Regiosexcontact

Britt Meijer 2 augustus 2016 3
Regiosexcontact
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Regiosexcontact is dé datingsite voor regionale sekscontacten. Zowel mannen en vrouwen als ook stellen zijn hier op zoek naar een date, relatie of vriendschap. Leden worden gekoppeld op basis van interesses, persoonlijke eigenschappen en -voorkeuren. Inschrijven op deze dating site is gratis en ook de meeste functionaliteiten zoals chatten, berichten versturen en foto’s bekijken zijn gratis. Op moment van deze review staat het aantal leden op ruim 4100. Daarbij geeft de datingsite zelf al aan dat er dagelijks ±140 nieuwe inschrijvingen op de datingpagina worden gedaan.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Regiosexcontact

In de Privacy overeenkomst wordt aangegeven dat regiosexcontact de persoonlijke gegevens alleen gebruikt om koppelingen te maken tussen profielen op de datingsite. Gegevens worden nooit aan andere partijen verstrekt. Daarnaast is een uitgebreide algemene voorwaarde opgesteld. Waarin alle voorwaarden duidelijk staan beschreven. Betalingen vinden plaats via het veilige SSL-protocol. SSL is de meest toegepaste beveiligingsmethode die ervoor zorgt dat uw gegevens onderweg niet door derden onderschept kunnen worden. Met de betrouwbaarheid en veiligheid zit het wel goed op deze casual datingsite.

Inschrijven Regio Sexcontact

Een profiel aanmaken op regiosexcontact.nl is geheel gratis. Via de home pagina kun jij invullen of je man, vrouw of stel bent en uiteraard waar je naar op zoek bent. Daarnaast vul jij je (fictieve) profielnaam in en je e-mail adres. Nadat je de activatie e-mail bevestigd hebt is je profiel aangemaakt. De casual datingsite geeft op moment van deze review aan dat ze kampen met problemen met het versturen naar hotmail, msn, outlook en live e-mail adressen. Het aanmaken van een G-mail account wordt voorgesteld als een goed alternatief. Als je eenmaal bent ingeschreven kun je direct starten met daten. De gratis functionaliteiten zijn onder andere standaard berichten sturen, andere profielen zoeken en foto’s bekijken. Wil je echter meer functionaliteiten gebruiken zoals; zelfgeschreven berichten sturen, meer foto’s bekijken en uitgebreid zoeken, dan dien je het lidmaatschap op te waarderen en krijg jij VIP toegang. Daar zijn kosten aan verbonden.

Gratis aanmelden

Kosten

Toegang krijgen tot meer functionaliteiten kan op drie verschillende manieren. (1) via toegangsvorm,  (2) via opwaardeerplan en (3) via een VIP abonnement. Via een toegangsvorm betaal je een bepaalde prijs per dag. Dit wordt uitgedrukt in Credits. Op dit moment heeft men alleen de keuze uit VIP-toegang. Echter regiosexcontact geeft aan dat dit in de toekomst nog verder uitgebreid worden met aanvullende diensten. Met een Opwaardeerplan is het mogelijk om credits automatisch te bestellen. Elk lid kan zelf aangeven hoeveel credits wekelijks of maandelijks opnieuw besteld moeten worden. Het voordeel is dat de credits goedkoper zijn via dit opwaardeerplan. Een andere mogelijkheid is om een VIP abonnement te nemen. Daarbij worden dagelijks 10 credits afgeschreven en daarnaast kost het 15,99 euro per maand. Uiteraard geeft het VIP abonnement overal onbeperkt toegang. Veilig betalen is mogelijk via een Online machtiging (NL), Creditcard (Visa of MasterCard), iDEAL (NL), BanContact/MrCash (BE), Overboeking (NL/BE).

Mobiele applicatie

Op moment van review is er geen mobiele dating applicatie beschikbaar van regiosexcontact. Wel is de pagina bereikbaar op tablet en smartphone via de webbrowser.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Regiosexcontact acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina

Uitschrijven Regiosexcontact

Afmelden en je profiel verwijderen van regiosexcontact gaat heel gemakkelijk. Daarvoor moet je wel ingelogd zijn. Klik vervolgens links op de pagina op “Instellingen” à op “Mijn account” à en op “Uitschrijven”. Wanneer je bevestigd wordt het gehele profile verwijderd. Een lopend abonnement wordt stopgezet en eventuele credits vervallen. Je krijgt geen geld terug. Verder geeft de dating site ook aan dat het mogelijk is om je abonnement stop te zetten en je profile tijdelijk te verbergen. Wil je weten hoe dit moet? Kijk dan eens bij veelgestelde vragen op de datingsite.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

3 Reviews »

 1. E. 7 augustus 2016 op 18:10 -

  Prima site als je opzoek bent naar seks in de buurt. Kunt hier altijd wel het een en ander vinden. Niet altijd moeders mooiste maar goed.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Harry 27 mei 2016 op 16:47 -

  Altijd wel leuke mensen in de buurt te vinden die graag eens lekker los willen gaan!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Daniel 5 januari 2016 op 10:06 -

  Als ik echt veel zin in sex heb en snel een meisje wil ga ik naar deze site. Hier vind je echt geen relatie materiaal als je het mij vraagt, maar wel snelle sex. In de regio? Mwah, moet je geluk mee hebben. Maar ik rijd graag een paar kilometer extra haha.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »