Ondeugend Daten

Britt Meijer 2 augustus 2016 32
Ondeugend Daten
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Ondeugenddaten is een dating website voor mensen die op zoek zijn naar intieme avontuurtjes. Hetzij one night stands of een langdurige erotische relatie op wederzijds vertrouwen gebaseerd. Op deze website kun je contact leggen met mensen die op zoek zijn naar erotisch contact, veelal zonder enige bijkomende verplichtingen. De dating site bestaat sinds 2004 en heeft naar eigen zeggen gemiddeld 200 nieuwe inschrijvingen per dag. Verder is de aankleding niet heel erg speciaal, maar wel overzichtelijk.

Gratis aanmelden

Betrouwbaar

In eerste instantie is er geen veilige verbinding te vinden, maar als je bij betalingen aankomt zie je al https:// in je zoekbalk staan. De betalingen gaan via Amazing Bits B.V. en zijn COMODO secured. Hierdoor weet je dat wanneer je gaat betalen, dit ook veilig en vertrouwd zal gebeuren.
Verder is het erg leuk om te zien hoe je van alles gebruik denkt te kunnen maken, maar uiteindelijk is dit zeer beperkt. Het zijn slechts lokkertjes om je er haast toe te dwingen om VIP lid te worden. Dit is erg jammer, want op deze manier wordt er een stuk minder vertrouwen gewekt.

Inschrijven

In de kolom links klik je op ‘Inschrijven’. Vervolgens kom je op de pagina waar je een zelf gekozen profielnaam. Hierbij kun je aangeven of je man of vrouw bent, of je een stel bent en of je een man of vrouw als partner hebt. Daarnaast geef je hier aan naar wat voor soort date je opzoek bent. Vervolgens geef je een geldig e-mailadres op en vink je aan dat je akkoord gaat met het ontvangen van geselecteerde aanbiedingen die de site je zal sturen.
Hierna klik je op de groene knop ‘inschrijven’, waardoor je gelijk met de algemene voorwaarden en het privacy- en cookiebeleid akkoord gaat.
Hierna kun je je basisgegevens invullen. Je kiest een wachtwoord, vult je geboortedatum in en ook in welk land en provincie je woont. De woonplaats is overigens niet verplicht, maar dat staat ook duidelijk op de pagina vermeld. Vervolgens klik je op verder, waarna je je geaardheid aan kunt geven en ook wat voor contact je wenst. Ook je postuur kun je hier bekend maken.
Hierna kun je ervoor kiezen een foto te plaatsen. Dit kan via Facebook maar ook een bestand toevoegen via de computer of direct een foto maken via je webcam.
Na wederom op verder te hebben geklikt kun je een korte omschrijving van jezelf geven. Heb je dit gedaan dan ben je ingelogd. Je moet nog wel even naar je e-mail toe om de inschrijving te bevestigen door op een link te klikken.

Gratis aanmelden

Kosten

Om van alle faciliteiten op ondeugenddaten.nl gebruik te kunnen maken, dien je een VIP member (lid) te worden. De kosten voor een VIP membership zijn als volgt:

 • 14 dagen VIP – onbeperkt toegang voor € 15,99
 • 30 dagen VIP – onbeperkt toegang voor € 27,99 (meest gekozen)
 • 90 dagen VIP – onbeperkt toegang voor € 59,99

Mobiele App

Er is op moment van review geen mobiele app beschikbaar.

Gratis aanmelden

Nieuws en kortingen

Regelmatig heeft Ondeugenddaten.nl allerlei acties, en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Om je uit te schrijven moet je naar instellingen gaan en dan naar ‘mijn account’. Onderaan de lijst van opties staat ‘Klik hier om uit te schrijven’. Je kunt dan een reden opgeven waarom je jezelf uit wilt schrijven. Vervolgens klik je op ‘nu uitschrijven’ en je bent klaar. Let wel, alle eventuele VIP member kosten die je al wel betaald hebt, ben je kwijt.

Eindoordeel

Ondeugenddaten is heel aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar een erotisch avontuur met gelijkgestemden. Het is jammer dat je als gratis lid niet erg veel uit kunt proberen, waardoor je toch al snel de neiging krijgt verder te zoeken. Je kunt een uitgebreid profiel opmaken, waardoor je veel eenvoudiger gevonden wordt.
Daarbij zijn de kosten ook nog behoorlijk laag. Er zijn websites die veel meer vragen. Het voordeel van een abonnement is dat je een vast bedrag neertelt en je dus niet meer zult betalen dan je bedoeling was, iets wat je bij inbellen vaak wel kan overkomen.
Over het algemeen een leuke site om eens uit te proberen voor mensen die niet op zoek zijn naar een vaste relatie, maar spannend erotisch contact erg aantrekkelijk vinden.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

32 Reviews »

 1. Mariska 5 februari 2017 op 00:04 -

  Waarom kan ik nog steeds geen foto’s plaatsen?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Mariska 4 februari 2017 op 21:36 -

  Een stormloop van mannen, direct na mijn aanmelding. Was een verkeerd “vinkje”. Daarna leuk contact gekregen met een stel. Onze eerste date komt eraan.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. henk 70 31 januari 2017 op 10:43 -

  volgens mij is dit een nep zaak ik kreeg elke keer bezoekjes en al een paar keer gereageerd maar nadien nooit weer wat van gehoord het gaat hier alleen maar om mensen geld afhandig te maken je hoort nooit weer wat ik heb mij uit laten schrijven en trap hier niet weer in .gr.HENk

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Flow 7 januari 2017 op 21:00 -

  Ik heb hier zelf ingeschreven gestaan. Alles klopte, maar dat vrouwen hier gratis zitten is niet waar. Aantal hele leuke dates gehad. Verhouding man/vrouw is onevenredig vandaar dat ik er een punt van gemaakt heb dat vrouwen hier moeten betalen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Van peel 27 december 2016 op 14:44 -

  PURE OPLICHTERIJ!
  Reeds 3 maanden lid op deze site. Heb meer dan 100 berichten verstuurd naar verschillende dames, slechts 2 hebben een bericht teruggestuurd. 90% van de berichten die ik heb verstuurd zijn nooit gelezen.
  Veel profielen worden aangemaakt door de site zelf! Onbegrijpelijk dat men dit gewoon zijn gang laat gaan! Niemand grijpt in.
  Conclusie:
  Nep profielen en/of onbestaande.
  Begrijp niet dat sommigen hier toch nog iets positiefs kunnen over vertellen. OPLICHTERSBENDE!!!
  Een gedupeerde

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. mysticmusk 21 december 2016 op 11:01 -

  FAKE en OPLICHTERIJ
  Eerst vrij lid geweest. veel mails en interesse van vrouwen.Dan 14 dagen VIP GEWEEST. alle mails beantwoord + 50 tal bestaande leden gecontacteerd. Slecht 5 mails werden gelezen.
  Conclusie NEP profielen en/of onbestaande.
  deze site controleert ook stedendating en seniorendating . IDEM ook vol NEP.
  en nnen het lag niet aan mijn uiterlijk noch aan de inhoud van mijn mails of voorstellen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Jack 10 september 2016 op 09:15 -

  Ik dacht in het begin dat ik goed zat en heb paar leuke dates gehad. Veel bezoekers en chats. Maar de leden zijn fake, fotoverzamelaars en willen niets anders dan kijken. Ik ben er ook van overtuigd dat veel profielen worden aangemaakt door de site zelf. Opvallend: alle vrouwen zitten er gratis. Ook bijna alle stellen. Alleen mannen betalen. Als je daar iets van zegt is dat onzin, maar ik heb diverse dates gehad waaruit dit bleek. Ook opvallend: als je vip-abonnement is gestopt krijg je ineens de ene chat na de andere binnen. Helaas moet je eerst weer betalen om die te beantwoorden. En je raadt het al: als je hebt betaald zijn de chats verdwenen. Het is dus een site met een paar echte profielen die weinig doen. Verder word je opgelicht.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. André 14 augustus 2016 op 20:34 -

  LET OP: ONDEUGEND DATEN.NL = NEP!!!!!

  Lijkt op het eerste gezicht een eerlijke site, maar schijn bedriegt!
  Als niet betalend lid bezoekt de één na de ander jouw profiel en krijg je het ene na het andere standaard berichtje.
  HELAAS SCHIJN BEDRIEGT!!!!!
  Als betalend lid bezoekt NIEMAND meer jouw profiel en ontvang je GEEN berichtjes meer.
  Op zelf geschreven berichtjes wordt NIET gereageerd en die profielen komen bijna NIET meer online.
  Zodra je betaalperiode is afgelopen bezoekt de één na de ander jouw profiel en krijg je het ene na het andere standaard berichtje weer voorgeschoteld.
  Als je het “OPWAARDEERPLAN” op GEEN zet, kan je niet meer inloggen. Jouw wachtwoord wordt niet meer herkent.

  Als je uitlogt krijg je “PAS OP VOOR OPLICHTERS” te zien. Ze lichten zelf de boel op met NEPPROFIELEN!!!!!

  ADVIES:
  Geef aan deze site GEEN geld uit, want de site is zo NEP als het maar zijn kan!!!!!

  Een gedupeerde.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Sam 26 juli 2016 op 12:39 -

  Zo nu en dan zoek ik gewoon een klein beetje spanning in mijn leven. En ja die kan ik hier goed vinden. Toch leuker om een leuke dame te leren kennen via zo’n datingsite dan een hoer neuken.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Jolanda 27 juni 2016 op 17:50 -

  Leuke plek voor een ondeugende date. ik houd er wel van op zijn tijd!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »