Secretdate

Britt Meijer 18 april 2017 0
Secretdate
3.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Secretdate is een spannende en sexy casual datingsite. Iedereen jong en oud is welkom bij secretdate. Wil je graag spannende fantasieën delen, foto’s delen of flirten met gelijkgezinde? Dan is secret date wellicht de casual datingsite voor jou. Lees hieronder verder voor onze uitgebreide review.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Secretdate

Secretdate is een grote internationale casual datingsite. De site heeft dus wel een aantal dingen ingebouwd om haar betrouwbaarheid te vergroten. Voor casual datingsites is de betrouwbaarheid namelijk altijd een beetje twijfelachtig. Vaak zijn er fakers actief of zijn er kwaadwillende op de datingsite. Om het online daten bij Secretdate voor jou wat betrouwbaarder te maken heeft de datingsite een aantal features ingevoerd die het voor jou eenvoudiger maken. Zo heb je bijvoorbeeld geverifieerde leden op secretdate. Geverifieerde leden, zijn leden welke betalingen hebben verricht en dus echt zouden moeten zijn. Hiermee wordt de betrouwbaarheid vergroot en kun je zien wie er serieus aan het daten is bij SecretDate. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om foto’s te blurren. Zo kun je je gezicht wazig maken zodat je andere jouw niet kunnen herkennen. Vervolgens dien je andere gebruikers een voor een toestemming te geven om jouw foto te zien. Zo kun je lekker anoniem aan de slag met de casual datingsite. Wel bevat Secret date de datingsite fictieve profielen waar je niet meer kunt afspreken. Dit is uiteraard jammer, maar goed dat het direct vermeld wordt op de homepage.

Inschrijven SecretDate

Wil je Secretdate uitproberen en een account aanmaken bij Secret Date dan zul je een profiel aan moeten maken. Dit doe je erg eenvoudig via de homepage. Hier vul je een gebruikersnaam en wachtwoord in en je emailadres. Vervolgens ontvang je een activatielink. Hierna wordt je naar secret date geleid en dien je je profiel verder in te vullen. Hier vul je bijvoorbeeld je geboortedatum, woonplaats en uiterlijk in. Zodra je dit hebt gedaan kun je aan de slag met het zoeken van een leuke date.

Gratis aanmelden

Gebruik Secretdate

Zodra je ingeschreven bent bij SecretDate kun je gebruik maken van de datingsite. Via je dashboard kun je eenvoudig een date gaan zoeken of chatten met andere gebruikers van de casual datingsite. Zo heb jij bijvoorbeeld een eenvoudige functie waarmee je kan zien wie er in de buurt is, wie er online is of welke nieuwe leden er is. Erg eenvoudig dus om snel mensen te vinden waar je lekker mee kan chatten of daten. Uiteraard kun je ook eenvoudig zelf zoeken naar leden en zo kun je makkelijker op jouw voorkeuren zoeken. Daarnaast kun je ook nog zien wie jou bekeken heeft. Ben je bijvoorbeeld bekeken door iemand met een geblurde foto? Dan kun je deze een verzoek sturen om de foto te laten zien.

Kosten Secretdate

De meeste functies van Secretdate zijn gratis in gebruik en dat maakt de online datingsite wel erg makkelijk. Het bekijken van profielen is helemaal gratis. Alleen voor het versturen van flirts, fotoverzoeken en berichtjes heb je credits nodig. Dit kost allen 5 credits per item. De kosten voor de credits zijn als volgt:

  • 60 credits €15,-
  • 135 credits €30,-
  • 295 credits €60,-
  • 680 credits €120,-
  • 1560 credits €240,-

Betaling kan via iDeal, creditcard, mrcash, ClickandBuy of per telefoon.

Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

Secretdate  heeft helaas geen mobiele applicatie. Dit is net zoals de meeste casual datingsites, want dergelijke apps worden niet toegelaten in de appstores. Je zult dus gebruik moeten maken van je mobiele webbrowser waar die ook uitstekend op werkt. Helaas zal je dan alleen geen pushnotificaties ontvangen.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Secretdate acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven secretdate

Als je klaar bent met zoeken van een online date of heb je een leuke nieuwe partner gevonden kun je je account verwijderd. Deze mogelijkheid vind je bij mijn instellingen. Helemaal onder aan de pagina vind je mogelijkheid tot het verwijderen van je account.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »