Redmatch

Britt Meijer 5 januari 2016 28
Redmatch
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Datingsite Redmatch is net even iets anders dan normale dating. Leden zijn op zoek naar alles wat stout en spannend is. Je kunt er terecht als je stiekem op zoek bent naar een geheime liefde of als je een bepaalde fantasie hebt, of als je een gezellige avond met net dat beetje extra wil? In die gevallen is de kans groot dat jij het naar je zin hebt op Redmatch. Inschrijving is gratis en in no-time heb jij toegang tot duidenden profielen van open minded mannen en vrouwen. Op Red Match krijg je elke dag een aantal matches aangeboden, maar het is ook mogelijk om zelf te zoeken in profielen. Naast inschrijving is ook het bekijken van profielen helemaal gratis en de eerste 3 berichten verstuur je ook gratis.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Redmatch

Het is erg belangrijk om er zeker van te zijn dat je gegevens veilig zijn opgeslagen. Redmatch heeft daarvoor een speciale privacy policy opgesteld. Hierin staat dat alle gegevens die jij aan de datingsite toevertrouwt zijn beschermd. De database waarin ze zijn opgeslagen is beveiligd en jouw gegevens kunnen op geen enkele wijze door anderen worden misbruikt. Gegevens worden daarnaast niet aan derden verstrekt of gebruikt voor commerciele doeleinden. Uiteraard gebruikt Redmatch de gegevens wel om jouw profiel te koppelen aan andere profielen. Op die manier krijg jij de beste matches bij jou in de buurt. Redmatch houdt hierbij strikte privacy en geheimhouding in acht.

Inschrijven Redmatch

Om profielen van andere te kunnen bekijken en om berichten te sturen is een persoonlijk profiel op de datingsite noodzakelijk. Aanmelden is binnen enkele minuten gedaan via de homepagina. Er worden een tiental vragen gesteld over waar je naar opzoek bent, leeftijd, regio en het je uiterlijk komen aan bod. Met behulp van deze gegevens is Redmatch in staat om jouw profiel te koppelen aan andere gelijkgestemden. Voor goede matches is het daarom belangrijk dat je profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Na het beantwoorden van alle vragen ontvang jij een actievatie mail in je e-mail. Klik op de link en je profiel is geactiveerd. Je kunt nu direct starten met zoeken naar jouw ideale partner.

Gratis aanmelden

Kosten Redmatch

Een profiel aanmaken en invullen op Redmatch is geheel gratis. Daarnaast kun je 3 gratis berichten of knipogen versturen. Als je bent ingelogd bij Redmatch is het ook mogelijk om gratis te zoeken in profielen, gratis profielen te bekijken en te beoordelen. Wil je meer? Dan moet je credits kopen. Betalen kan via de telefoon (zolang je de telefoonverbinding open houdt kan je berichten versturen en lezen). Maar het is voordeliger om een creditbundel te kopen via iDeal of MrCash/Bancontact. Met 1 credit heb je 1 minuut toegang om berichten te versturen en lezen. Onderstaand een overzicht van alle prijzen:

Aantal Omschrijving Prijs Per credit
1 PPM NL per sec € 0.02 € 0.02
1 PPM BE per sec € 0.03 € 0.03
8 8 credits € 3.89 € 0.49
20 20 credits € 15.89 € 0.79
50 50 credits € 37.49 € 0.75
100 100 credits € 71.99 € 0.72
200 200 credits € 139.99 € 0.70

Mobiele Redmatch app

Op moment van deze review heeft Redmatch geen mobiele applicatie beschikbaar. Wel is de datingsite volledig geoptimaliseerd voor mobiel en tablet gebruik. Vrijwel alle opties van de pc versie zijn ook beschikbaar op mobiel en tablet.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen Redmatch

Regelmatig heeft Redmatch verschillende acties en kortingen. Voor de laatste acties, neem eens een kijkje op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Redmatch

Uitschrijven en je profiel verwijderen gaat heel gemakkelijk op deze datingsite. Daarvoor moet je wel zijn ingelogd. Op de pagina ‘account’ heb je de mogelijkheid om jouw profiel te verwijderen. Je profiel wordt direct verwijderd en je krijgt hier een bevestiging van via e-mail. Bij het verwijderen van je profiel gaan matches, berichten en eventuele credits verloren.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

28 Reviews »

 1. John 26 oktober 2016 op 13:52 -

  @sam -Hier heb ik een beschrijving gevonden hoe je moet uitschrijven:

  https://welkeonlinedatingsite.nl/info/opzeggen-info/redmatch-opzeggen/

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Sam 3 september 2016 op 20:13 -

  Iemand enig idee hoe ik me hier kan uitschrijven? de website was niet heel erg succesvol voor mij maar krijg nu iedere dag mail en heb al een vriendin word er gek van wil graag stoppen!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Dirk 21 juli 2016 op 21:41 -

  Sluit me aan bij wat astrid zegt. Prima datingsite en genoeg te halen hier. Maar het is wel erg prijzig.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Astrid 12 april 2016 op 15:23 -

  Ik vind niet dat je voor een datingsite zou moeten betalen. Waarom niet gewoon advertenties op de site? Dat scheelt ons leden een hoop geld en je haalt toch net zoveel geld binnen als je doet via berichtjes. Waarom ons geld aftroggelen terwijl het helemaal niet hoeft? Verder wel een leuke datingsite hoor.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Ondersteboven 22 februari 2016 op 12:31 -

  Kan ik me hier ook uitschrijven?? Ik ben er helemaal klaar mee. Ik moet geld betalen voor credits, vervolgens proberen de vrouwen je alleen maar meer berichten te laten sturen zonder er iets voor terug te krijgen. Nog nooit een date gehad via deze belachelijke site!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Roel 26 januari 2016 op 21:04 -

  Verwacht niet dat je hier zomaar ineens een date krijgt. Ik heb een tactiek:

  Meld je gewoon aan bij 5 van dit soort sites. Op een gegeven moment weet je wel wat echt is en wat niet. Spreek alleen de echte mensen aan en laat de rest links liggen. En verschiet vooral je kruid niet op 1 iemand, altijd je kansen spreiden.

  Met die tactiek heb je altijd beet. Ook op Redmatch.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Brammetje 12 januari 2016 op 20:46 -

  1x een date op gevonden in 7 maanden tijd. Vind ik te weinig, maar goed, wel een date gevonden dus. Bleek achteraf niet te klikken overigens. Wie kan mij helpen aan een goede vrouw voor sex?? Ik vind het maar een lastige zoektocht.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Chantal 25 december 2015 op 06:18 -

  Zeker weten een vrouwvriendelijke site. Dat zie je niet vaak in de erotische dating wereld. Alles draait maar om mannen. Gelukkig zijn er nog sites als deze te vinden die beide partijen centraal zet.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Kees 8 november 2015 op 16:43 -

  Hij is goed hoor, deze datingsite. Gewoon goed.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Luigi 1 november 2015 op 00:31 -

  Ik weet zeker dat er leden bij zitten die andere leden credits moeten laten gebruiken. Je merkt gewoon dat ze veel berichten vragen en zodra je vraagt om af te spreken gaan ze weer een nieuw gesprek aan waardoor je weer meer berichten moet sturen en dus credits moet kopen. Let op voor die mensen!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »