Rijpzoektseks

Britt Meijer 11 januari 2017 0
Rijpzoektseks
2.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Rijptzoektseks is de casual datingsite voor alle Nederlandse mannen en vrouwen die graag seks willen hebben, maar toch al op leeftijd zijn. Rijpzoektseks.nl is een casual datingsite, je komt hier dus voornamelijk voor losse contacten of one night stands.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Rijpzoektseks.nl

Rijptzoektseks.nl is een casual datingsite waar je op komt om een lekkere casual date te hebben. Als je opzoek bent naar een sexdate zoals de meeste gebruikers dat bij Rijpzoektseks.nl zijn, dan staat discretie hoog in het vaandel. Je wil namelijk niet dat iedereen in jouw omgeving er achter komt dat jij op een dergelijke casual datingsite actief bent. Gelukkig worden alle profielen bij Rijpzoektseks.nl handmatig gecontroleerd, zodat jij er van verzekerd bent dat er geen fakers actief zijn op de site.

Daarnaast dien je aangemeld te zijn om andere gebruikers te bekijken. Je kunt dus niet zomaar de foto’s van leden van Rijp zoekt seks zien, je zult een account moeten hebben bij de casual datingsite. Daarnaast beschikt rijpzoektseks.nl over een online support, zodat je tijdens het online daten een vraag kan stellen, bovendien kun je ook een email sturen of bellen. Zo kun je makkelijk en eenvoudig je problemen oplossen. Bovendien beschikt rijpzoektseks.nl ook het keurmerk online dating waarborg. Veel is hier echter niet over te vinden, de betrouwbaarheid daarvan kunnen we dus niet garanderen.

Inschrijven Rijpzoektseks

Inshrijven bij rijpzoektseks.nl is erg eenvoudig. Via de homepage kun je jezelf inschrijven voor de casual datingsite. Je volgt een eenvoudig menu waar je enkele simpele vragen worden gesteld. Zoals waar je naar opzoek bent, waar je woont, wanneer je geboren bent en hoe oud je ideale man of vrouw is. Daarnaast vul je nog je emailadres en wachtwoord in. Hierna ontvang je een activatiemail en zodra je je account hebt geactiveerd is je inschrijving bij Rijpzoektseks.nl voltooid en kun je een leuke man of vrouw gaan zoeken. Veel tijd om stil te zitten is er niet want je bent natuurlijk snel opzoek naar leuke (sex)contacten.

Gratis aanmelden

Gebruik Rijpzoektseks.nl

Rijpzoektseks.nl richt zich op rijpe mannen en vrouwen. Dus iedereen boven de leeftijd van 35 jaar komt in aanmerking. Hierdoor is het van groot belang dat de datingsite eenvoudig en duidelijk in elkaar zit zodat eenieder hem kan gebruiken. Aan de linkerkant van de datingsite vind je een duidelijk menu waar je eenvoudig kan zoeken naar leuke mannen of vrouwen. De zoekfunctie is niet erg uitgebreid, dus je zult zelf goed door de datingsite moeten zoeken. Ook kun je kijken wie er nu online is of welke goed bij jouw voorkeuren passen en wie de nieuwste gebruikers zijn van Rijp zoekt Seks.

Bovendien heb je bij je aanmelding 5 gouden pijlen gekregen welke je kan afvuren, zonder enige kosten. Zo kun je laten merken dat je iemand leuk vindt. Vindt hij of zij dat ook dan kan ze een gesprek met je aangaan. Een leuke en eenvoudige manier om elkaar af te tasten. Uiteraard kun je op de datingsite ook berichtjes versturen en foto’s meezenden met je berichtje naar andere gebruikers. Ook kun je gebruikers favoriet maken, zodat je deze op een later tijdstip makkelijk terug kan vinden. Wel handig aangezien rijpzoektseks.nl niet over een erg uitgebreide zoekfunctie beschikt.

Kosten Rijpzoektseks.nl

Je inschrijven bij Rijpzoektseks.nl kan zonder enige kosten, en daarnaast krijg je ook nog eens 5 gouden pijlen cadeau om het enigszins mee af te tasten. Het bekijken en zoeken naar profielen is helemaal gratis. Je kunt dus lekker op je gemak rondkijken. Alleen voor het versturen van berichtjes ben je geld kwijt. Deze worden betaald met credits. De kosten voor credits zijn als volgt:

  • 10 credits €10,-
  • 25 credits €22,50
  • 50 credits €40,-
  • 100 credits €75,-
  • 300 credits €200

Betalen bij Rijpzoektseks.nl kan via iDeal, creditcard, maestro of MrCash.

Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

Rijpzoektseks.nl heeft helaas geen mobiele applicatie. Dit is net zoals de meeste casual datingsites, want dergelijke apps worden niet toegelaten in de appstores. Je zult dus gebruik moeten maken van je mobiele webbrowser waar die ook uitstekend op werkt. Helaas zal je dan alleen geen pushnotificaties ontvangen.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Rijpzoektseks acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Ben je klaar met daten bij Rijpzoektseks? Ga dan naar instellingen en klik hier op het tandwiel. Je vindt dan helemaal onder aan de pagina de mogelijkheid om je profiel te verwijderen van de datingsite. Zodra je hier op klikt zijn al je gegevens en eerdere gesprekken verwijderd bij Rijpzoektseks.nl.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »