RijpeVrouwenKrant

Britt Meijer 1 november 2016 0
RijpeVrouwenKrant
3.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

RijpeVrouwenKrant is de online sex krant voor mannen en vrouwen die zoeken naar een oudere man of vrouw. Op RijpeVrouwenKrant kun je als man of vrouw een oproep of advertentie plaatsen, zoals dat vroeger kon in de krant. Nu kun je het alleen eenvoudig digitaal. RijpeVrouwenKrant is voor iedereen die zoekt naar een spannende en erotische date.
Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid RijpeVrouwenKrant

RijpeVrouwenKrant is een casual datingsite. Dat houdt in dat je hier lekker op zoek kan naar een erotisch getinte date. RijpeVrouwenKrant is er speciaal voor iedereen die opzoek is naar een rijpe vrouw. Volgens RijpeVrouwenKrant zijn er in Nederland en België tal van vrouwen die graag een erotische affaire wil hebben. Zoals gebruikelijk bij een casual of erotische datingsite zijn de keurmerken zoals het Keurmerk Veilig Daten of het Thuiswinkelwaarborg niet aanwezig. Dit omdat zij zich niet met erotiek bezig willen houden. Derhalve zal je dus zelf moeten kunnen of de advertenties betrouwbaar zijn. Een voor- en nadeel van RijpeVrouwenKrant is dat je volledig anoniem te werk kan gaan. Dit maakt het erg makkelijk en veilig om te beginnen met daten, maar je weet ook nooit zeker wie er tegenover je staat. Kijk dus altijd zelf goed of het niet te mooi is om waar te zijn en kijk goed uit met de informatie die je deelt op RijpeVrouwenKrant en dan moet het allemaal goed komen.

Inschrijven RijpeVrouwenKrant

Wil je een oproep of advertentie plaatsen bij RijpeVrouwenKrant? Dan kan dat erg eenvoudig. Op de homepage van RijpeVrouwenKrant vind je de mogelijkheid om je advertentie te plaatsen. Het plaatsen van een advertentie is helemaal gratis bij de datingsite. Je vult enkele gegevens in voordat je een oproepje kan plaatsen, zoals je leeftijd en woonplaats. Vervolgens ontvang je in je mailbox een activatielink van RijpeVrouwenKrant. Zodra je je email geactiveerd hebt, kun je een advertentie plaatsen. Je kunt eenvoudig een oproep plaatsen bij RijpeVrouwenKrant.
Gratis aanmelden

Gebruik RijpeVrouwenKrant

Zodra je een advertentie hebt geplaats op RijpeVrouwenKrant kun je uiteraard wachten op een reactie van iemand op jouw advertentie, maar je kunt ook actief op zoek gaan naar een date. Via de zoekfunctie kun je eenvoudig zoeken naar mannen of vrouwen van een bepaalde leeftijd en bij jou in de buurt. Zo kun je snel een lekkere man of vrouw vinden voor een sexafspraak, of one night stand. Want dat is uiteraard het doel van RijpeVrouwenKrant, het vinden van erotische contacten.

Kosten RijpeVrouwenKrant

Het plaatsen en zoeken naar oproepjes bij RijpeVrouwenKrant is helemaal gratis, wel dient er betaald te worden indien je wilt reageren op een oproep van een rijpe vrouw. De kosten voor het versturen van een berichtje zijn als volgt:

  • 10 credits €10,-
  • 25 credits €22,50
  • 50 credits €40,-
  • 100 credits €75,-
  • 300 credits €200,-

Betalen kan met iDeal, creditcard en Maestro. Bij iedere transactie wordt er €0,50 aan transactiekosten in rekening gebracht.
Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

RijpeVrouwenKrant beschikt helaas niet over een app voor je mobiele telefoon. Wel is de site volledig responsive ingericht en dus goed bruikbaar op je mobiele device.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft RijpeVrouwenkrant.nl acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Om je profiel bij RijpeVrouwenKrant te verwijderen ga je naar jouw oproepje. Vervolgens druk je op het tandwieltje. Hier vind je de knop ‘definitief opheffen van mijn account’. Zodra je hierop klikt is je oproep verwijderd bij RijpeVrouwenKrant.
Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »