Regioswingers

Britt Meijer 4 januari 2016 41
Regioswingers
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Regioswingers is een erotisch dating item, opgezet voor mannen, vrouwen en stellen die graag aan partnerruil zouden willen doen. De makers van de site noemen dit met een mooi woord ‘gelijkgestemden’.

De site bestaat sinds 2004 en heeft naar eigen zeggen gemiddeld 200 nieuwe leden per dag. Op het moment dat je de datingsite bezoekt, krijg je meteen een disclaimer in beeld, waarop je aan moet geven 18 jaar of ouder te zijn. Verder heeft de pagina ook echt een erotische uitstraling. Leuk detail: De website werd in 2015 in de televisie serie “Nieuwe buren” op RTL gebruikt.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Regioswingers

De site ziet er mooi uit, maar dat zegt natuurlijk niets over de betrouwbaarheid. Er zijn helaas geen bekende keurmerken op de website aanwezig, waardoor je in principe al een beetje op je hoede bent. Je zit in een niet beveiligde omgeving, dus je reguliere gegevens worden niet te allen tijde beschermd. Maar je krijgt wel en https:// in de taakbalk te zien bij betalingen. Dit laat zien dat je op dat moment wèl in een beveiligde omgeving zit. Je betalingsgegevens zijn dus beschermd.

Inschrijven Regioswingers

Inschrijven is, zoals bij de meeste dating sites, geheel gratis. Daarbij gaat het ook vrij eenvoudig. Je vult een profielnaam in (het systeem kijkt of de naam ook beschikbaar is) en vinkt aan of je een single man, een single vrouw of een stel bent. Hierbij kun je uit de combinaties, man/vrouw, man/man en vrouw/vrouw kiezen.

Vervolgens geef je een geldig emailadres op en ga je akkoord met de voorwaarden. Zoals altijd is het verstandig deze eerst door te nemen. Je komt dan niet voor verassingen te staan.

Eenmaal op bevestigen geklikt, krijg je meteen een e-mail met een link die je dient aan te klikken om je account te bevestigen. Ondertussen kun je verder gaan met het invullen van je profielgegevens. Daar vul je een wachtwoord, geboortedatum en ook woonplaats in. Heb je de woonplaats gekozen kun je nog de postcode en je huisnummer toevoegen, maar dit is geen verplichting.

Je klikt op verder en kunt dan aangeven wat je seksuele geaardheid is: heteroseksueel, biseksueel of homoseksueel. Verder kun je aanvinken waar je naar op zoek bent. Ook hierbij zijn meerdere opties mogelijk. Je kiest je postuur en klikt op verder.

Daar kun je een foto plaatsen. Er bestaat ook een mogelijkheid om via Facebook jouw profielfoto te uploaden. Heb je dit gedaan, ga je verder en op die pagina kun je een omschrijving van jezelf invoeren. Let er wel op dat adressen of andere contactgegevens niet zijn toegestaan in je profielomschrijving. De laatste stap is een code voor de kwaliteitscontrole invoeren en niet vergeten je account via de mail te activeren.

Gratis aanmelden

Kosten Regioswingers

Als gratis lid kun je op regioswingers eigenlijk vrij weinig. Je kunt gewoon zoeken, zoeken op profielnaam en de laatst bezochte profielen bekijken. Verder kun je bij fotozapper matches zien, bekijken wie jouw leuk vindt en wie jij leuk vindt en daar houdt het eigenlijk ook wel op. Als je overal gebruik van wilt maken, dien je een VIP abonnement te nemen. De prijzen zijn als volgt:

 • 14 dagen VIP – € 15,99
 • 30 dagen VIP – € 27,99
 • 90 dagen VIP – € 59,99

Als je hebt betaald krijg je ongelimiteerde toegang tot alle opties en kun je dus ook op advertenties en profielen reageren.

Mobiele Regioswingers App

Er is momenteel geen app voor deze datingsite beschikbaar.

Nieuws en kortingen Regioswingers

De site werd in 2015 in de populaire RTL4 serie “Nieuwe Buren” gepromoot. Regelmatig heeft Regioswingers allerlei acties, en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Gratis aanmelden

Uitschrijven Regioswingers

Als je om wat voor reden dan ook bij regioswingers uit wilt schrijven, dan gaat dat vrij gemakkelijk.

Na ingelogd te zijn, ga je op de linkerkant van de pagina naar “Instellingen”, alwaar je “Mijn Account” en vervolgens voor “Uitschrijven” kiest. Als je dit doet, zal je profiel – zo zegt men – geheel worden verwijderd. Maar je krijgt na uitschrijving wel berichten in je mailbox waarmee men je probeert terug naar de website te halen. Ook is het mogelijk je abonnement stop te zetten.

Als de termijn verlopen is, zal je account blijven bestaan, maar met beperkte mogelijkheden. Hiervoor ga je naar “Instellingen” “Voorkeuren” en verwijder het vinkje bij “Profiel zichtbaar voor anderen”. Ter bevestiging klik je op ‘opslaan’.

Eindoordeel

Regioswingers is leuk om te proberen, maar alleen als je op zoek bent naar seksueel contact. Geen site dus om een liefdesrelatie te zoeken. Verder is het niet helemaal duidelijk of alle profielen wel authentiek zijn en is het heel jammer dat je nog steeds – hetzij minimaal – mails ontvangt wanneer je al tijden bent uitgeschreven. Het zoeken gaat eenvoudig, de navigatie is in orde en er is een duidelijke “Veel gestelde vragen” sectie aanwezig.

Een site om eens uit te proberen als het je leuk lijkt om samen met je partner of als alleenstaande met een ander stel erotisch contact te zoeken.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

41 Reviews »

 1. Dirk 13 september 2015 op 00:27 -

  Ze blijve maar afschrijve terwijl ik niks heb gebruikt. Nooit meer regioswingers heb nooit abonnement gehad of zo.. Wil me geld truf

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Anke en Wesley 9 september 2015 op 19:10 -

  Hallo allemaal, regioswingers is een super goede datingsite. Wesley en ik zijn samen actief en we hebben regelmatig een afspraakje met een ander stel. We vinden het leuk om nieuwe dingen te proberen. Vaak past het heel goed. Dit is wel iets dat je samen doet. Gedeeld door 2 is het ook niet zo duur 🙂

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Sjampan 31 augustus 2015 op 23:01 -

  Ook veel Belgen actief. Kun je fijn mee over de grens. Lekker anoniem.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. MuscleMan 30 augustus 2015 op 01:25 -

  @chiquelady, dan had je eerst moeten zoeken op locatie. Dat kan in een gratis profiel. En daarbij, ik vind het juist fijn dat iedereen wat verder weg woont, dan kom je geen bekende tegen en weet je zeker dat je anoniem blijft. Ik zeg top site!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Chiquelady 25 augustus 2015 op 18:35 -

  Profiel aangemaakt, betaald en dan kom je erachter dat er in mijn regio nauwelijks andere gebruikers zijn. Moet steeds 50km rijden… Kut site

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Richard zsk 5 augustus 2015 op 09:59 -

  Ben zeer tevreden over regio swingers. De site doet wat je mag verwachten. Allemaal echte leden en goede matches. Ik kan het iedereen aanraden!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Goldfinger 24 juli 2015 op 09:58 -

  Je kunt hier op niveau daten. Erg fijn om vrouwen te ontmoeten die niet zo dom zijn of achter je geld aan zitten. Wel een nadeel van deze site is dat ik het idee heb dat de verhouding mannen /vrouwen niet hememaal gelijk is. Meer vrouwen denk ik..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Fabienne 19 juli 2015 op 22:14 -

  Ik ben hier net nieuw en ik zie veel leden die graag willen. Ook in de buurt. Jammer dat ze niet aan blind dats doen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Fiestauire 19 juli 2015 op 13:24 -

  Aardig goede dating site. Ik ben hier pas 3 weken actief en ik heb nu al 2 afspraken gehad. Echt heel leuk. Goede dating site

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Voetzoekertje 11 juli 2015 op 14:09 -

  Als je op zoek bent naar een erotische date dan zir je hier goed. Ik was nog geen week online en ik had al een afspraakje. Op naar de volgende. Zonder de dstingsite was dit nooit gelukt. Dankje!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »