Ouderenclub.nl

Britt Meijer 9 augustus 2016 10
Ouderenclub.nl
4
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Ouderenclub.nl is een casual datingsite welke zich richt op mannen en vrouwen van middelbare leeftijd. Senioren en ouderen welke op zoek zijn naar een spannende relatie. De casual datingsite is anders dan de meeste datingsites doordat Ouderenclub gebruikers niet meer per bericht laat betalen, maar gebruikers onbeperkt berichten laat sturen voor een vast bedrag. Ouderenclub is hiermee een verfrissende casual datingsite.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Ouderenclub.nl

Ouderenclub.nl heeft betrouwbaarheid hoog in het vaandel. De datingsite beschermt je persoonlijke gegevens en je privacy goed. Ouderenclub heeft een duidelijke privacy policy waarin zij haar beste inspanningen toont om jouw gegevens veilig te houden. De persoonsgegevens welke je deelt met Ouderenclub.nl worden niet gedeeld met andere gebruikers van de datingsite, maar dienen slechts te verificatie van je account en zullen niet aan derde worden verstrekt. Ouderenclub.nl adviseert je ook om een nickname te gebruiken voor het daten op de website, zodat je volstrekt anoniem te werk kan gaan. Een voordeel wat de betrouwbaarheid van Ouderenclub ten goede komt, is dat de site niet toegankelijk is voor niet leden. Zo kunnen buitenstaanders niet zien dat je actief bent op ouderenclub. Bovendien ben je verplicht een aantal gegevens in te vullen op Ouderenclub.nl. Zo heb je alleen goed ingevulde profielen en kun je meteen zien met wie je aan het chatten bent.

Inschrijven Ouderenclub.nl

Aanmelden bij Ouderenclub.nl is erg eenvoudig en snel gedaan. Bij aanvang van je inschrijving bij Ouderenclub.nl dien je een tiental vragen in te vullen. Deze vragen zijn verplicht en zorgen er voor dat alle gebruikers geverifieerd kunnen worden. Zo wordt fakers tegengaan op de website. Daarnaast zorgt het er ook voor dat slechts serieuze daters zich inschrijven bij Ouderenclub.nl. De gegevens welke je invult zoals je telefoonnummer en postcode worden niet getoond aan andere gebruikers. Je privacy blijft dus gewaarborgd. Zodra je dit gedaan hebt kun je gaan daten, uiteraard wordt het wel aangeraden om je profiel verder in te vullen. Dit verhoogd de kans op slagen en het vinden van een date. Je kunt als je inschrijving voltooid is direct aan de slag met daten en onbeperkt berichten sturen naar andere gebruikers.
Gratis aanmelden

Kosten Ouderenclub.nl

Het aanmaken van een profiel bij Ouderenclub.nl is geheel gratis. Je kunt echter zonder te betalen niet gebruik maken van alle functionaliteiten van Ouderenclub.nl. Wil je toegang tot alle functionaliteiten en diensten van Ouderenclub.nl dan zal je een betaald lidmaatschap af moeten sluiten.

De kosten voor een betaald lidmaatschap zitten in een abonnementsvorm. De kosten voor de eerste 30 dagen bij Ouderenclub bedragen €7,95. Na deze eerste maand wordt het abonnement automatisch met een periode van 1 maand verlengd. De kosten voor iedere volgende maand zijn een kleine honderd euro. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. De bedragen worden door middel van een automatische incasso afgeschreven van je bankrekening. De naam Ouderenclub.nl zal echter nooit genoemd worden op het rekeningafschrift om zo je privacy te waarborgen. Zo komt je partner er bijvoorbeeld nooit achter dat je gebruik maakt van Ouderenclub.nl, mocht je opzoek gaan naar een affaire.
Gratis aanmelden

Mobiele App

Op dit moment beschikt Ouderenclub.nl niet over een mobiele app. Wel is de datingsite volledig responsive en te gebruiken op je browser van je mobiele telefoon of tablet.

Nieuws en acties

Regelmatig heeft Ouderenclub.nl nieuws en acties. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Je lidmaatschap bij Ouderenclub.nl kun je niet via de webpagina zelf stopzetten. Je kunt dit echter eenvoudig doen door een email te sturen naar [email protected]
Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

10 Reviews »

 1. O.T 23 oktober 2016 op 19:57 -

  Goede club om sex te vinden, of om alleen maar even een spannend erotisch gesprek te hebben en geile foto’s te sturen. voordeel is natuurlijk dat je geen credits betaald per bericht dus, dan stuur je je berichten toch een stuk makkelijke weg.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Jozef 6 oktober 2016 op 16:17 -

  Goede sexclub met een veel oudjes om samen te genieten!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Vic 19 september 2016 op 17:30 -

  Prima te doen hier voor 7,95

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Jens 15 september 2016 op 17:50 -

  Heerlijk deze website kun je echt leuke mensen tegen komen voor spannende afspraakjes!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Eva 9 september 2016 op 15:48 -

  Lekker tussen mijn leeftijdsgenoten beetje erotisch daten kan nooit kwaad. Ben nu net begonnen dus kan nog niet helemaal zeggen of het fantastisch werkt.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Rogier 6 september 2016 op 11:41 -

  Hier kun je echt ideaal daten en leuke mensen vinden! ik ben een tevreden klant!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. diederik 4 september 2016 op 19:34 -

  Leuke site voor iedereen graag wat meer spanning in zijn of haar leven wil hebben. vooral voor de ouderen onder ons natuurlijk.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Hans 19 augustus 2016 op 17:27 -

  Fantatische website als je opzoek bent naar oudere mensen voor sex!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Sander 17 augustus 2016 op 14:07 -

  Relatief nieuwe website maar al best veel leden. Zij gelukkig wel alleen maar serieuze mensen die echt willen afspreken! Kan het iedereen dus wel aanraden, zeker als er wat meer mensen op komen, komt nu nog wel eens voor dat ik wat verder moet rijden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Sjef 9 augustus 2016 op 16:06 -

  Helemaal fantastisch dit! klaar met dat betalen per berichte en omdat je alle informatie op moet geven heb je ook alleen maar serieuze mensen hier op!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »