Ondeugend Daten

Britt Meijer 2 augustus 2016 23
Ondeugend Daten
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Ondeugenddaten is een dating website voor mensen die op zoek zijn naar intieme avontuurtjes. Hetzij one night stands of een langdurige erotische relatie op wederzijds vertrouwen gebaseerd. Op deze website kun je contact leggen met mensen die op zoek zijn naar erotisch contact, veelal zonder enige bijkomende verplichtingen. De dating site bestaat sinds 2004 en heeft naar eigen zeggen gemiddeld 200 nieuwe inschrijvingen per dag. Verder is de aankleding niet heel erg speciaal, maar wel overzichtelijk.

Gratis aanmelden

Betrouwbaar

In eerste instantie is er geen veilige verbinding te vinden, maar als je bij betalingen aankomt zie je al https:// in je zoekbalk staan. De betalingen gaan via Amazing Bits B.V. en zijn COMODO secured. Hierdoor weet je dat wanneer je gaat betalen, dit ook veilig en vertrouwd zal gebeuren.
Verder is het erg leuk om te zien hoe je van alles gebruik denkt te kunnen maken, maar uiteindelijk is dit zeer beperkt. Het zijn slechts lokkertjes om je er haast toe te dwingen om VIP lid te worden. Dit is erg jammer, want op deze manier wordt er een stuk minder vertrouwen gewekt.

Inschrijven

In de kolom links klik je op ‘Inschrijven’. Vervolgens kom je op de pagina waar je een zelf gekozen profielnaam. Hierbij kun je aangeven of je man of vrouw bent, of je een stel bent en of je een man of vrouw als partner hebt. Daarnaast geef je hier aan naar wat voor soort date je opzoek bent. Vervolgens geef je een geldig e-mailadres op en vink je aan dat je akkoord gaat met het ontvangen van geselecteerde aanbiedingen die de site je zal sturen.
Hierna klik je op de groene knop ‘inschrijven’, waardoor je gelijk met de algemene voorwaarden en het privacy- en cookiebeleid akkoord gaat.
Hierna kun je je basisgegevens invullen. Je kiest een wachtwoord, vult je geboortedatum in en ook in welk land en provincie je woont. De woonplaats is overigens niet verplicht, maar dat staat ook duidelijk op de pagina vermeld. Vervolgens klik je op verder, waarna je je geaardheid aan kunt geven en ook wat voor contact je wenst. Ook je postuur kun je hier bekend maken.
Hierna kun je ervoor kiezen een foto te plaatsen. Dit kan via Facebook maar ook een bestand toevoegen via de computer of direct een foto maken via je webcam.
Na wederom op verder te hebben geklikt kun je een korte omschrijving van jezelf geven. Heb je dit gedaan dan ben je ingelogd. Je moet nog wel even naar je e-mail toe om de inschrijving te bevestigen door op een link te klikken.

Gratis aanmelden

Kosten

Om van alle faciliteiten op ondeugenddaten.nl gebruik te kunnen maken, dien je een VIP member (lid) te worden. De kosten voor een VIP membership zijn als volgt:

 • 14 dagen VIP – onbeperkt toegang voor € 15,99
 • 30 dagen VIP – onbeperkt toegang voor € 27,99 (meest gekozen)
 • 90 dagen VIP – onbeperkt toegang voor € 59,99

Mobiele App

Er is op moment van review geen mobiele app beschikbaar.

Gratis aanmelden

Nieuws en kortingen

Regelmatig heeft Ondeugenddaten.nl allerlei acties, en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Om je uit te schrijven moet je naar instellingen gaan en dan naar ‘mijn account’. Onderaan de lijst van opties staat ‘Klik hier om uit te schrijven’. Je kunt dan een reden opgeven waarom je jezelf uit wilt schrijven. Vervolgens klik je op ‘nu uitschrijven’ en je bent klaar. Let wel, alle eventuele VIP member kosten die je al wel betaald hebt, ben je kwijt.

Eindoordeel

Ondeugenddaten is heel aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar een erotisch avontuur met gelijkgestemden. Het is jammer dat je als gratis lid niet erg veel uit kunt proberen, waardoor je toch al snel de neiging krijgt verder te zoeken. Je kunt een uitgebreid profiel opmaken, waardoor je veel eenvoudiger gevonden wordt.
Daarbij zijn de kosten ook nog behoorlijk laag. Er zijn websites die veel meer vragen. Het voordeel van een abonnement is dat je een vast bedrag neertelt en je dus niet meer zult betalen dan je bedoeling was, iets wat je bij inbellen vaak wel kan overkomen.
Over het algemeen een leuke site om eens uit te proberen voor mensen die niet op zoek zijn naar een vaste relatie, maar spannend erotisch contact erg aantrekkelijk vinden.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

23 Reviews »

 1. Jolanda 27 juni 2016 op 17:50 -

  Leuke plek voor een ondeugende date. ik houd er wel van op zijn tijd!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Lex 29 augustus 2015 op 20:52 -

  Goede datingsite. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Je hebt snel dates met mensen die hetzelfde willen als jij. Ik ben niet zo van de lange relatie. Gewoon kort en snel. Op deze site is dat wat ik zoek.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Boterbloempje 13 juni 2015 op 13:04 -

  Op aanraden van een vriendin heb ik mij aangemeld. We hebben veel plezier samen want we wisselen avontuurtjes uit. Deze datingsite heeft goede faciliteiten en is niet te duur. Je krijgt waar vor je geld

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »