RijpeVrouwen

Britt Meijer 12 juni 2018 14
RijpeVrouwen
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Een dating site gericht op rijpe vrouwen? Je hebt verschillende sites die zich richten op een wat oudere doelgroep. Dit zijn met name casualdating sites. Wanneer je echter sexcontact wil met rijpe dames is er niet enorm veel keus. Voor contact met oma’s en overige dames van 50+ is rijpevrouwen.com een van de enige sites. Natuurlijk vind je op andere sites ook rijpe dames. Het voordeel van deze site is echter dat het zich puur en alleen richt op deze doelgroep. Geen jonge meiden of wat dan ook. Op rijpevrouwen.com kun je enkel terecht als je op zoek bent naar ervaren vrouwen. Je kunt doelgericht aan de slag gaan.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Rijpevrouwen.com

Hoe betrouwbaar is rijpevrouwen.com? Logisch dat jij je dit af vraagt. Vandaag de dag zijn er behoorlijk wat malafide websites actief. Adressen zijn niet altijd bekend, je kunt geen contact krijgen en ga zo maar door. Rijpevrouwen.com is wat dat betreft gelukkig totaal anders. Er staat onderaan de site altijd het adres vermeld. Verder kun je via het contact formulier ook eenvoudig contact leggen. De algemene voorwaarden én privacy policy zijn tevens ten alle tijden in te zien. Hierdoor kun je met een gerust hart gebruik maken van deze site. We mogen dus gerust concluderen dat de betrouwbaarheid van deze sexdating site bovengemiddeld goed is.

Inschrijven op Rijpevrouwen.com

Heb je zin om contact te leggen met rijpe vrouwen? Je zou je dan eens kunnen aanmelden op deze datingsite. Het aanmeld proces op rijpevrouwen.com is vrij simpel op gezet. Dit heeft als voordeel dat je in een paar seconde al een account hebt aangemaakt. Het is niet nodig om al je privé gegevens te delen met de datingsite voordat je ook maar iets kunt doen. Zolang ze niet veel gegevens van je hebben is je privacy sowieso natuurlijk gewaarborgd. Met een (fictieve)gebruikersnaam en het verifiëren van je e-mailadres kun je binnen enkele seconde de gehele site gebruiken. Het wachtwoord kun je ook zelf verzinnen. Een ander voordeel: Je krijgt geen onhandig / niet te onthouden automatisch gegenereerd wachtwoord.

Gratis aanmelden

Kosten

Zoals bij bijna alle (seks)dating websites zijn er kosten gemoeid bij het gebruik van de website. Wil je veel en/of lang contact met een rijpe vrouw? Op een gegeven moment zul je dan credits kunnen schaffen. Met behulp van de credits krijg je de mogelijkheid om meer berichten te versturen. Rijpevrouwen.com werkt enkel en alleen met een creditsysteem. Er is geen abonnementsvorm mogelijk. Nadeel is dat je dus tijdig nieuwe credits moet aanschaffen om die geile contacten te onderhouden. Het grote voordeel is echter dat je enkel betaald wat je ook daadwerkelijk verbruikt. Ben je een week niet actief? Dan kost het je ook helemaal niets. Credits blijven onbeperkt in je account staan. Hieronder zie je een overzicht van alle verkrijgbare pakketten. Om in het begin te testen is het goedkoopste pakkeet interessant. Het nadeel hiervan is dat je per bericht wel een stuk duurder uit bent. Ons advies is dan ook om vooraf goed na te denken over welk pakket je aanschaft.

Credit opties op Rijpevrouwen.com:

 • 500 credits – €17.50 (€1.75 p/bericht)
 • 1000 credits – €34.50 (€1.72 p/bericht)
 • 2000 credits – €49.50 (€1.24 p/bericht)
 • 5000 credits – €119.50 (€1.20 p/bericht)
 • 10000 credits – €219.50 (€1.10 p/bericht)

Acties en Kortingen

Rijpevrouwen.com hanteert een aantal periodes per jaar speciale prijzen en/of kortingen. Je kunt dan gratis credits krijgen bijvoorbeeld. Verder kan het zijn dat men de prijzen voor een bepaalde tijd naar beneden zet. Benieuwd geworden naar de huidige acties? Alle huidige acties en kortingen zijn hier terug te vinden.

Uitschrijven

Wil je geen contact meer met geile rijpe dames? Dan kun je er voor kiezen om je uit te schrijven op deze datingsite. Vanwege het feit dat er geen maandelijkse afschrijvingen standaard plaatsvinden hoef je het voor de oplopende kosten niet te doen. Deze zijn er namelijk simpelweg niet. Als je niets meer uitgeeft zul je ook geen kosten meer maken. Zolang je een account hebt kunnen geïnteresseerde vrouwen je wel nog berichten sturen uiteraard. Hierom zou je dus kunnen kiezen om jezelf uit te schrijven. Uitschrijven kan helaas niet 100% zelfstandig. Om het account te laten verwijderen dien je altijd een berichtje te sturen naar de mensen achter rijpevrouwen.com . We hebben het getest en binnen 48 uur is je account, zoals beloofd, volledig verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

14 Reviews »

 1. Sonja 23 juli 2019 op 14:52 -

  Ik was in het begin even bang om me direct zo bloot te geven op het internet. Nu ik weet dat het zo spannende kan zijn, ben ik overtuigd. Ik ben inmiddels al een half jaartje actief op rijpevrouwen.com en ik heb al verschillende leuke gesprekken gevoerd en afspraakjes gehad. Ik voel me soms weer net 18, ook al is dat zo’n 30 jaar geleden.

  dikke kus Sonjap

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. oudereman 14 juni 2019 op 17:14 -

  Ikzelf ben wat ouder (55+) en ik was dan ook al een tijdje op zoek naar en site al deze. Eindelijk de perfecte site gevonden. Laat de afspraakjes maar komen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Berend 13 juni 2019 op 09:06 -

  Wauw! Werkelijk een te gekke site. Nu bijna een maand geleden ingeschreven en ik moet toegeven, ik had mijn twijfel in het begin. Na afgelopen weekend een te gekke date te hebben gehad, kon ik het niet laten toch even te laten weten wat een top site het is! Veel actieve leden en uiteindelijk dus toch iemand ontmoet!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Yvo 5 juni 2019 op 10:20 -

  hier en daar wat reviews gelezen. Ondanks wat negatieve waren de meeste juiste bijzonder positief. Ik heb dan ook besloten een account te maken en het zelf te proberen. Na een 2 weken soms wat contact via de site. Ik kan dan zelf ook alleen maar zeggen dat ik zelf ook wel positief ben!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Dounya 22 januari 2019 op 15:55 -

  Ik hoorde via een vriendin van me dat ze een leuke date hier had gescoord. Nu zelf ook maar eens een account aangemaakt. Ik hoop dat er ook knappe mannen te vinden zijn!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Sjoerd 18 januari 2019 op 11:12 -

  Viavia op de site beland. Altijd gedachte dat rijpe vrouwen oude oma’s zouden zijn, maar een super aantrekkelijk dame van 35 jaar ontmoet. Ik ben overtuigd hoor!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Dirk 24 december 2018 op 13:40 -

  Ik was het vertrouwen in de site helemaal kwijt tot ik gisterenmiddag een berichtje kreeg. Gisterenavond de hele avond gepraat met een leuke dame en vanavond dan eindelijk een afspraakje staan.Super vele zin in. Ooh de site, absolute aanrader! 5 sterren!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Barrie 4 december 2018 op 10:18 -

  Hier beland via de video’s. Een uitgebreide tube met veel verschillende video’s. Ik dacht laat ik ene account aanmaken en nu zelf contact met een aantal oma’s. Ze willen allemaal afspreken. Ik heb er zin in!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Henrie 29 november 2018 op 13:22 -

  Top site!! Leuke vrouwen ontmoet en prima chatfunctie op de site..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Bas 23 november 2018 op 10:55 -

  Eindelijk een fijne site waar ik in contact kan komen met vrouwen van mijn leeftijd. Toppie hoor !

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »