Second Love

Britt Meijer 14 februari 2017 57
Second Love
4
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Ben jij opzoek naar een affaire en wil je daar een uitstekende datingsite bij, dan is SecondLove de datingsite voor jou! SecondLove is een bekende casual datingsite geworden, doordat zij als een van de eerste adverteerde voor een datingsite waar je een affaire kon krijgen en lekker vreemd kan gaan. Hier heeft zij landelijke radio en tv commercials voor gemaakt. Ben jij dus opzoek naar een spannende avond, weekend of een lekkere affaire. Dus zit je relatie in een sleur en wil je lekker een slippertje maken dan is Secondlove de datingsite die uitstekend bij jou past. Het motto van Secondlove luidt “Een beetje flirten kan toch geen kwaad?” en daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn. Het aanmaken van een profiel is geheel gratis en vrijblijvend. 

Gratis aanmelden

Secondlove Betrouwbaarheid

Secondlove behoort tot de bekendste en grootste datingsites van Nederland. Secondlove heeft meer dan 500.000 inschrijvingen en behoort daarmee tot de grootste datingsites van Nederland. Hiermee heeft zij Secondlove is een van Nederlands bekendste datingwebsite. Secondlove is zoals eerder al genoemd een datingsite voor iedereen die een affaire wil. Voor de datingsite is het dus erg belangrijk dat je discreet en anoniem te werk kan gaan en jouw persoonlijke gegevens veilig zijn bij de datingsite. Je wilt natuurlijk niet die iemand er achter komt dat je aan het daten bent bij Secondlove, laat staan dat je partner er achter komt dat je er een affaire op na houdt. Voor zowel leden als Secondlove zelf heeft discretie, veiligheid en anonimiteit de hoogste prioriteit. Privacy van leden wordt gegarandeerd doordat Secondlove onder toezicht staat van het College Bescherming Persoongegevens en dus wettelijk verplicht is zorgvuldig om te gaan met je gegevens. Daarnaast maakt de datingsite gebruik van een beveiligde SSL verbinding die onder andere door banken gebruikt wordt. Zo kunnen betalingsgegevens niet worden onderschept, daarnaast worden betaalgegevens niet op de servers van Second Love opgeslagen. Bovendien beschikt over erg uitgebreide algemene voorwaarden en een privacy policy waarin duidelijk wordt gemaakt hoe er met alle informatie wordt omgesprongen. Er zijn veel functionaliteiten ingebouwd die je privacy extra waarborgen zoals de mogelijkheid om (bekende) leden te blokkeren, zodat je voor hun niet langer zichtbaar bent. Geen zorgen over de betrouwbaarheid van SecondLove dus.

 

Inschrijven en inloggen Secondlove

Wil je aan de slag bij Secondlove dan zul je je moeten aanmelden. Inschrijven bij Secondlove is erg eenvoudig en zo gepiept. Zo vul je een gebruikersnaam en een emailadres in. Je ontvangt een activatiemail en je kunt aan de slag. Fijn is dat je je eigen naam niet in hoeft te vullen. Een pseudoniem of nickname voldoet, dit maakt het mogelijk om lekker discreet te daten en anoniem te blijven. Het is niet noodzakelijk om nog meer gegevens in te vullen, dit is allemaal vrijblijvend en het is dus helemaal aan jou hoeveel informatie je deelt. Echter raden wij wel altijd aan om meer gegevens in te vullen. Dit zal er namelijk voor zorgen dat de kans dat jij een date hebt groter wordt en zo kom je ook betrouwbaarder over aan je mede gebruikers van Secondlove. Het toevoegen van een foto aan je profiel helpt hier enorm bij, maar vergroot wel het risico dat je gesnapt wordt.

Gebruik en profiel Secondlove

Nadat je inschreven bent bij Secondlove kun je opzoek gaan naar een gezellige date of one night stand. Bij Secondlove vind je alleen maar mensen die opzoek zijn naar hetzelfde, een leuke affaire. Wat meer spanning vinden, nu de relatie een saaie sleur is geworden. Secondlove werkt niet op basis van matches op wetenschappelijke persoonlijkheidstesten, dat is ook niet nodig omdat iedereen hier al een relatie heeft. Je moet zelf opzoek gaan naar een leuke date voor jezelf. Dit kan je nog wel wat tijd kosten, omdat de zoekfunctie van Secondlove.nl niet heel gebruiksvriendelijk is. Je kunt alleen zoeken op geslacht, leeftijd, locatie en foto. Verder dien je zelf alle profielen door te nemen en zelf iemand te vinden die je leuk vindt. Op moment van review is de zoekfunctie wat verouderd en je ontvangt 16 resultaten per pagina. Doordat je zo weinig resultaten per pagina krijgt kost het even wat tijd om de juiste persoon te vinden. Neem hier dus rustig de tijd voor. Geduld is dus een schone zaak om iets leuks te vinden op Second Love.

Natuurlijk is het wel aan te bevelen om voordat je van start gaat je eigen profiel in te vullen. Zo kan iedereen zien waar je naar opzoek bent en wat je zoekt in een man of vrouw. Omdat SecondLove er toch echt voor is om een keertje vreemd te gaan zijn de vragen wat uitdagender dan van de gemiddelde dating website. Ze zijn iets erotischer van aard en dat maakt het allemaal meteen wat spannender.

Kom je iemand bekends tegen, dan kun je deze blokkeren. Je wil natuurlijk niet dat iemand ziet dat je actief bent op SecondLove. Natuurlijk kun je als je een leuk iemand hebt gevonden, deze ook favoriet maken. Dit is handig nu de zoekfunctie niet heel erg fijn werkt. Om de privacy te waarborgen kun je ook aangeven welke foto’s je aan wie deelt. Zo blijft SecondLove anoniem.

Gratis aanmelden

Kosten Secondlove

Als je niet wilt betalen voor Secondlove, kun je beginnen met een gratis profiel. Met een gratis profiel kun je alleen gebruiken maken van de meest eenvoudige functionaliteiten van SecondLove. Echter zijn er met een gratis account nogal wat beperkingen. Om gebruik te maken van alle functies van SecondLove dien je een premium lidmaatschap te nemen. Met een premium lidmaatschap kun je onbeperkt berichtjes lezen en versturen, chatten met andere leden, meerdere foto’s plaatsen en wordt je vaker getoond. Handig nu je vaak snel opzoek bent naar een leuke date!

Waar veel andere datingsites een prijs per maand hanteren, geeft Second Love een prijs per maand, kwartaal of half jaar. Dit wordt door ons goed gewaardeerd want je weet vooraf precies waar je aan toe bent. De kosten voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

 • Per maand € 69,90
 • Per kwartaal € 89,95
 • Halfjaar € 149,95 

Secondlove App

Jammerlijk is er nog geen Mobiele App voor Secondlove beschikbaar op het moment van schrijven van deze review. Wel beschikt Secondlove over een uitstekende mobiele pagina welke helemaal geoptimaliseerd is voor het gebruik op je telefoon of tablet. Dit neemt niet weg dat Secondlove helemaal niet te gebruiken is op je mobiel, en alle functies werken. Hoewel dit niet altijd even eenvoudig zal gaan op je smartphone of tablet. Bezoek de datingsite dan gewoon via de webbrowser. Echter gaat er niets boven een mobiele dating app. Wellicht iets wat Second Love in de toekomst gaat realiseren, echter heeft dit ook weer invloed op de privacy, aangezien men kan zien dat je second love op mobiel gebruikt.

Nieuws en kortingen Secondlove.nl

Regelmatig heeft Secondlove allerlei kortingsacties voor bestaande en nieuwe leden. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Secondlove.nl

Helaas is het niet erg eenvoudig om jezelf uit te schrijven bij Secondlove. Er is geen knop om je zelf uit te schrijven. Je dient een berichtje te sturen naar de klantenservice om jezelf uit te schrijven. Vervolgens duurt het een tijdje totdat je de bevestiging ontvangt dat je definitief bent uitgeschreven. Tip: Vraag bij de klantenservice of ze al je gegevens van de servers willen verwijderen zodat jouw gegevens nooit op een later tijdstip alsnog uitlekken. Zo voorkom je die ongemakkelijke situatie met je partner.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

57 Reviews »

 1. geile peter 20 november 2017 op 10:10 -

  Paar lekkere wijven gepaald, heerlijke site

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. John 18 oktober 2017 op 11:58 -

  Niet de moeite waard om betalend lidmaatschap te nemen. Er zitten bijna geen vrouwen meer op de site die iets zoeken maar wel een overschot aan mannelijke leden die een vrouw zoeken.
  Als je al een bericht terug krijgtt is dit hoogst wrs van een SL medewerker die zich voordoet als lid vd site.
  Ik heb als test mijn profiel zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt maar dat maakt ook niets uit.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Heleen 26 augustus 2017 op 19:14 -

  6 jaar een leuke SL gehad.
  Helaas is het geeindigd.
  Ik kan het iedereen aanraden!
  Zit je relatie in een dip of zoek je gewoon wat spanning. Schrijf je dan zeker in!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Heleen 26 augustus 2017 op 19:11 -

  6 jaar een leuke SL gehad.
  Veel leuke dates gehad.
  Jammer genoeg is het nu beeindigd.
  Soms lopen dingen zo…
  SL is zeker een aanrader!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Pjotr 24 april 2017 op 20:23 -

  Ik ben nu een paar weken lid en schrijf binnenkort ook een blog hier over voor een landelijke krant.
  De klantenservice is netjes en behulpzaam, zelf buiten werktijden.
  Hiervoor dus ook die ene ster. Men reageert wel en is behulpzaam.

  Wel heb ik het idee dat er veel fake accounts zijn of er accounts door mensen van Secondlove worden onderhouden. Er reageert amper een dame op nette en eerlijke berichten. (of het communicatieve moraal is weg bij vreemdgaande vrouwen)

  De chatfunctie is niet goed en werkt vaak hakkelig of niet. (smartphone ondersteuning is er ook niet bij)

  Er is helaas geen app voor Secondlove en ook dit is een gemis als je op de hoogte wil blijven van een leuk aanbod.

  Ik moet de dienst helaas ontraden voor wat je krijgt in verhouding tot de kosten. Mijn inziens is een abonnement op een erotische website meer waar voor je geld.

  Als Secondlove de profielen eens echt zou doorkammen en keihard regels maakt voor de omgangsnormen die heel normaal zijn in de beschaafde wereld, dan zou ik er nog wel eens willen kijken.

  Tot dus zover ontraadt ik het uw allen zeer. Ik heb een hooIk ben nu een paar weken lid en schrijf binnenkort ook een blog hier over voor een landelijke blad, alvast een voorproefje.
  De klantenservice is netjes en behulpzaam, zelfs buiten werktijden.

  Wel heb ik het idee dat er veel fake accounts zijn of er accounts door mensen van Secondlove worden onderhouden. Er reageert amper een dame op nette en eerlijke berichten. (of het communicatieve moraal is weg bij vreemdgaande vrouwen)

  De chatfunctie is niet goed en werkt vaak hakkelig of niet. (smartphone ondersteuning is er ook niet bij)

  Er is helaas geen app voor Secondlove en ook dit is een gemis als je op de hoogte wil blijven van een leuk aanbod.

  Ik moet de dienst helaas ontraden voor wat je krijgt in verhouding tot de kosten.

  Als Secondlove de profielen eens echt zou doorkammen en keihard regels maakt voor de omgangsnormen die heel normaal zijn in de beschaafde wereld, dan zou ik er nog wel eens willen kijken.

  Tot dus zover ontraadt ik het uw allen zeer. Ik heb een hoop geld betaald (kwartaal abonnement) en zeker niet er uit gehaald wat ik hoopte. Mogelijk dat ik binnenkort al afhaak.p geld betaald (kwartaal abonnement) en zeker niet er uit gehaald wat ik hoopte. Mogelijk dat ik binnenkort al afhaak want

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Dana 2 april 2017 op 14:42 -

  Al twee keer hele lieve SL gevonden waar ik al heel vaak spannende en fijne afspraken mee gemaakt heb.
  En niks stiekem, mijn man weet ervan.
  Hij heeft zelf ook een SL
  En … jullie zullen het misschien niet geloven maar we hebben een prima huwelijk.
  Dit leven is voor ons alleen mogelijk door een site als SL (heb me ruim 4 jaar geleden voor het eerste ingeschreven)
  In het ‘gewone’ leven zou ik namelijk nooit zomaar op een man afstappen…

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Floor 8 maart 2017 op 22:55 -

  Zielige types die vreemdgangers en helemaal de bedenkers van Second Love

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Bas 2 maart 2017 op 22:50 -

  Ik zat constant tegen blauwe hoofden aan te kijken. Nauwelijks een vrouw dus die haar gezicht durft te laten zien. Een grote mond hebben op de site, maar voor de rest… Na een maand had ik er al meer dan genoeg van. Zonde van het geld.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Pelle 25 februari 2017 op 16:48 -

  Het is even wennen. Toch is SL voor mij super uitgepakt… ik heb wel een heel uitgebreid profiel geschreven… Ik kan helaas niet meer goed vrijen met mijn partner (medische oorzaak). Nu heb ik een vrijmaatje gevonden die in dezelfde situatie zit! Beiden gaan helmaal voor onze gezinnen, maar dit stukje delen wij nu voor altijd. Het geeft weer enorme energie, na vijf jaar geen sex… Superblij zijn wij nu. Het is ongelovelijk fijn te weten dat je eventjes weer kunt vrijen en zoenen… Dolgelukkig zijn wij ervan geworden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Wilma 18 februari 2017 op 18:41 -

  Ik zou degenen die hier achter zitten willen aanmoedigen om een gezonde , duurzame relatie aan te gaan . Deze houdt het langste stand en is niet voor de korte termijn zoals dit. Ook een heel slecht voorbeeld voor kinderen die dit bij de reclame voorbij zien gaan. Echt niemand wordt gelukkig van kapotte relaties en dat is wat hier wordt aangemoedigd. Denk dus niet alleen aan jezelf, maar ook aan je omgeving.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »