Passiedate

Britt Meijer 11 juli 2017 1
Passiedate
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Passiedate is een datingsite voor mensen die opzoek zijn naar Passie en spanning. Passiedate is een datingsite waar je snel, veilig en discreet in contact kan komen met andere mensen. Jij bepaalt zelf hoever je gaat en waar je precies voor komt. Of dit nu een spannende chat is, een sexdate of meer. Bij Passiedate vind je altijd wel iemand die met je matcht. Lees hieronder verder over Passie date.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Passiedate

Omdat Passiedate een casual datingsite is, is het van belang dat de betrouwbaarheid van de datingsite op orde is. Omdat je niet wil, dat iedereen te weten komt dat je actief bent op een dergelijke datingsite is het van belang dat je anoniem en discreet te werk kan gaan. Speciaal om er voor te zorgen dat bijvoorbeeld jouw gegevens niet openbaar worden of mensen weten dat je actief bent op passiedate, worden alle gegevens versleuteld via een SSL verbinding. Zo wordt het voor hackers onmogelijk om je gegevens te onderscheppen. Daarnaast is bijvoorbeeld ook de homepage van Passiedate afgeschermd zodat je pas andere leden kan zien zodra je aanmelding is voltooid. Dit maakt het allemaal een stuk discreter omdat je niet met je gezicht op de homepage staat van een casual datingsite. Bovendien heb je bijvoorbeeld ook nog eens de mogelijkheid om prive foto’s te uploaden. Hierdoor kun je herkenbare foto’s alleen vrijgeven aan mensen met wie je aan het chatten bent. Dit maakt het allemaal nog eenvoudiger om anoniem te werk te gaan. Daarnaast helpt Passiedate jou met het vinden van een leuke date door je te koppelen aan goede matches bij jou in de buurt. Zonder dat je gegevens worden doorgespeeld of je exacte locatie. Al met al is Passiedate dus een redelijk betrouwbare Casual datingsite.

Inschrijven Passiedate

Als Passiedate de casual datingsite voor jou is, dan is het natuurlijk zaak om jezelf in te schrijven. Inschrijven is eenvoudig en snel gedaan. Op de homepage vind je de mogelijkheid om jezelf aan te melden. Dit is volledig gratis en vrijblijvend. Je vult hiervoor alleen je voornaam, geslacht en emailadres is. Hierna ontvang je een activatiemail, waarmee je je account kan activeren. Zodra je dat gedaan hebt, ontvang je een pincode waarmee je kan inloggen.  Zodra je dit allemaal gedaan en ontvangen hebt, kun je direct aan de slag bij Passiedate. Uiteraard heb je dan wel een blanco profiel wat je nog verder in zal moeten vullen.

Gratis aanmelden

Gebruik Passiedate

Nu je een account hebt bij Passiedate is het zaak deze te gaan invullen. In het menu van de datingsite vind je aan de linkerkant “mijn profiel”. Hier kun je van alles over jezelf invullen om zo een goed beeld van jezelf te schetsen. Zo kun je hier je geboortedatum invullen, je woonplaats, maar ook je hobbies en is er ruimte om iets over jezelf te vertellen. Daarnaast kun je foto’s uploaden, waaronder dus prive foto’s welke alleen voor premium members zichtbaar zijn. Heb je je profiel helemaal ingevuld en ben je opzoek naar een leuke man of vrouw voor een chat of date? Dan kun je via het kopje members op zoek gaan naar een leuke date. Je kunt hier op van allerlei criteria zoeken, zodat je altijd de juiste vind voor jou. Heb je iemand gevonden die bij je past? Dan kun je deze uiteraard een berichtje sturen. Bij Passie date hebt je de mogelijkheid om 2 soorten berichten te sturen. Zo kun je iemand een normaal berichtje sturen, maar ook een SMS indien de andere gebruiker ook zijn mobiele nummer heeft opgegeven uiteraard. Zo ontvangt iemand jouw bericht realtime op zijn telefoon. Voor een datingsite waar je opzoek bent naar wat spanning kan dat natuurlijk erg handig zijn op bepaalde momenten. Heb je iemand gevonden die je leuk vind en later nog eens goed wil bekijken, dan kun je uiteraard deze ook favoriet maken. Zo kun je die op een later tijdstip eenvoudig terugvinden.

Kosten Passiedate

Om berichtjes te versturen naar andere gebruikers moet je premium member worden. Dit wordt je door het aanschaffen van credits. Met deze credits kun je dus berichtjes sturen. 1 berichtje kost 10 credits. De kosten voor de credits zijn als volgt:

 • 100 credits €20,-
 • 210 credits €40,-
 • 556 credits €100,-
 • 825 credits €150,-
 • 1176 credits €200,-

Betalen kan met ideal of creditcard. Bovendien wordt Passiedate niet vermeld op je bankafschrift. Zo kun je ook anoniem betalen.

Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

Passiedate heeft helaas nog geen app. Wel heeft Passiedate haar pagina vriendelijke gemaakt voor je mobiele telefoon. Zo kun je alles ook op je mobiel gebruiken.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Passiedate acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

 

Uitschrijven

Zodra je je een vast maatje hebt gevonden voor sex, of misschien wel een relatie hebt. Dan is het uiteraard niet meer noodzakelijk om een account te hebben bij Passiedate. Je kunt je account verwijderen door rechtsboven op het tandwiel te klikken en naar instellingen te gaan. Helemaal onder aan de pagina vind je dan de mogelijkheid om je account te verwijderen.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

1 Review »

 1. Jempy 1 mei 2018 op 19:22 -

  Allemaal fakeprofielen. Heb een gesprek gehad met “ria 19 jaar uit Boutersem” en telkens juist voor een afspraak (6 keer) kwam ze met smoesjes migraine, vriendin opgenomen door zelfmoordpoging, ziek door sushi te eten, te lage suikerspiegel, mama plots opgenomen in ziekenhuis, enz… Na opzoek van profielfoto vindt ik op internet dat zij ook “Ingeborg 20 jaar uit Maastricht” is en ook ééntje die in Gent woont. Bij verder onderzoek vind ik ook dat zij Alesia Khizhko noemt van Russische afkomst en in Munchen woont. Dit laatste is wel de echte persoon waar ze hier op PassieDate, Foxy Dating en op nog andere sites de foto van gepikt hebben om te gebruiken op het profiel van “ria”.
  Profielen worden allemaal beheert door één en dezelfde persoon. Let maar hoe de naam geschreven wordt. 90% ervan zonder hoofdletter. Alle berichtjes komen neer om jou zoveel mogelijk terug te laten reageren en zo lang mogelijk hier te houden en als je hun dan durft te confronteren met de waarheid ben jij ineens de lelijke en de slechte en beginnen ze jou uit te maken. Oplichterij tot en met!!!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »