Ouderensexclub

Britt Meijer 5 januari 2016 20
Ouderensexclub
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Ouderensexclub is een van de grootste (sex) dating sites in de benelux speciaal gemaakt voor ouderen en senioren. Ouderensexclub is een perfecte datingsite voor iedereen die in contact wil komen met leeftijdsgenoten in de buurt die opzoek zijn naar erotisch contact of ouderensex. Profielen zijn ingedeeld in provincies (rechter kolom in op de pagina) en op die manier is de zoektocht naar een sexcontact met iemand in de buurt gemakkelijk gemaakt. Je kunt hier terecht voor een geile sexchat, je fantasieën delen met anderen en je kunt op zoek naar een vast sexcontact. Uiteraard weet je niet wat er gebeurt en misschien bloeit er wel een mooie relatie uit voort. Op het moment van schrijven staan er plus minus 2850 actieve advertenties op de datingsite. Aanmelden op Ouderensexclub is gratis.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Ouderensexclub

Ouderensexclub beschikt niet over keurmerken zoals het thuiswinkelwaarborg of het veilig daten keurmerk. Echter is er wel een degelijke privacy policy en algemene voorwaarden te lezen. Hierin stat onder andere dat gegevens maximaal 1 jaar worden bewaard en daarna definitief worden verwijderd. Het is ook niet verplicht om met je echte naam in te loggen bij ouderensexclub. Je gebruikersnaam mag dus fictief zijn, wat de privacy ten goede komt. Eventuele betalingen worden gedaan binnen een beveiligde SSL-verbinding. Deze verbinding zorgt ervoor dat gegevens niet kunnen worden onderschept. De belangrijke gegevens zijn dus voldoende vertrouwd en dat maakt Ouderensexclub een betrouwbare dating site.

Inschrijven op Ouderensexclub

Om te kunnen chatten en contact te leven met andere leden moet je een profiel aanmaken bij ouderensexclub. Via de homepagina van de datingsite kun je door je naam, e-mailadres, leeftijd en wachtwoord in te vullen een profiel aanmaken. Door middel van je e-mailadres wordt je aanmelding geverifieerd. Er wordt gevraagd om op de link in de e-mail te klikken. Nadat je op de link hebt gelikt is je profiel geverifieerd en kun je direct starten met het zoeken van contacten en berichtjes naar andere leden versturen. Het is mogelijk om een eigen advertentie te zetten, je profiel compleet te maken en foto’s toe te voegen. Over het algemeen wordt hiermee je slagingskans vergoot. Een leuke functie van de datingsite is dat je uitgebreid kunt zoeken naar andere profielen. Zoek bijvoorbeeld op leeftijd, geslacht, geaardheid en provincie. Het aanmaken van een profiel is gratis. Je kunt ook gratis andere profielen bekijken en berichten lezen. Echter om berichten te versturen moet je zogenoemde privé punten bezitten.

Gratis aanmelden

Kosten Ouderensexclub

Zoals beschreven is het aanmaken van een profiel op ouderesexclub gratis. Ook kun je gratis door profielen bladeren en berichten ontvangen en lezen. Echter om berichten te kunnen versturen moet je zogenoemde privé punten bezitten Elk bericht kost 10 punten. De pakketten waarmee je prive punten kunt aanschaffen zijn als volgt:

200 privepunten €19,50
450 privepunten €39,50
1000 privepunten €74,50
1400 privepunten €100,00
2050 privepunten €149,50

Betalingen geschieden in een beveiligde omgeving via iDeal, creditcard of overboeking. De transacties worden altijd onder een anonieme naam gedaan. Er zal dus geen ‘ouderensexclub op je bankafschrift verschijnen, wel zo discreet en fijn. Heb je een aankoop gedaan waar je spijt van hebt? Dan kun je binnen 7 dagen de overeenkomst annuleren en terugdraaien. Eventuele abonnementen worden ten behoeve van de leden automatisch verlengd. 2 dagen voorafgaand aan het einde van de abonnementsperiode wordt automatisch een nieuw abonnement afsloten.

Ouderensexclub app

Op het moment van deze review beschikt ouderensexclub niet over een mobiele dating app. Wel is de pagina te gebruiken op mobiel en tablet via de browser welke goed schaalt naar mobiel. Alle dating functionaliteiten zijn dus ook via mobiel beschikbaar.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Ouderensexclub kortingsacties voor nieuwe leden zoals meer prive punten voor hetzelfde geld. Zie voor actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Ouderensexclub

Het is mogelijk om je op elk gewenst moment uit te schrijven op ouderensexclub. Dit is erg eenvoudig en gaat alleen wanneer je ingelogd bent. Het verwijderen van je profiel zit wel een beetje verstopt. Door de volgende stappen uit te voeren kun jij je profiel definitief verwijderen: (1)  Zorg ervoor dat je ingelogd bent, (2) Klik op contact (3) Klik op ‘Wilt u niet meer deelnemen en al uw gesprekken beeindigen klik dan hier.’ (4) en bevestig dit met je wachtwoord en een reden. Je profiel is nu verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

20 Reviews »

 1. Yves 21 februari 2016 op 08:20 -

  Site bestaat al jaren en volgens mij klopt het allemaal wel. Lees soms ook negatieve reviews dus even afwachten maar ben nu 5 weken lid en ziet er wel betrouwbaar uit. Veel actieve leden dat valt wel op..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Weeralhier 15 februari 2016 op 16:36 -

  100% tevreden over een dating site die eindelijk eens niet lijkt te zijn uitgevonden om geld af te troggelen van onschuldige mensen. Dit is voor zover ik nu weet een site die mensen vrij laat in of ze willen betalen of niet en dat lijkt me een heel goed idee voor alle andere datingsites. Geen fake profielen tegengekomen en alleen maar fun! Go Ouderensexclub!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Leon 25 januari 2016 op 20:47 -

  Leuke site voor het vertier. Wel erg veel stellen tegenwoordig en wat minder individuele daters. Maar stellen zijn vaak wel erg gezellig en houden van een leuk feestje dus afspreken wordt wel iets gemakkelijker zo.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Pakkertje 24 januari 2016 op 09:16 -

  Weet iemand hoe je precies kan webcammen hierop? Ik ben zeer tevreden over deze datingsite, enkel kan ik nog geen webcam mogelijkheid vinden. Zit deze in het profiel?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. De reviewer 11 januari 2016 op 19:55 -

  Hier vind je contact en dates met leeftijdgenoten. Dat vind ik zelfs op seniorengeluk niet. 5 sterren meer dan waard!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Ricky 10 januari 2016 op 21:25 -

  Ik heb hier in 3 weken 2 leuke dates aan overgehouden. Dat is nog beter dan Lexa of Tinder, en hier weten dates tenminste precies wat je bedoelingen zijn, dus niet eromheen praten. Ideaal!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. 50plusdater 9 januari 2016 op 08:14 -

  Ben nu een jaar of 2 lid op de site. Naar volle tevredenheid overigens. Als je je hier aanmeld wil je niet meer op andere sites aangemeld zijn. Hier krijg je eerlijke profielen, goede service (Nederlands!) en gewoon geen fake gedoe. Zolang ik geen vrouw vind hoef ik geen andere site meer te zien 😉

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Geert 8 januari 2016 op 22:54 -

  Site voldoet aan alle verwachtingen. Je kunt hier het beste op daten als je 50+ bent zeggen ze, maar je komt er ook mannen en vrouwen tegen van jonger, maar welke op zoek zijn naar ouder. Ik had er weinig van verwacht op het begin maar uiteindelijk valt het toch niet tegen. Lage verwachtingen helpen blijkbaar bij het online daten.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Frank 7 januari 2016 op 21:38 -

  Site werkt beter dan secondlove ofzo. Jammer dat het niet gratis is wel..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Peter M 6 januari 2016 op 23:55 -

  Als 50+ man ben ik altijd op zoek naar erotische dates. Op Ouderensexclub vind je geen oplichting of andere gure zaken. Gewoon een leuke datingsite. Zeer goed. Groetjes, Peter.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »