Postcodeflirts

Britt Meijer 6 februari 2018 0
Postcodeflirts
2.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Postcodeflirts is een leuke datingsite om snel en zo discreet als voor jou fijn voelt een hete date te vinden. Het ledenbestand bestaat uit een grote diversiteit aan personen en wat deze website uniek maakt is dat er meer vrouwen dan mannen actief zijn in hun zoektocht. Er zijn niet zoveel leden als op de bekende datingsites van tv maar juist daardoor is er een actieve community ontstaan waarin je vaak dezelfde personen op zoek zult zien naar een volgende spannende date omdat zij fijne ervaringen hebben doordat je elkaar snel leert kennen. En juist dat maakt deze datingsite zo leuk!
Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Postcodeflirts

Postcodeflirts richt zich niet specifiek op een bepaalde groep mensen. Daardoor is er een grote diversiteit aan mensen ontstaan. Van mensen met een partner die discreet een keer wat anders willen tot en met vrijgezellen die gewoon een pleziertje zoeken. Doordat er zo’n grote diversiteit aan mensen is hecht de website erg veel aan veiligheid en betrouwbaarheid. Zo is het verboden om profiel(en) aan te maken voor andere of deze over te dragen aan andere. Er wordt dan ook streng gecontroleerd op mogelijke foutieve informatie en valse profielen worden dan ook verwijderd. Ook mag je geen gegevens van andere leden verspreiden en je kan dit altijd aangeven als je denkt dat dit wel gebeurd.

Doordat Postcodeflirts hier streng op is blijft de website leuk om te gebruiken en krijg je al snel het gevoel dat je op de juiste website bent beland. Ik heb dan ook tot op heden altijd fijne ervaringen gehad met chatten en ook heb ik een paar keer afgesproken wat erg is bevallen. Doordat de community van de website niet zo groot is, is er ook wel een soort sociale controle ontstaan. Zo wordt er door leden actief meegekeken of er foute informatie op profielen staat waarmee er gechat wordt en of er misschien fake profielen te vinden zijn. Zo helpen we elkaar en de beheerders van de website om het date zo leuk, spannend en veilig mogelijk te houden. Ik durf dan ook wel te zeggen dat dit fijne, veiligste en betrouwbaarste website is waar ik ooit lid van ben geworden.

Inschrijven Postcode Flirts

Het inschrijven op de website is heel simpel en snel gedaan. Je klikt op de knop bovenin de website waar ‘aanmelden’ op staat. Dan vul je je naam (gebruikersnaam) in, je e-mail en een wachtwoord. Zorg er wel voor dat je wachtwoord moeilijk is om te raden zodat niemand zomaar op je account kan komen! Als dat gedaan is vul je je geboortedatum in en kan je al bijna gaan zoeken naar een leuke date. Je ontvangt nadat je op ‘aanmelden’ hebt geklikt een bevestigingsmail en je kan aan je zoektocht beginnen.
Gratis aanmelden

Gebruik Postcodeflirts

Postcodeflirts is echt heel eenvoudig om te gebruiken. Het enige wat je moet weten is waar je graag een date wil hebben. Dus welke stad of dorp en om het nog wat specifieker te maken kan je ook gebruik maken van een postcode.

Wanneer je de stad of dorp weet waar jij je date wil hebben vul je dat in bij de zoekfunctie en je krijgt dan mensen te zien die daar of in de buurt wonen. Je kan dan zien wat de gebruikersnaam is, de leeftijd, hoe diegene zich nu voelt en waarnaar gezocht wordt. Als je dan dat profiel aanklikt kan je meer foto’s zien en meer te weten komen over die persoon als er meer gegevens zijn ingevuld. Meestal staat er een stukje tekst over wie de persoon is en waar diegene naar op zoek is en soms ook nog wat specifieke wensen zoals een fetisj. Als het profiel bevalt dan is er de mogelijkheid om contact met die persoon op te nemen. Lekker makkelijk dus!

Kosten Postcode Flirts

Veel datingsites gebruiken een lidmaatschap om leden aan zich te binden. Het fijne aan deze site is dat je niet vastzit aan abonnementen. Postcodeflirts werkt dan ook met credits. Je betaalt per contact, waarmee bedoelt wordt: je betaalt per berichtje dat je stuurt. Hiervoor betaal je 1 credit wat gelijk staat aan 1 euro. Dit lijkt veel maar juist daardoor ga je slimmer selecteren met wie je contact wil hebben. En in de meeste gevallen is het na 1 of 2 berichtjes toch al raak. De prijs voor de credits zijn als volgt:

  • 10 credits €10,-
  • 20 credits €22,50
  • 50 credits €40,-
  • 100 credits €75,-
  • 300 credits €200,-

Je kan zowel via de telefoon credits kopen wat 1.40 per credit kost of via iDeal, Bancontact en Creditcard. Als je dat doet kosten de credit 1 euro per stuk en de prijs wordt lager als je meer credits koopt.
Gratis aanmelden

Datingapp

Er is op dit moment nog geen echte app. Maar de website is naast de computer wel heel goed te gebruiken op tablet en telefoon. Soms zie je dat websites wat onduidelijk worden als je ze bezoekt via de mobiel, maar gelukkig is er bij deze website heel goed nagedacht over hoe de website goed te gebruiken is via de mobiel. Daardoor kan je overal goed gebruik maken van de website en alle functies.

Acties

Regelmatig heeft Postcodeflirts aanbiedingen en kortingsacties voor nieuwe leden. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Postcodeflirts

Om jezelf uit te schrijven voor de website is dat eenvoudig en snel gedaan. Hiervoor ga je naar de instellingen en daar is er een optie te vinden om je profiel (account) te verwijderen. Als je dit doet wordt alles verwijderd en kan je je profiel niet meer terughalen. Dus denk goed na of je je profiel wel wilt verwijderen.
Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »