Regioswingers

Britt Meijer 4 januari 2016 37
Regioswingers
2.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Regioswingers is een erotisch dating item, opgezet voor mannen, vrouwen en stellen die graag aan partnerruil zouden willen doen. De makers van de site noemen dit met een mooi woord ‘gelijkgestemden’.

De site bestaat sinds 2004 en heeft naar eigen zeggen gemiddeld 200 nieuwe leden per dag. Op het moment dat je de datingsite bezoekt, krijg je meteen een disclaimer in beeld, waarop je aan moet geven 18 jaar of ouder te zijn. Verder heeft de pagina ook echt een erotische uitstraling. Leuk detail: De website werd in 2015 in de televisie serie “Nieuwe buren” op RTL gebruikt.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Regioswingers

De site ziet er mooi uit, maar dat zegt natuurlijk niets over de betrouwbaarheid. Er zijn helaas geen bekende keurmerken op de website aanwezig, waardoor je in principe al een beetje op je hoede bent. Je zit in een niet beveiligde omgeving, dus je reguliere gegevens worden niet te allen tijde beschermd. Maar je krijgt wel en https:// in de taakbalk te zien bij betalingen. Dit laat zien dat je op dat moment wèl in een beveiligde omgeving zit. Je betalingsgegevens zijn dus beschermd.

Inschrijven Regioswingers

Inschrijven is, zoals bij de meeste dating sites, geheel gratis. Daarbij gaat het ook vrij eenvoudig. Je vult een profielnaam in (het systeem kijkt of de naam ook beschikbaar is) en vinkt aan of je een single man, een single vrouw of een stel bent. Hierbij kun je uit de combinaties, man/vrouw, man/man en vrouw/vrouw kiezen.

Vervolgens geef je een geldig emailadres op en ga je akkoord met de voorwaarden. Zoals altijd is het verstandig deze eerst door te nemen. Je komt dan niet voor verassingen te staan.

Eenmaal op bevestigen geklikt, krijg je meteen een e-mail met een link die je dient aan te klikken om je account te bevestigen. Ondertussen kun je verder gaan met het invullen van je profielgegevens. Daar vul je een wachtwoord, geboortedatum en ook woonplaats in. Heb je de woonplaats gekozen kun je nog de postcode en je huisnummer toevoegen, maar dit is geen verplichting.

Je klikt op verder en kunt dan aangeven wat je seksuele geaardheid is: heteroseksueel, biseksueel of homoseksueel. Verder kun je aanvinken waar je naar op zoek bent. Ook hierbij zijn meerdere opties mogelijk. Je kiest je postuur en klikt op verder.

Daar kun je een foto plaatsen. Er bestaat ook een mogelijkheid om via Facebook jouw profielfoto te uploaden. Heb je dit gedaan, ga je verder en op die pagina kun je een omschrijving van jezelf invoeren. Let er wel op dat adressen of andere contactgegevens niet zijn toegestaan in je profielomschrijving. De laatste stap is een code voor de kwaliteitscontrole invoeren en niet vergeten je account via de mail te activeren.

Gratis aanmelden

Kosten Regioswingers

Als gratis lid kun je op regioswingers eigenlijk vrij weinig. Je kunt gewoon zoeken, zoeken op profielnaam en de laatst bezochte profielen bekijken. Verder kun je bij fotozapper matches zien, bekijken wie jouw leuk vindt en wie jij leuk vindt en daar houdt het eigenlijk ook wel op. Als je overal gebruik van wilt maken, dien je een VIP abonnement te nemen. De prijzen zijn als volgt:

  • 14 dagen VIP – € 15,99
  • 30 dagen VIP – € 27,99
  • 90 dagen VIP – € 59,99

Als je hebt betaald krijg je ongelimiteerde toegang tot alle opties en kun je dus ook op advertenties en profielen reageren.

Mobiele Regioswingers App

Er is momenteel geen app voor deze datingsite beschikbaar.

Nieuws en kortingen Regioswingers

De site werd in 2015 in de populaire RTL4 serie “Nieuwe Buren” gepromoot. Regelmatig heeft Regioswingers allerlei acties, en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Gratis aanmelden

Uitschrijven Regioswingers

Als je om wat voor reden dan ook bij regioswingers uit wilt schrijven, dan gaat dat vrij gemakkelijk.

Na ingelogd te zijn, ga je op de linkerkant van de pagina naar “Instellingen”, alwaar je “Mijn Account” en vervolgens voor “Uitschrijven” kiest. Als je dit doet, zal je profiel – zo zegt men – geheel worden verwijderd. Maar je krijgt na uitschrijving wel berichten in je mailbox waarmee men je probeert terug naar de website te halen. Ook is het mogelijk je abonnement stop te zetten.

Als de termijn verlopen is, zal je account blijven bestaan, maar met beperkte mogelijkheden. Hiervoor ga je naar “Instellingen” “Voorkeuren” en verwijder het vinkje bij “Profiel zichtbaar voor anderen”. Ter bevestiging klik je op ‘opslaan’.

Eindoordeel

Regioswingers is leuk om te proberen, maar alleen als je op zoek bent naar seksueel contact. Geen site dus om een liefdesrelatie te zoeken. Verder is het niet helemaal duidelijk of alle profielen wel authentiek zijn en is het heel jammer dat je nog steeds – hetzij minimaal – mails ontvangt wanneer je al tijden bent uitgeschreven. Het zoeken gaat eenvoudig, de navigatie is in orde en er is een duidelijke “Veel gestelde vragen” sectie aanwezig.

Een site om eens uit te proberen als het je leuk lijkt om samen met je partner of als alleenstaande met een ander stel erotisch contact te zoeken.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

37 Reviews »

  1. prins 31 januari 2018 op 17:28 -

    100 % nep ! Lijkt geloofwaardig maar is een en al fake

    jammer dat ik er ook in ben getuind.

     

    Waardering:

    Review op Datingsites.nl

  2. apollo 30 januari 2018 op 22:57 -

    in het begin lijkt het leuk ,en er zijn wel ook wat echte profielen ,maar veel is gewoon fake .
    vaak krijg je geen antwoord ,of de standaard zinnetjes , heb me ook laten verleiden voor een abonnement , maar eenmaal dit afgelopen is hou ik er mee op . weet alleen niet of de andere site`s beter zijn . vrees dat de verwachtingen overal hoog liggen ,maar het uiteindelijke resultaat erg bedroevend . als iemand een beter suggestie heeft altijd welkom Apollo

     

    Waardering:

    Review op Datingsites.nl

  3. p 30 augustus 2017 op 00:24 -

    Alle websites vallen onder Sexy Dating Network in Nijmegen. Is gewoon oplichterij. Oa deze sites vallen eronder maar zijn er nog tientallen meer:
    Novamora.nl
    MilfMatch.nl
    Ondeugend-Daten.nl
    Ondeugende-Mamas.nl
    Ondeugende-Papas.nl
    RegioSexContact.nl
    RegioSwingers.nl
    SeniorenPassie.nl
    MilfMatch.be
    Ondeugend-Daten.be
    Ondeugende-Mamas.be
    Ondeugende-Papas.be
    RegioSexContact.be
    RegioSwingers.be
    SeniorenPassie.be

     

    Waardering:

    Review op Datingsites.nl

  4. ronald en cher 26 augustus 2017 op 23:34 -

    Ook ik ben erin getrapt! Je ziet de mooiste meiden , maar ieder berichtje dat je stuurt kost 1,40 euro Als ik dan in mijn tekst zet gebruik aub mijn email adres voor je reactie terug want dat scheelt me 1.40 euro voor weer een antwoord, dan gebeurt dit nooit. Duidelijk dat het dus gewoon een ordinaire geldmaaksite is.
    De foto’s zijn gewoon gepikt van facebook profielen volgens mij is dat strafbaar. Al ga je 2 jaar iedere dag zitten daten daar dan ben je nog vrijgezel maar wel straat arm 🙂

     

    Waardering:

    Review op Datingsites.nl

  5. Bikerscouple 4 maart 2017 op 16:08 -

    Helaas moeten wij concluderen dat de oprechtheid van de beheerders ver te zoeken is. Je mag nl niet aangeven dat je tijdelijk geen betalend lid bent en dus even niet kunt reageren op reacties van leden.
    Lage en redelijk primaire reacties met de nodige dreigementen hebben nu dan geresulteerd in een blokkade van ons profiel. Volgens hen verwijzen wij naar andere sites dan wel email adressen. Wij hebben hen div keren gewezen op een taalcursus bij de LOI. Het mocht niet baten. Ook de door ons geadviseerde cursus begrijpend lezen werd in de wind geslagen. Het blokkeren van ons profiel geeft aan met welk kaliber personen wij hier van doen hebben.

     

    Waardering:

    Review op Datingsites.nl

  6. Bikerscouple 5 februari 2017 op 18:46 -

    Op zich een overzichtelijke en goed ingedeelde site.
    Je kan er goed aan je trekken komen. Echter, wat opvalt is het hoge “Fakers gehalte”. Het zijn met name de fotoloze profielen die het erg onaangenaam maken. Ze kijken en komen regelmatig terug. Als ze kennis willen maken en je vraagt ze naar hun foto;s, hoor je gelijk niets meer. Typerend voor een site waar men niet verplicht is om foto’s in te voeren.
    Gelukkig weinig last van loopse heren.
    Voor de rest een leuke site.

     

    Waardering:

    Review op Datingsites.nl

  7. Dennis 21 september 2016 op 18:05 -

    Twee dagen rondgekeken. De site is fake. Vol met nep profielen van waaruit standaard berichtjes worden gestuurd. Veel profielen met openbare herkenbare foto’s is natuurlijk al verdacht. Vermoedelijk plukken ze die foto’s van het internet. Facebook, andere sites?
    Ik zag ook profielen met foto’s die ik herkende van andere dating sites maar met een andere naam. Het lijkt erop dat ze zonder toestemming foto’s gebruiken voor nepprofielen. Zeer onbeschoft om dat te doen.

    De positieve recensies hebben ze waarschijnlijk ook zelf geschreven. Get a life.

     

    Waardering:

    Review op Datingsites.nl

  8. Mark 11 augustus 2016 op 07:07 -

    De site is alleen van waarde als je een stel bent.

     

    Waardering:

    Review op Datingsites.nl

  9. Stel1970 13 april 2016 op 16:53 -

    Wij, stel van 46 en 47 jaar zijn altijd op zoek naar een swingers party of leuk weekend samen met een ander stel. Ongedwongen, enige discretie en openheid vinden wij heel belangrijk. Dit is allemaal te vinden op Regioswingers, dus wij zijn erg tevreden over deze datingsite. Fakers worden redelijk snel geweerd, maar hier is nog wel iets in te verbeteren als je het ons vraagt.

     

    Waardering:

    Review op Datingsites.nl

  10. Keub 12 april 2016 op 21:10 -

    De site ziet er gelikt uit en geeft je (even) de waan in swingersheaven terecht te zijn gekomen. Maar helaas, niets is dan minder waar. Met suggestieve berichten word je vervolgens naar een betaald account verleid met suggestieve berichten. Deze blijken na betaling echter niet meer dan doodgewoon automatische standaardberichten “Leuk, dat je mijn profiel hebt bezocht” berichten te zijn.
    Kortom; verleiding op en top, maar wel op een valse manier en alleen gebaseerd op geldklopperij!

     

    Waardering:

    Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »