
Na wederom op verder te hebben geklikt kun je een korte omschrijving van jezelf geven. Heb je dit gedaan dan ben je ingelogd. Je moet nog wel even naar je e-mail toe om de inschrijving te bevestigen door op een link te klikken.

Gratis aanmelden

Kosten

Om van alle faciliteiten op ondeugenddaten.nl gebruik te kunnen maken, dien je een VIP member (lid) te worden. De kosten voor een VIP membership zijn als volgt:

 • 14 dagen VIP – onbeperkt toegang voor € 15,99
 • 30 dagen VIP – onbeperkt toegang voor € 27,99 (meest gekozen)
 • 90 dagen VIP – onbeperkt toegang voor € 59,99

Mobiele App

Er is op moment van review geen mobiele app beschikbaar.

Gratis aanmelden

Nieuws en kortingen

Regelmatig heeft Ondeugenddaten.nl allerlei acties, en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Om je uit te schrijven moet je naar instellingen gaan en dan naar ‘mijn account’. Onderaan de lijst van opties staat ‘Klik hier om uit te schrijven’. Je kunt dan een reden opgeven waarom je jezelf uit wilt schrijven. Vervolgens klik je op ‘nu uitschrijven’ en je bent klaar. Let wel, alle eventuele VIP member kosten die je al wel betaald hebt, ben je kwijt.

Eindoordeel

Ondeugenddaten is heel aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar een erotisch avontuur met gelijkgestemden. Het is jammer dat je als gratis lid niet erg veel uit kunt proberen, waardoor je toch al snel de neiging krijgt verder te zoeken. Je kunt een uitgebreid profiel opmaken, waardoor je veel eenvoudiger gevonden wordt.
Daarbij zijn de kosten ook nog behoorlijk laag. Er zijn websites die veel meer vragen. Het voordeel van een abonnement is dat je een vast bedrag neertelt en je dus niet meer zult betalen dan je bedoeling was, iets wat je bij inbellen vaak wel kan overkomen.
Over het algemeen een leuke site om eens uit te proberen voor mensen die niet op zoek zijn naar een vaste relatie, maar spannend erotisch contact erg aantrekkelijk vinden.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

24 Reviews »

 1. Jordan Peterson 6 februari 2018 op 20:53 -

  Goede site. Als (hetero-)man heb je weinig bekijks tenzij je superfoto’s plaatst. Veel stellen met “heteroflexibele” of “licht-bi”-man, maar dat zijn dus gehuwde flikkers die hun vrouw charteren om een man te betasten (“verloren handje”). De profielen van (kieskeurige) vrouwen zijn 99% echt, soms glipt er een commercieel type (hoer of spammer) doorheen, maar zodra je die in het vizier krijgt kun je ze aanmelden en worden ze pardoes verwijderd. De helpdesk is goed te bereiken en neutraal. Veel mannen die 1ster geven zijn frustro’s die in het echte leven ook geen bekijks hebben, ik bedoel, wees realistisch, sommige wijven zijn ’n divisie hoger en zoeken idem kerels. Ik neem genoegen met af en toe een eenzaam mollig kortgeknipt preuts huisvrouwtje die na middernacht uit haar nieuwsgierige schulp komt piepen. Wees hoffelijk, en zelfs dan levert het vaak niets op. ’n Vrouw krijgt pakweg 250! mails/dag, meermaals van dezelfde opdringerige mannen, jouw berichtje sneeuwt snel onder, en dat kun je zo’n vrouw niet kwalijk nemen. Niet persoonlijk opvatten dus. De prijs is HEEL laag, vaak zijn er kortingsacties. Daarnaast kun je de gekochte credits pauzeren zodra je wenst.., uniek! Wel opletten dat je geen abonnement neemt, vink dat uit, anders leidt het tot automatische afschrijving. Er komt een discrete omschrijving in je bankafschrijft: “online-bestelling”. Sommige vrouwen krijgen 1maand gratis abonnement en komen voor de Ego-boost even gluren, wanen zich gewild en genieten ervan je te laten zien dat je bericht werd gelezen wetend dat je wacht op antwoord van hare Majesteit. 50Shades ten spijt is de Nederlandse vrouw nog preuts & schrikachtig. Je zou er misogyn van worden. Laten zich door de knappe kerels uitwonen en komen dan 2 maanden later in boze bui terug, dan mag jij hun wonden likken, en zelfs dat biedt geen garantie op punani. Mannen vs vrouwen, ’t is Oorlog. Enjoy the Game Players.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Limburger045 7 januari 2018 op 18:09 -

  Grote fake. Ze maken het leuker aks het is. Ik heb 49 euro weggegooid. Mensen doe het niet. Je kunt alleen plaatsen als je veel sterren geeft 0

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. M 13 oktober 2017 op 15:11 -

  Geloof niemand die iets positiefs te melden heeft over deze site, profielen zijn nep. berichten worden praktisch nooit gelezen, laat staan dat je een echte reactie krijgt.

  Als je nog geen betaald lid bent krijg je allerlei berichten idee je niet kan openen. Zodra je betaal lid wordt uit nieuwsgierigheid voor die berichten blijkt het neppe troep te zijn.

  Afzetterij eerste klas.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Jos 30 juli 2017 op 01:42 -

  Het enige wat die vrouwen wensen is dat de credits zo snel mogelijk opgesoupeerd zijn. Afspraak maken = NEP!
  Deze afbeeldingen komen overal voor op gelijkaardige sites.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Hm 27 juli 2017 op 12:35 -

  Als je verstand hebt weet je direckt dat dit geldklopperij is
  Gewoon ordinaire oplichters
  Zoals bijna vele datingsites zijn

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. DUUK 9 juni 2017 op 11:48 -

  Ben een man van 43. 2 keer lid geweest van deze site en beide keren best veel chatcontacten gehad met stellen en vrouwen alleen. Uiteindelijk 3x afgesproken. 1x met een stel in een parenclub en een heel leuke tijd gehad. Daarna nog 3x elkaar gezien voor leuke dates… en 2x met 2 verschillende vrouwen…. 1x geen klik en 1x gedurende een half jaar veelvuldig contact gehad… ofwel, geen rare site maar als man moet je je natuurlijk wel onderscheiden van de rest 😉

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Rv 3 juni 2017 op 22:38 -

  Overspoeld door dick pics en respectloze verzoeken. En ook vrouwen moeten betalen dus om site uit te proberen zijn er weinig mogelijkheden om te reageren op een man die wel het fatsoen heeft een “normaal” berichtje te versturen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. max 2 juni 2017 op 11:46 -

  Ik lees hier veel negatieve reacties van teleurgestelde mannen.

  Mijn ervaringen zijn echt anders. Ik heb bij 3 verschillende aanmeldingen verspreid over 4 jaar steeds kans gezien een leuke dame aan de haak te slaan. Ook een aantal leuke chat-contacten aan overgehouden.

  En nee Rob (zie eerdere reactie): ik werk niet voor OD of krijg een beloning voor deze review.

  Maar er is ook een andere kant: te veel mannen, heel veel inactieve accounts en inderdaad ook weinig response van de dames.
  Nu weet ik uit mijn gesprekken met een actieve dame op deze site dat veel mannen te besodemieterd zijn om een fatsoenlijk bericht te sturen. Of foto’s van geslachtsdelen sturen. En daar ga je niet “scoren”. Veel dames worden overspoeld met reacties (vaak vele honderden per week). Ik heb mee mogen kijken met een dame op haar profiel en het was echt walgelijk soms wat zij opgestuurd kreeg.

  Dus heren: het is niet nep, je zal echt hard je best moeten doen om een reactie te krijgen en ja, je zal vaak teleurgesteld worden.

  Ik heb er in totaal 3 dates aan overgehouden waarvan 1 voor langere periode. En meerdere chatcontacten.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Albert 31 mei 2017 op 14:06 -

  De foto’s die gebruik worden op deze site komen elders van het internet dat is voor mij al meteen een aanzijzing dat deze site gewoon net als veel wer FAK IS

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. henk 10 mei 2017 op 15:50 -

  Eerst vrij lid geweest. veel mails en interesse van vrouwen.Dan 14 dagen VIP GEWEEST. alle mails beantwoord + 50 tal bestaande leden gecontacteerd. Slecht 5 mails werden gelezen.
  Conclusie NEP profielen en/of onbestaande.
  deze site controleert ook stedendating en seniorendating . IDEM ook vol NEP.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »