Second Love

Britt Meijer 13 maart 2018 58
Second Love
4
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

 

Second Love is de datingsite indien je op zoek bent naar een affaire, een keertje lekker wilt vreemdgaan of gewoon een spannende date zoekt. SecondLove is erg bekend in Nederland, zij was namelijk de eerste datingsite die op radio en televisie adverteerde voor een affaire en om vreemd te gaan. Dit heeft voor redelijk wat opschudding gezorgd in Nederland.  Ben jij dus opzoek naar een spannende avond, weekend of een lekkere affaire.

Als je relatie dus even niet zo goed gaat en je in een sleur zit, dan is Secondlove wellicht iets voor jou. Je kunt hier namelijk  lekker spannend chatten of een terecht voor een slippertje.  Het motto van Secondlove luidt “Een beetje flirten kan toch geen kwaad?” en daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn. Het aanmaken van een account bij Second Love is helemaal gratis en bovendien vrijblijvend. Je kunt anoniem te werk gaan, wat uiteraard wel zo belangrijk is. 

Gratis aanmelden

Second love Betrouwbaarheid

Second Love is een erg grote datingsite in Nederland en ook bekend door haar reclames. De datingsite heeft meer dan een half miljoen inschrijvingen en is dus erg groot voor een datingsite waar mensen op zoek zijn naar een spannende date. Omdat het een datingsite is waar je op zoek gaat naar een affaire en de datingsite dus eigenlijk niet voor singles is, is discretie erg belangrijk. Voor Second Love is het belangrijk dat je anoniem te werk kan gaan, want je partner mag er natuurlijk niet achter komen dat je lid bent van de grootste datingsite van Nederland voor overspel.

Privacy wordt verzekerd door Second Love omdat ze zich onder andere aan de privacy wetgeving moet houden en dus niet zomaar informatie mag delen. Daarnaast vind je in de algemene voorwaarden en het privacy beleid van SecondLove hier ook veel informatie over terug. Ook worden je gegevens beschermd door state of the art techniek. Zo is er een beveiligde HTTPS verbindingen, waardoor jouw persoonlijke informatie niet onderschept kan worden.

Misschien nog wel belangrijker is, dat je andere leden van de datingsite niet kan zien zonder dat je een account hebt. Je staat dus niet op en bloot op het internet. Daarnaast wordt je ook niet geïndexeerd in de zoekresultaten van Google. Je kunt dus niet zonder meer worden teruggevonden op Secondlove. Een erg belangrijk pluspunt van secondlove is dat alle profielen handmatig worden gecontroleerd. Je bent er dus zeker van dat er geen fakers tussen zitten en je alleen maar serieuze mensen tegen komt op de datingsite.  Ook zijn rt veel functionaliteiten ingebouwd die je privacy extra waarborgen zoals de mogelijkheid om (bekende) leden te blokkeren, zodat je voor hun niet langer zichtbaar bent. Geen zorgen over de betrouwbaarheid van SecondLove dus.

Inschrijven en inloggen Second Love

Lijkt Second Love jouw wel iets en zou je wel op zoek willen naar een affaire op spannende flirt? Dan zul je een account aan moeten maken bij de Datingsite. Een account aanmaken bij SecondLove is erg eenvoudig en zo gebeurd. Je geeft namelijk een gebruikersnaam op en je emailadres. Het enige wat je hierna nog hoeft te doen is je account te activeren via de link in je email. Een bijkomend voordeel is, dat je niet onder je echte naam in hoeft te schrijven, maar een gebruikersnaam volstaat. Zo kun je redelijk anoniem te werk gaan bij de datingsite. Het is niet nodig om nog meer gegevens in te vullen bij Second Love voordat je verder kunt gaan met daten, je kunt eigenlijk direct aan de slag.

Om je anonimiteit te waarborgen bepaal je helemaal zelf hoeveel informatie je deelt. Dit is allemaal vrijblijvend. Uiteraard geld wel, dat als je een verder ingevuld profiel heb, de kans aanzienlijk groter wordt dat je een leuke match vindt. Het toevoegen van een foto aan je profiel zal bijvoorbeeld je kans op een leuk gesprek vergroten. Maar belangrijk blijft het om alleen informatie te delen die je zelf wilt delen. Want je wilt natuurlijk wel anoniem  blijven en op je gemak daten.

Gebruik Secondlove

Zodra je een account aangemaakt hebt en je ingeschreven bent bij Second Love kun je op zoek gaan naar een spannende date of one night stand en die leuke affaire. Je zal hier voornamelijk mensen vinden die op zoek zijn naar overspel. Je komt hier voor spanning en sensatie nu je relatie een sleur is geworden. De datingsite werkt niet op basis van matches of een persoonlijkheidstest. Dit is namelijk ook niet nodig, want je komt hier nit voor een langdurige en duurzame relatie. Je komt hier voor iets kortstondigs en heets. Je zult dus zelf op zoek moeten gaan naar een leuke match. Dit kan wel wat tijd kosten nu er natuurlijk er veel leden zijn bij Second Love. Meer dan 500.000 namelijk.

Daarnaast is Secondlove ook niet heel gebruiksvriendelijk. Je kunt alleen zoeken op geslacht, leeftijd, locatie en foto. Verder dien je zelf alle profielen door te nemen en zelf iemand te vinden die je leuk vindt. Op moment van review is de zoekfunctie wat verouderd en je ontvangt 16 resultaten per pagina. Doordat je zo weinig resultaten per pagina krijgt kost het even wat tijd om de juiste persoon te vinden. Neem hier dus rustig de tijd voor. Geduld is dus een schone zaak om iets leuks te vinden op Second Love.

Profiel Second  Love

Uiteraard is het wel aan te bevelen om voordat je van start gaat je eigen profiel in te vullen. Zo kan iedereen zien waar je naar opzoek bent en wat je zoekt in een man of vrouw. Omdat SecondLove er toch echt voor is om een keertje vreemd te gaan zijn de vragen wat uitdagender dan van de gemiddelde dating website. Ze zijn iets minder doorsnee en een tikkeltje ondeugend. Maar dat mag ook wel bij een datingsite als deze. 

Een belangrijke functie op SecondLove is er voor als je iemand bekends tegenkomt en je niet wil dat hij of zij ziet dat je lid bent van de datingsite Second Love. Je hebt dan de mogelijkheid dat lid te blokkeren. Zo kan hij of zij jou niet meer zien. Daarnaast beschikt de datingwebsite ook over tal van andere functies. Zo kun je gebruikers favoriet maken en ze op een later tijdstip weer terug vinden. Daarnaast kun je ook per foto aangeven wie deze mag zien. Zo kun je lekker anoniem blijven.

Gratis aanmelden

Kosten Secondlove

Als je niet wilt betalen voor Secondlove, kun je beginnen met een gratis profiel.  Met een gratis account kun je niet heel erg veel. Je kunt bijvoorbeeld alleeng ebruikr maken van de meest eenvoudige functies van Second Love. Er zijn dus nogal wat beperkingen met een gratis account, je kunt namelijk geen berichten versturen. Om gebruik te maken van alle functies van SecondLove dien je een premium lidmaatschap te nemen. Met een premium lidmaatschap kun je onbeperkt berichtjes lezen en versturen, chatten met andere leden, meerdere foto’s plaatsen en wordt je vaker getoond. Handig nu je vaak snel opzoek bent naar een leuke date!

Waar veel andere datingsites een prijs per maand hanteren, geeft Second Love een prijs per maand, kwartaal of half jaar. Dit wordt door ons goed gewaardeerd want je weet vooraf precies waar je aan toe bent. De kosten voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

 • Per maand € 69,90
 • Per kwartaal € 89,95
 • Halfjaar € 149,95

Secondlove App

Jammerlijk is er nog geen Mobiele App voor Secondlove beschikbaar op het moment van schrijven van deze review. Wel beschikt Secondlove over een uitstekende mobiele pagina welke helemaal geoptimaliseerd is voor het gebruik op je telefoon of tablet. Dit neemt niet weg dat Secondlove helemaal niet te gebruiken is op je mobiel, en alle functies werken. Hoewel dit niet altijd even eenvoudig zal gaan op je smartphone of tablet. Bezoek de datingsite dan gewoon via de webbrowser. Echter gaat er niets boven een mobiele dating app. Wellicht iets wat Second Love in de toekomst gaat realiseren, echter heeft dit ook weer invloed op de privacy, aangezien men kan zien dat je second love op mobiel gebruikt.

Nieuws en kortingen Secondlove.nl

Regelmatig heeft Secondlove allerlei kortingsacties voor bestaande en nieuwe leden. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Secondlove.nl

Helaas is het niet erg eenvoudig om jezelf uit te schrijven bij Secondlove. Er is geen knop om je zelf uit te schrijven. Je dient een berichtje te sturen naar de klantenservice om jezelf uit te schrijven. Vervolgens duurt het een tijdje totdat je de bevestiging ontvangt dat je definitief bent uitgeschreven. Tip: Vraag bij de klantenservice of ze al je gegevens van de servers willen verwijderen zodat jouw gegevens nooit op een later tijdstip alsnog uitlekken. Zo voorkom je die ongemakkelijke situatie met je partner.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

58 Reviews »

 1. Wilma 18 februari 2017 op 18:41 -

  Ik zou degenen die hier achter zitten willen aanmoedigen om een gezonde , duurzame relatie aan te gaan . Deze houdt het langste stand en is niet voor de korte termijn zoals dit. Ook een heel slecht voorbeeld voor kinderen die dit bij de reclame voorbij zien gaan. Echt niemand wordt gelukkig van kapotte relaties en dat is wat hier wordt aangemoedigd. Denk dus niet alleen aan jezelf, maar ook aan je omgeving.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. alexander 27 september 2016 op 07:15 -

  Tijdje niets gedaan op de site dus ik log weer eens in.En jawel hoor, wat raar, 6 maanden lang niets vernomen van niemand en 2 uur na het inloggen is er opeens belangstelling van wel 5 vrouwen.
  Oh ja natuurlijk dan moet ik weer gaan betalen anders kun je niets.
  Maak eens een eerlijke site waarbij de vrouwen ook moeten betalen.Dan heb je 10000% zeker alleen echte mannen en vrouwen op de site.Nu is een groot aantal fake,en sommige zitten al meer dan 3 jaar op de site, zijn bloedmooi en vinden maar geen date?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. The review man 21 september 2016 op 06:38 -

  Wat een Nep reviews.

  Iemand klaagt en het volgende bericht gaat over precies het zelfde onderwerp en dan zeer positief. Dat geloof je toch zelf niet!

  Mensen trap hier niet in. Meneer de directeur rijd porsche en jij krijgt niks!

  Denk niet met je PIK! maar met je portemonnee !. Ga naar een bar en ga een leuk gesprek aan met een meisje. Dan heb je meer kans. Denk je nou echt dat je zomaar tussen de benen van een meisje mag met een paar berichtjes ? dat geloof je toch zelf niet ?

  Het is net een loterij. Je WINT NIKS!!!

  TRAP ER NIET IN!!!!

  U bent gewaarschuwd..

  en een gewaarschuwd mens telt ? …yes..voor 2!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Henk 26 augustus 2016 op 21:09 -

  Hmmm als je dus een site zoekt waarop iedereen vreemd gaat moet je hier zijn! ik houd er van!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. ferdinand 16 augustus 2016 op 01:30 -

  Al vanaf de tweede dag een geweldige match gehad die ik al 5 jaar zie. Daarnaast nog iemand ontmoet wat ook inmiddels een langdurig contact is. En ja, ook nog andere dates gehad.
  Het ligt gewoon vaak aan jezelf en hoe je communiceert, van geen enkele site hoef je wonderen te verwachten maar deze bevalt zeker.Trouwens, een man die er goed uit ziet, een vrouw aan het lachen kan maken en ook kan communiceren heeft natuurlijk altijd een kans…

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Johaaan 7 juli 2016 op 20:09 -

  Dating site secondlove was voor paar jaar geleden heel leuk maar nu nee als je nette berichtjes stuurt ( een kennismakingsbericht) is er zelden dat er Iemand reageert.
  Denk dat er vaak een computer achter zit de dames krijgen een gratis abonnement dus het is zoeken naar vrouwen volgens mij terwijl mannen duren tarieven moeten betalen NEE, jammer de lol is er vanaf hier op secondlove

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Chiel 8 juni 2016 op 13:02 -

  Iedere week kan ik wel een nieuw sletje vinden op secondlove en dat is echt top! getrouwd zijn is leuk maar dit is nog leuker.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Simone 21 mei 2016 op 22:00 -

  Goede site om lekkere mannen te vinden. lekker discrete afspraakjes en goede sex.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Sandra 26 maart 2016 op 20:11 -

  Datingsite die erg tegen mijn principes in gaat. Als je niet monogaam kunt zijn, laat het je vrouw dan gewoon weten en ga niet rond dwalleren op dit soort sites! Dit brengt echt niets goeds en het zou verboden moeten worden!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Henkster 16 februari 2016 op 10:40 -

  Ruk site, ruk profielen, ze proberen het niet eens. Mensen begin hier maar niet aan. Ga beter je geld inzetten op AshleyMadison of C-Date of VictoriaMilan, want dit slaat echt helemaal nergens op!! Hopelijk zijn jullie gewaarschuwd!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »