Second Love

Britt Meijer 13 maart 2018 86
Second Love
4
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

 

Second Love is de datingsite indien je op zoek bent naar een affaire, een keertje lekker wilt vreemdgaan of gewoon een spannende date zoekt. SecondLove is erg bekend in Nederland, zij was namelijk de eerste datingsite die op radio en televisie adverteerde voor een affaire en om vreemd te gaan. Dit heeft voor redelijk wat opschudding gezorgd in Nederland.  Ben jij dus opzoek naar een spannende avond, weekend of een lekkere affaire.

Als je relatie dus even niet zo goed gaat en je in een sleur zit, dan is Secondlove wellicht iets voor jou. Je kunt hier namelijk  lekker spannend chatten of een terecht voor een slippertje.  Het motto van Secondlove luidt “Een beetje flirten kan toch geen kwaad?” en daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn. Het aanmaken van een account bij Second Love is helemaal gratis en bovendien vrijblijvend. Je kunt anoniem te werk gaan, wat uiteraard wel zo belangrijk is. 

Gratis aanmelden

Second love Betrouwbaarheid

Second Love is een erg grote datingsite in Nederland en ook bekend door haar reclames. De datingsite heeft meer dan een half miljoen inschrijvingen en is dus erg groot voor een datingsite waar mensen op zoek zijn naar een spannende date. Omdat het een datingsite is waar je op zoek gaat naar een affaire en de datingsite dus eigenlijk niet voor singles is, is discretie erg belangrijk. Voor Second Love is het belangrijk dat je anoniem te werk kan gaan, want je partner mag er natuurlijk niet achter komen dat je lid bent van de grootste datingsite van Nederland voor overspel.

Privacy wordt verzekerd door Second Love omdat ze zich onder andere aan de privacy wetgeving moet houden en dus niet zomaar informatie mag delen. Daarnaast vind je in de algemene voorwaarden en het privacy beleid van SecondLove hier ook veel informatie over terug. Ook worden je gegevens beschermd door state of the art techniek. Zo is er een beveiligde HTTPS verbindingen, waardoor jouw persoonlijke informatie niet onderschept kan worden.

Misschien nog wel belangrijker is, dat je andere leden van de datingsite niet kan zien zonder dat je een account hebt. Je staat dus niet op en bloot op het internet. Daarnaast wordt je ook niet geïndexeerd in de zoekresultaten van Google. Je kunt dus niet zonder meer worden teruggevonden op Secondlove. Een erg belangrijk pluspunt van secondlove is dat alle profielen handmatig worden gecontroleerd. Je bent er dus zeker van dat er geen fakers tussen zitten en je alleen maar serieuze mensen tegen komt op de datingsite.  Ook zijn rt veel functionaliteiten ingebouwd die je privacy extra waarborgen zoals de mogelijkheid om (bekende) leden te blokkeren, zodat je voor hun niet langer zichtbaar bent. Geen zorgen over de betrouwbaarheid van SecondLove dus.

Inschrijven en inloggen Second Love

Lijkt Second Love jouw wel iets en zou je wel op zoek willen naar een affaire op spannende flirt? Dan zul je een account aan moeten maken bij de Datingsite. Een account aanmaken bij SecondLove is erg eenvoudig en zo gebeurd. Je geeft namelijk een gebruikersnaam op en je emailadres. Het enige wat je hierna nog hoeft te doen is je account te activeren via de link in je email. Een bijkomend voordeel is, dat je niet onder je echte naam in hoeft te schrijven, maar een gebruikersnaam volstaat. Zo kun je redelijk anoniem te werk gaan bij de datingsite. Het is niet nodig om nog meer gegevens in te vullen bij Second Love voordat je verder kunt gaan met daten, je kunt eigenlijk direct aan de slag.

Om je anonimiteit te waarborgen bepaal je helemaal zelf hoeveel informatie je deelt. Dit is allemaal vrijblijvend. Uiteraard geld wel, dat als je een verder ingevuld profiel heb, de kans aanzienlijk groter wordt dat je een leuke match vindt. Het toevoegen van een foto aan je profiel zal bijvoorbeeld je kans op een leuk gesprek vergroten. Maar belangrijk blijft het om alleen informatie te delen die je zelf wilt delen. Want je wilt natuurlijk wel anoniem  blijven en op je gemak daten.

Gebruik Secondlove

Zodra je een account aangemaakt hebt en je ingeschreven bent bij Second Love kun je op zoek gaan naar een spannende date of one night stand en die leuke affaire. Je zal hier voornamelijk mensen vinden die op zoek zijn naar overspel. Je komt hier voor spanning en sensatie nu je relatie een sleur is geworden. De datingsite werkt niet op basis van matches of een persoonlijkheidstest. Dit is namelijk ook niet nodig, want je komt hier nit voor een langdurige en duurzame relatie. Je komt hier voor iets kortstondigs en heets. Je zult dus zelf op zoek moeten gaan naar een leuke match. Dit kan wel wat tijd kosten nu er natuurlijk er veel leden zijn bij Second Love. Meer dan 500.000 namelijk.

Daarnaast is Secondlove ook niet heel gebruiksvriendelijk. Je kunt alleen zoeken op geslacht, leeftijd, locatie en foto. Verder dien je zelf alle profielen door te nemen en zelf iemand te vinden die je leuk vindt. Op moment van review is de zoekfunctie wat verouderd en je ontvangt 16 resultaten per pagina. Doordat je zo weinig resultaten per pagina krijgt kost het even wat tijd om de juiste persoon te vinden. Neem hier dus rustig de tijd voor. Geduld is dus een schone zaak om iets leuks te vinden op Second Love.

Profiel Second  Love

Uiteraard is het wel aan te bevelen om voordat je van start gaat je eigen profiel in te vullen. Zo kan iedereen zien waar je naar opzoek bent en wat je zoekt in een man of vrouw. Omdat SecondLove er toch echt voor is om een keertje vreemd te gaan zijn de vragen wat uitdagender dan van de gemiddelde dating website. Ze zijn iets minder doorsnee en een tikkeltje ondeugend. Maar dat mag ook wel bij een datingsite als deze. 

Een belangrijke functie op SecondLove is er voor als je iemand bekends tegenkomt en je niet wil dat hij of zij ziet dat je lid bent van de datingsite Second Love. Je hebt dan de mogelijkheid dat lid te blokkeren. Zo kan hij of zij jou niet meer zien. Daarnaast beschikt de datingwebsite ook over tal van andere functies. Zo kun je gebruikers favoriet maken en ze op een later tijdstip weer terug vinden. Daarnaast kun je ook per foto aangeven wie deze mag zien. Zo kun je lekker anoniem blijven.

Gratis aanmelden

Kosten Secondlove

Als je niet wilt betalen voor Secondlove, kun je beginnen met een gratis profiel.  Met een gratis account kun je niet heel erg veel. Je kunt bijvoorbeeld alleeng ebruikr maken van de meest eenvoudige functies van Second Love. Er zijn dus nogal wat beperkingen met een gratis account, je kunt namelijk geen berichten versturen. Om gebruik te maken van alle functies van SecondLove dien je een premium lidmaatschap te nemen. Met een premium lidmaatschap kun je onbeperkt berichtjes lezen en versturen, chatten met andere leden, meerdere foto’s plaatsen en wordt je vaker getoond. Handig nu je vaak snel opzoek bent naar een leuke date!

Waar veel andere datingsites een prijs per maand hanteren, geeft Second Love een prijs per maand, kwartaal of half jaar. Dit wordt door ons goed gewaardeerd want je weet vooraf precies waar je aan toe bent. De kosten voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

 • Per maand € 69,90
 • Per kwartaal € 89,95
 • Halfjaar € 149,95

Secondlove App

Jammerlijk is er nog geen Mobiele App voor Secondlove beschikbaar op het moment van schrijven van deze review. Wel beschikt Secondlove over een uitstekende mobiele pagina welke helemaal geoptimaliseerd is voor het gebruik op je telefoon of tablet. Dit neemt niet weg dat Secondlove helemaal niet te gebruiken is op je mobiel, en alle functies werken. Hoewel dit niet altijd even eenvoudig zal gaan op je smartphone of tablet. Bezoek de datingsite dan gewoon via de webbrowser. Echter gaat er niets boven een mobiele dating app. Wellicht iets wat Second Love in de toekomst gaat realiseren, echter heeft dit ook weer invloed op de privacy, aangezien men kan zien dat je second love op mobiel gebruikt.

Nieuws en kortingen Secondlove.nl

Regelmatig heeft Secondlove allerlei kortingsacties voor bestaande en nieuwe leden. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Secondlove.nl

Helaas is het niet erg eenvoudig om jezelf uit te schrijven bij Secondlove. Er is geen knop om je zelf uit te schrijven. Je dient een berichtje te sturen naar de klantenservice om jezelf uit te schrijven. Vervolgens duurt het een tijdje totdat je de bevestiging ontvangt dat je definitief bent uitgeschreven. Tip: Vraag bij de klantenservice of ze al je gegevens van de servers willen verwijderen zodat jouw gegevens nooit op een later tijdstip alsnog uitlekken. Zo voorkom je die ongemakkelijke situatie met je partner.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

86 Reviews »

 1. BOEMIE 18 augustus 2019 op 09:49 -

  Mannen niet doen,als jullie dit te duur vinden.SL vraagt jullie NIET om op hun site te gaan,dit doen jullie allemaal zelfs.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. BOEMIE 18 augustus 2019 op 09:46 -

  BLIJVEN JULLIE dan bij jullie eigen vrouwen thuis,die ook lelijk,dik en waardeloos zijn als jullie allemaal en hou je geld in jullie eigen zak.ALLES IS TE DUUR VOOR JULLIE HIER IN NEFERLAND.reageer dan niet, stelletje ZEIKERDS ALLEMAAL.SL vraagt jullie ABSOLUUT NIET OM OP HUN SITE TE GAAN.DIT DOEN JULLIE ZELFS.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. lover 14 juni 2019 op 21:02 -

  Och stop iedereen om te zeggen dat het fake is bende zieligaards. Ik ben hier geweest in 2012: na 10 dagen date, 2015: heel veel dates gehad en toen ook mijn eerste na een week, 2019: maandag ingeschreven en vandaag (vrijdag) alweer een lekker ontmoeting gehad. En ik ben ook als niet-single op tinder geweest en daar ook prijs (2 keer), op Victoria Milan (vorig jaar) ook prijs met 2 ontmoetingen. Ben ik de schoonste man van de wereld? Neen begod maar ik heb wat jullie hier allemaal niet hebben en dat is FOKKIN NIVEAU en een degelijk opleiding. Ik luister naar vrouwen, ik stuur ze dagelijks berichtjes en ik geef ze aandacht terwijl dat jullie denken met een paar dickpics dat ze opgewonden geraken of met openingszinnen in de stijl van “hey schat. Ik ben heel potent en goed in bed, heb je goesting?”. Ik heb gezien met eigen ogen op de SL van mijn minnaressen hoe creatief dat jullie kunnen zijn maar hey…dankzij jullie krijg ik alles voor mij 😉 Dus dikke merci loserkes! Doe julliezelf en gunst, en investeer die 80 eur in de rosse buurt in antwerpen, het gaat minder frustrerend zijn en zo gaan jullie niet meer van die vuile kritieken opschrijven. Wel een puntje moet ik toegeven en een bericht @ SL management: guys inmiddels 10 jaar met hetzelfde webiste interface…10 jaar begod!!! Doet er toch iets aan, vervries het een beetje, voeg iets nieuw toe, vraag aan de mensen wat ze graag willen zien van nieuwe features…jullie hebben toch geld genoeg verdiend aan alle deze rukkers hieronder toch? Investeer ook een beetje!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Dlonra 8 juni 2019 op 18:51 -

  Vreemd. Men schermt met 600.000 leden/deelnemers en men krijgt binnen een straal van 100km slechts 50 matches. Waar wonen die andere 599.950 profielen dan?

  Statistisch gezien zouden dit bij een redelijke man/vrouw verdeling en idem redelijke spreiding over Nederland al snel tienduizenden moeten zijn.

  De webmasters liegen/bluffen er maar wat op los. Vaste rode draad is tevens dat er fakeprofiele zijn van betaalde medewerkers die lokkertjes sturen om maar de maandbijdrage van 79€ euro te scoren.

  Riekt aan alle kanten naar fake en nep. Inclusief de “positieve” reviews hier van dames die nog eens alle features van de site gaan aanprijzen ipv geloofwaardige eigen ervaringen.

  Ver vandaan blijven en niet je geld uit de zak laten kloppen door handige Henkies!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. J 25 mei 2019 op 12:44 -

  Waardeloze site…staan veel fake profielen op . Ze lokken een man door een knipoog te sturen en na een bericht of 2 hoor je ineens niks meer van de dames.
  Heb met een paar dames kik uitgewisseld en altijd na een half uurtje chatten zeggen ze dat ze moeten afsluiten omdat hun partner in de buurt is ..daarna hoor je niks meer.
  Zonde van mijn geld.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Margo 3 mei 2019 op 17:20 -

  Je krijgt als vrouw veel reacties van mannen. Ook veel reacties van mannen waarvan het profiel totaal niet overeenkomt met dat van jou maar ze proberen het gewoon. De meeste mannen liegen en bedriegen alles bij elkaar. Met name over hun intenties liegen ze. De meeste mannen blijken meer op zoek te zijn naar een gratis prostituee dan naar een tweede liefde. Maar in chats geven ze totaal iets anders aan. Alles om een vrouw binnen te hengelen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. 2ondeugend 16 april 2019 op 20:51 -

  Wat een oplichterij. Geen zoekfunctie en een jaren 80 interface. Niet doen. Gewoon niet doen.
  Klantenservice is ook onbereikbaar en stuurt n standaard bericht.
  NIET DOEN!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. dr.john 5 april 2019 op 02:16 -

  Na het lezen van alle revieuws is het voor mij niet nodig om deze site te bezoeken en te beoordelen. Na vele frustraties te hebben gelezen van echte mannen en vrouwen en zeer positieve reacties van minder echte (voornamelijk) dames is het voor mij al duidelijk dat het zonde van het geld is om je in te schrijven op deze site. Voor de gefrustreerde mensen raad ik betaalde sex aan, second love is dat immers ook maar zonder waar voor je geld. Vriendelijke groeten, psycholoog dr.john

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Sofija 8 februari 2019 op 22:41 -

  Niet doen!
  Profiel wordt zonder enige reden geblokkeerd, zelfs na sturen mail worst account niet gereactiveerd
  Bull shit!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Harry 29 januari 2019 op 02:05 -

  ZONDE VAN JE GELD, NIET DOEN.
  Het lijk alleen neppe profilen, automatische berichten. Of je wordt geblokletterd of je bent niet de type. Bull shit. Paar echte profilen tegen gekomen met 45 a 50 jaar +. Als je niet van oude vrouwen houd gewoon NIET DOEN en blijf lekker bij jouw vrouw!

  Grt.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »