Rijpsexcontact

Britt Meijer 2 augustus 2016 5
Rijpsexcontact
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Op datingsite rijpsexcontact.nl kun je op zoek naar een partner om een seksueel getinte relatie mee te starten. De dating site richt zich op mannen en vrouwen van tussen de 40 en 70 jaar oud. Echter zijn er ook jongere leden actief op de datingsite. Aanmelden is geheel gratis. Over het aantal actieve leden op rijpsexcontact.nl is niets bekend. Rijpsexcontact is er voor mensen die graag hun sociale contacten willen uitbreiden en daarbij op zoek zijn naar meer spanning en uitdaging. Je kunt op deze datingsite vrijblijvend flirten met leuke mannen en vrouwen en samen bepalen wat de volgende stap is.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Rijpsexcontact

Rijpsexcontact heeft een uitgebreid privacy statement beschreven op de datingsite. Alle gegevens die jij aan de dating site toevertrouwt zijn beschermd in een versleutelde database. Op geen enkele manier kunnen deze gegevens door anderen worden misbruikt. Ook geeft de casual dating site aan dat gegevens niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden noch zullen de gegevens worden doorgespeeld aan derden. Alleen Rijpsexcontact gebruikt jouw persoonlijke gegevens uitsluitend om matches voor jouw te vinden en om je van betere dates te voorzien. Rijpsexcontact houdt hierbij volgens het statement een strikte privacy en geheimhouding in acht. Wat opvalt is dat de datingsite niet beschikt over een beveiligde HTTPS:// verbinding.

Inschrijven Rijp Sex Contact

Zoals eerder beschreven is aanmelden geheel gratis en je krijgt 3 gratis credits om de functionaliteiten op de datingsite uit te testen. Als je op zoek wilt gaan naar jouw nieuwe contacten is het net zoals op alle andere datingsites noodzakelijk om een lidmaatschap aan te maken. Dit kan op de homepage. Er worden een 15-tal vragen gesteld over waar je naar op zoek bent en voornamelijk persoonlijke eigenschappen komen aan bod. Zo worden er vragen gesteld over haarkleur, burgerlijke staat, lengte, gewicht en je geboortedatum. Het invullen van de vragen duurt minder dan 3 minuten. Na het invullen van de vragenlijst ben je nog slechts 1 stap verwijderd van een spannende date! Je hebt inmiddels een e-mail gekregen met daarin een actievatielink. Klik op de activatielink in de mail en daarna kun je direct aan de slag!

Gratis aanmelden

Kosten rijpsexcontact

Aanmelden bij Rijpsexcontact is geheel gratis. Jouw profiel krijgt 3 gratis credits waarmee je 3 berichten of Knipoogberichten kan versturen. Wil je meer? Dan wordt een vergoeding gevraagd in de vorm van credits. Als je bent ingelogd bij Rijpsexcontact is het mogelijk om gratis te zoeken in profielen, gratis profielen bekijken en beoordelen en gratis berichten lezen. Betaling van credits is mogelijk via telefoon. Betaling kan op die manier per credit. Daarnaast is het mogelijk om een creditbundel kopen via iDeal of MrCash/Bancontact. Onderstaand een overzicht van alle prijzen:

Aantal Omschrijving Prijs Per credit
1 PPC BE € 1.50 € 1.50
1 PPC NL € 1.40 € 1.40
5 Bundel 5 € 3.89 € 0.78
10 Bundel 10 € 9.99 € 1.00
25 Bundel 25 € 22.49 € 0.90
50 Bundel 50 € 39.99 € 0.80
100 Bundel 100 € 74.99 € 0.75
300 Bundel 300 € 199.99 € 0.67

Mobiele app

Op moment van deze review is er geen mobiele app beschikbaar. De datingsite is wel te bezoeken via de browser op tablet en smartphone.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Regelmatig heeft rijpsexcontact verschillende acties en kortingen. Voor de laatste acties, neem eens een kijkje op onze dating acties en dating nieuws pagina

Uitschrijven

Je profiel verwijderen op rijpsexcontact gaat heel gemakkelijk. Daarvoor moet je wel zijn ingelogd. Op de service pagina vind je de mogelijkheid om jouw profiel te verwijderen. Je profiel wordt direct verwijderd en je krijgt hier een bevestiging van via e-mail. Bedenk wel dat het verwijderen van een profiel definitief is. Jouw eigen matches, berichten en eventuele credits gaan op dat moment verloren.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

5 Reviews »

 1. Els 7 september 2016 op 20:48 -

  Via deze weg heb ik een leuke man gevonden waarmee ik zo af en toe afspreek. Maakt het leven toch een stuk aantrekkelijker zo

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Barry 31 augustus 2016 op 23:13 -

  Hier kun je echt heerlijke op zoek gaan naar een leuke man of vrouw en je kunt altijd wel iemand vinden voor een pretje!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. T. 4 juli 2016 op 13:24 -

  Ik ben een wat jongere vent en ik heb het altijd al enorm geil gevonden om met oudere vrouwen af te spreken. deze datingsite is voor mij dus perfect, hier vind ik alleen maar oudere vrouwen die af willen spreken voor sex.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Frenk 22 juni 2016 op 17:30 -

  Erg goede datingsite voor ouderen mannen en vrouwen! maakt niet uit waarom je alleen bent, maar helemaal alleen zijn is niet leuk. Dit zorgt wel voor meer spanning en sensatie in het leven. En die kunnen we allemaal op zijn tijd wel gebruiken!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Hobbydater 7 april 2016 op 02:37 -

  RijpSexContact is volgens mij een site waar niet veel ‘echte’ profielen op zitten. Ik zit ook op Ouderensexclub.nl en Ouderevrouwen.nl en daar vind je veel meer ‘echte’ profielen op. Dus vrouwen die niet ogenschijnlijk uit Amerika komen, waar je geen ‘echt’ contact mee kunt krijgen om het zo maar even te zeggen. Het ziet er allemaal leuk uit hier, maar voor een echte date ga ik toch liever naar Ouderensexclub.nl of Ouderevrouwen.nl.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »