Regioflirten

Britt Meijer 13 februari 2018 0
Regioflirten
3.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Regioflirten is een eenvoudige en fijne website om een leuke hete date vinden in jouw regio (of in een regio naar keuze). De website beschikt over een compact ledenbestand uit Nederland en België waarbij iedere provincie is vertegenwoordigd met zowel leuke mannen als vrouwen. Waar deze mannen en vrouwen naar op zoek zijn verschilt erg per persoon. Zo kom je personen tegen die enkel zoeken naar leuk chattcontact maar ook personen die daadwerkelijk zoeken naar een pleziertje.
Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Regioflirten

Regioflirten hecht veel waarden aan de betrouwbaarheid van haar leden. Daarom is het ten strengste verboden om valse informatie op te geven of een account aan te maken voor iemand anders. Op ieder profiel is er ook de optie om het profiel te rapporteren. Hierdoor komt het profiel onder de aandacht bij de beheerders van de website en zullen zij het profiel controleren. Privacy is belangrijk, daarom is het mogelijk om zelf te bepalen hoeveel informatie je over jezelf kwijt wilt. Zo heb je de vrijheid om je gehele profiel in te vullen van geboortedatum en geslacht tot oogkleur en piercing(s). Daarnaast kan je aangeven naar wat voor type man of vrouw je zoekt. Hoe beter je die omschrijft hoe sneller te kans dat jij je ideale date zult vinden. Tot slot kun je ook foto’s uploaden. Zoveel als je zelf wilt. Hierbij kan je de keuze maken of je deze openbaar wil tonen, dus dat iedereen de foto kan zien, of dat je deze op privé zet. Hierdoor kunnen alleen de personen die jij toestemming geeft de foto’s zien die jij wil laten zien.

Inschrijven Regioflirten

Om jezelf in te schrijven is niet veel inspanning nodig. Je klikt op aanmelden en vervolgens kom je in een scherm waarin je enkele gegevens moet invullen; gebruikersnaam, wachtwoord, e-mail en je geboortedatum. Je zult daarna een mail ontvangen en door op de link in die mail te klikken zal je account geactiveerd worden. Als je dit gedaan hebt kun je de website volledig gebruiken. Er zal na het activeren gevraagd worden om nog meer gegevens in te vullen zoals je hobby’s, maar het staat je vrij dit niet te doen. Je kunt je voorstellen dat je bij flirten in de regio elkaar sneller zult ontmoeten en je daardoor nog niet alles van jezelf hoeft te laten zien.
Gratis aanmelden

Gebruik Regioflirten

Regioflirten is eenvoudig in gebruik. De website biedt een overzichtelijke website waardoor het voor iedereen direct begrijpelijk is hoe je kunt zoeken in het ledenbestand, hoe je je profiel kunt aanpassen en berichten kan versturen en beantwoorden. Het leuke aan Regioflirten is dat je profielen kunt opslaan in je favoriete op de website. Hierdoor kan je je favoriete flirts snel terugvinden zonder het hele ledenbestand door te zoeken. Het is ook mogelijk om te zien wie jouw profiel bezocht heeft door op ‘mijn bezoekers’ te klikken. Hier zie je wie er interesse in je had op basis van je profielfoto, naam en leeftijd (want dat zie je in het ledenoverzicht). Door deze functie weet je direct wie geïnteresseerd is en bij wie je meer kans maakt om er een date uit te slepen.

Om meer kans te maken op leuk contact is het aan te raden een mooie profielfoto met een foto van jezelf in te stellen. Iemand klikt sneller op je profiel wanneer ze zien wie je bent. Een goede eerste indruk is namelijk belangrijk. Om er dan een echte date uit te halen is er gesprekstof nodig. Hier kan je voor zorgen door wat over jezelf te vertellen op basis van de in te stellen persoonlijke kenmerken.

Het is duidelijk dat de website fijn is in gebruik. De website oogt modern en is eenvoudig in gebruik. Al met al zeker het proberen waard!

Kosten Regioflirten

Bekende datingwebsites gebruiken dure abonnementen. Regieflirten daar in tegen gebruikt een fijn creditsysteem. Je koopt credits en met deze credits heb je de mogelijkheid om berichten te versturen naar degene die je leuk lijkt of een berichtje naar jou heeft gestuurd. Door het creditsysteem kan je altijd actief blijven op de website zonder dat je vastzit aan abonnementen die je dwingen om actief te blijven. Je kunt daardoor altijd zelf bepalen wanneer jij zin hebt om actief te zijn op de website. De kosten van de credits zijn 1,40 euro wanneer je per telefoon koopt en tussen de 0,66 cent tot en met 1,00 euro wanneer je betaald met iDeal, Mastercard of Maestro. De prijzen voor de credits zijn als volgt:

  • 10 credits €10,-
  • 20 credits €22,50
  • 50 credits €40,-
  • 100 credits €75,-
  • 300 credits €200,-

Gratis aanmelden

Datingapp

Er is op dit moment nog geen echte app. Maar de website is naast de computer wel heel goed te gebruiken op tablet en telefoon. Soms zie je dat websites wat onduidelijk worden als je ze bezoekt via de mobiel, maar gelukkig is er bij deze website heel goed nagedacht over hoe de website goed te gebruiken is via de mobiel. Daardoor kan je overal goed gebruik maken van de website en alle functies.

Acties en Kortingen

Regelmatig heeft Regioflirten aanbiedingen en kortingsacties voor nieuwe leden. Zie voor actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Regioflirten

Het uitschrijven is heel eenvoudig. Na het inloggen op je account klik je op ‘mijn profiel’. Daarna klik je in de rechterkant van het menu op het tandwiel. Als je dat gedaan hebt krijg je meerdere opties te zien. Je klikt dan op ‘mijn profiel verwijderen’. Klik op de groene knop om je account te verwijderen. Let op! Je account wordt direct verwijderd. Dus als je er op klikt is er geen weg terug!
Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »