Oudere Vrouwen

Britt Meijer 12 augustus 2016 3
Oudere Vrouwen
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Ouderevrouwen.nl is de casual datingsite indien je opzoek bent naar oudere vrouwen. Er zitten op ouderevrouwen.nl talloze oudere vrouwen die een discrete sexafspraak met jou willen. Dus ben je opzoek naar discreet sexcontact met een rijpe vrouw in Nederland of België, dan is ouderevrouwen.nl de casual datingsite voor jou.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Ouderevrouwen.nl

Ouderevrouwen.nl is de ontmoetingsplaats voor iedereen die opzoek is naar een rijpe vrouw voor erotisch contact. Ouderevrouwen.nl is een van de oudste datingsites van Nederland. Zij heeft haar sporen dus ruimschoots verdiend in de afgelopen jaren. Dat kun je mede zien aan de grote schare aan vrouwen die ze heeft aangetrokken. Ouderevrouwen.nl is een van de weinige casual datingwebsites met meer vrouwen dan mannen! Aangezien Ouderevrouwen.nl een casual datingsite betreft is zij niet in het bezit van een thuiswinkelwaarborg of een keurmerk veilig daten. Deze worden namelijk niet afgegeven voor casual datingwebsites. Ouderevrouwen.nl beschikt daarentegen wel over degelijke algemene voorwaarden en een privacy policy. Dit zorgt er voor dat er waarborgen zijn over hoe er met jouw informatie wordt omgesprongen. Daarnaast worden alle gegevens verstuurd via een beveiligde verbinding. Zo kunnen hackers niet zomaar aan de haal gaan met jouw vertrouwelijke informatie. Wat ons betreft heeft Ouderevrouwen.nl de betrouwbaarheid van haar website op orde.

Inschrijven Ouderevrouwen.nl

Inschrijven bij Ouderevrouwen.nl is erg eenvoudig. Via een vragenlijst aan de rechterzijde van de pagina kun je je inschrijving starten. Je vult hier wat simpele gegevens in over jezelf. Zoals je geslacht, emailadres, leeftijd of je rookt en welke kleur ogen je hebt. Je ziet hier een mooi voortgangsbalkje. Je weet zo precies hoe lang je nog bezig bent met je aanmelding. Nadat je je aanmelding hebt voltooid dien je nog even op de bevestigingslink te klikken, die je per email hebt ontvangen. Kijk ook even in je spam box dat deze daar niet in terecht is gekomen. Zodra je dat gedaan hebt kun je direct aan de slag met het vinden van een leuke oudere vrouw.

Gratis aanmelden

Gebruik Ouderevrouwen.nl

Ouderevrouwen.nl is in haar eenvoud een erg complete datingsite. Ouderevrouwen.nl is er speciaal voor alle mannen die op zoek zijn naar een rijpe vrouw voor seksuele spanning, erotisch contact of een leuke chat, of webcam. Omdat het doel van Ouderevrouwen.nl vrij eenvoudig is, maakt zij niet onnodig gebruik van ingewikkelde matchingssystemen. Maar gaat ze voor een eenvoudige aanpak. Via een uitgebreide zoekfunctie kun je op allerhande kenmerken zoeken en zo de man of vrouw vinden die bij jou past. Uiteraard is er ook een eenvoudige zoekfunctie waarmee je snel kan zoeken als je gewoon even rond wil kijken. Wanneer je iemand gevonden hebt die je leuk vindt, kun je deze favoriet maken zodat je diegene later eenvoudig terug kan vinden. Ook kun je een flirt sturen om aan iemand te laten weten dat je hem of haar interessant vindt. Uiteraard kun je ook simpelweg berichtjes naar elkaar sturen. Dat is uiteraard het idee van de datingwebsite. Ook is er de mogelijkheid om een foto mee te sturen met je berichtje.

Kosten Oudere Vrouwen

Zoals voornoemd is het aanmelden en het bekijken van profielen bij Ouderevrouwen.nl geheel gratis. Je kunt onbeperkt profielen bekijken en zoeken naar leuke mannen of vrouwen, zonder dat dit je €1,- kost. Slechts voor het versturen van berichtjes dien je te betalen. Dit gaat via privepunten. De kosten voor privepunten zijn als volgt:

 • 500 privepunten €15,-
 • 1000 privepunten €30,-
 • 2000 privepunten €50,-
 • 5000 privepunten €100,-
 • 10000 privepunten €200,-

Het versturen van ieder berichtje was 10 privepunten. Betalingen kunnen geschieden via iDeal, overboeking, paysafecard of cash-ticktet. Meer dan genoeg mogelijkheden om privepunten aan te schaffen dus.

Gratis aanmelden

Mobiele Applicatie

Ouderevrouwen.nl beschikt helaas niet over een mobiele applicatie. Dat maakt voor Ouderevrouwen.nl ook niets uit. De datingsite werkt erg goed op je telefoon of tablet en voor een erotische datingsite als deze is een mobiele app niet noodzakelijk.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Ouderevrouwen.nl acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Wil je je uitschrijven bij Ouderevrouwen.nl, dan dien je een mailtje te sturen naar de klantenservice. Zij zullen dan uit account verwijderen.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

3 Reviews »

 1. Hendrik 27 september 2016 op 14:29 -

  Goede datingsite met voldoende dames. Nog niet zo lang actief maar ziet er op het eerste oog allemaal best oke uit!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Nico 8 september 2016 op 20:31 -

  goeie wijven!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Emma 17 augustus 2016 op 14:10 -

  Soms wil ik even schuinsmarcheren en dat kan anoniem het beste. Daar zijn dit soort sites wel ideaal voor.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »