Ouderensexclub

Britt Meijer 5 januari 2016 20
Ouderensexclub
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Ouderensexclub is een van de grootste (sex) dating sites in de benelux speciaal gemaakt voor ouderen en senioren. Ouderensexclub is een perfecte datingsite voor iedereen die in contact wil komen met leeftijdsgenoten in de buurt die opzoek zijn naar erotisch contact of ouderensex. Profielen zijn ingedeeld in provincies (rechter kolom in op de pagina) en op die manier is de zoektocht naar een sexcontact met iemand in de buurt gemakkelijk gemaakt. Je kunt hier terecht voor een geile sexchat, je fantasieën delen met anderen en je kunt op zoek naar een vast sexcontact. Uiteraard weet je niet wat er gebeurt en misschien bloeit er wel een mooie relatie uit voort. Op het moment van schrijven staan er plus minus 2850 actieve advertenties op de datingsite. Aanmelden op Ouderensexclub is gratis.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Ouderensexclub

Ouderensexclub beschikt niet over keurmerken zoals het thuiswinkelwaarborg of het veilig daten keurmerk. Echter is er wel een degelijke privacy policy en algemene voorwaarden te lezen. Hierin stat onder andere dat gegevens maximaal 1 jaar worden bewaard en daarna definitief worden verwijderd. Het is ook niet verplicht om met je echte naam in te loggen bij ouderensexclub. Je gebruikersnaam mag dus fictief zijn, wat de privacy ten goede komt. Eventuele betalingen worden gedaan binnen een beveiligde SSL-verbinding. Deze verbinding zorgt ervoor dat gegevens niet kunnen worden onderschept. De belangrijke gegevens zijn dus voldoende vertrouwd en dat maakt Ouderensexclub een betrouwbare dating site.

Inschrijven op Ouderensexclub

Om te kunnen chatten en contact te leven met andere leden moet je een profiel aanmaken bij ouderensexclub. Via de homepagina van de datingsite kun je door je naam, e-mailadres, leeftijd en wachtwoord in te vullen een profiel aanmaken. Door middel van je e-mailadres wordt je aanmelding geverifieerd. Er wordt gevraagd om op de link in de e-mail te klikken. Nadat je op de link hebt gelikt is je profiel geverifieerd en kun je direct starten met het zoeken van contacten en berichtjes naar andere leden versturen. Het is mogelijk om een eigen advertentie te zetten, je profiel compleet te maken en foto’s toe te voegen. Over het algemeen wordt hiermee je slagingskans vergoot. Een leuke functie van de datingsite is dat je uitgebreid kunt zoeken naar andere profielen. Zoek bijvoorbeeld op leeftijd, geslacht, geaardheid en provincie. Het aanmaken van een profiel is gratis. Je kunt ook gratis andere profielen bekijken en berichten lezen. Echter om berichten te versturen moet je zogenoemde privé punten bezitten.

Gratis aanmelden

Kosten Ouderensexclub

Zoals beschreven is het aanmaken van een profiel op ouderesexclub gratis. Ook kun je gratis door profielen bladeren en berichten ontvangen en lezen. Echter om berichten te kunnen versturen moet je zogenoemde privé punten bezitten Elk bericht kost 10 punten. De pakketten waarmee je prive punten kunt aanschaffen zijn als volgt:

200 privepunten €19,50
450 privepunten €39,50
1000 privepunten €74,50
1400 privepunten €100,00
2050 privepunten €149,50

Betalingen geschieden in een beveiligde omgeving via iDeal, creditcard of overboeking. De transacties worden altijd onder een anonieme naam gedaan. Er zal dus geen ‘ouderensexclub op je bankafschrift verschijnen, wel zo discreet en fijn. Heb je een aankoop gedaan waar je spijt van hebt? Dan kun je binnen 7 dagen de overeenkomst annuleren en terugdraaien. Eventuele abonnementen worden ten behoeve van de leden automatisch verlengd. 2 dagen voorafgaand aan het einde van de abonnementsperiode wordt automatisch een nieuw abonnement afsloten.

Ouderensexclub app

Op het moment van deze review beschikt ouderensexclub niet over een mobiele dating app. Wel is de pagina te gebruiken op mobiel en tablet via de browser welke goed schaalt naar mobiel. Alle dating functionaliteiten zijn dus ook via mobiel beschikbaar.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Ouderensexclub kortingsacties voor nieuwe leden zoals meer prive punten voor hetzelfde geld. Zie voor actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Ouderensexclub

Het is mogelijk om je op elk gewenst moment uit te schrijven op ouderensexclub. Dit is erg eenvoudig en gaat alleen wanneer je ingelogd bent. Het verwijderen van je profiel zit wel een beetje verstopt. Door de volgende stappen uit te voeren kun jij je profiel definitief verwijderen: (1)  Zorg ervoor dat je ingelogd bent, (2) Klik op contact (3) Klik op ‘Wilt u niet meer deelnemen en al uw gesprekken beeindigen klik dan hier.’ (4) en bevestig dit met je wachtwoord en een reden. Je profiel is nu verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

20 Reviews »

 1. Pipo 7 januari 2018 op 17:03 -

  Nep nep nep
  Kijk goed naar de foto’s doet niet altijd Nederlands aan. Een grote nep zooi trap er dus niet in.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. WP 5 januari 2018 op 13:53 -

  Trap er niet in, grootst mogelijke oplicht.
  Vast stramien, je wordt lid, krijgt heel veel berichtjes en wordt aan het lijntje gehouden,.
  Dus credits kopen..

  Pure nep, barst van de fakeprofielen…dame van bv een jaar of 45/50 staat als 70jarige.
  Mannen trap er niet in?

  FAKE

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. joke 31 december 2017 op 09:24 -

  Wat een ongelooflijke fake is dit. Wie hier in trapt is ziende blind en alle positieve reviews zijn door de beheerders zelf geplaatst. Het is gewoon pure nep.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Rita 2 augustus 2016 op 17:25 -

  goede site voor sex en emeer ga hier ggraag op zoekm naar moeie mensen en sprekek af in hotels

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Eric 17 juli 2016 op 18:53 -

  Fijne datingsite waar ik terecht kan voor een lekkere date. Fijn dat je hier allemaal mensen vindt die wat ouder zijn. Zo word ik in ieder geval niet lastig gevallen door jong grut.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Sander 22 juni 2016 op 17:17 -

  Leuke datingsite waar veel ouderen te vinden zijn! dit maakt het leuk om voor mensen van mijn leeftijd toch actief te blijven op sexueel gebied. Helemaal alleen thuis zitten is ook niet leuk.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Paul 24 mei 2016 op 17:24 -

  Ouderensexclub is echt een fijne site. Het oogt misschien wat ouderwets maar het werk wel heel goed. Kan iedereen aanraden die wat ouder is hier eens een kijkje te willen nemen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Opazoekt 29 april 2016 op 10:59 -

  AANRADER! Zeker eens proberen als u op zoekt bent naar een leuke en spontane ervaring met een rijpere dame! Ouderen Sex Club windt er geen doekjes om en is een erg prettige partij om mee in zee te gaan. AANRADER!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Zack1961 17 april 2016 op 13:40 -

  zoek altijd leuke dames van 50+ ben zelf ook vrijgezel al jaren en altijd leuk om dames te ontmoeten die dat ook zijn om gewoon lekker samen in de kroeg te hangen of samen wandelen of gewoon lekker op de bank en ouderen sex club helpt daar veel bij ik vind veel leuke vrouwen en verveel me eigenlijk nooit echt

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Jan 3 april 2016 op 10:04 -

  Voor 50+ is en blijft dit de beste datingsite voor een erotische date. Ook voor de feestjes die regelmatig georganiseerd worden vind ik dit de ideale datingsite om in contact te komen met mensen uit een echte seksgroep. Swingers, singles, ouderen en eventueel jonger komt hier allemaal bij elkaar.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »