Secretlove

Britt Meijer 2 augustus 2016 0
Secretlove
3
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Leden op deze datingsite zijn op zoek naar een erotische date, affaire of willen graag vreemdgaan. Secretlove is er voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken binnen hun relatie. Secertlove.nl is naar eigen zeggen een van de grootste sexdating sites van Nederland. Er zijn enkele duizenden gecontroleerde profielen actief op secretlove.nl. Om via secretlove op zoek te gaan naar een erotische date is het aanmaken van een profiel verplicht. Op de datingsite geldt een minimale leeftijd van 18 jaar.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Secretlove

Op dergelijke casual datingsites staat de privacy van de gebruiker altijd hoog in het vaandel. Op secretlove worden persoonlijke gegevens gevraagd en deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor matching doeleinden en ter optimalisatie van het gebruik van de datingsite. De gegevens worden op een beveiligde server opgeslagen en er worden uitgebreide veiligheidsprocedures gebruikt om de gegevens te beschermen. Welke maatregelen er exact getroffen zijn konden we niet achterhalen. In elk geval wordt met betrekking tot de gegevens wel de wet bescherming persoonsgegevens gehandhaafd. Persoonlijke gegevens worden dan ook niet verstrekt aan bedrijven en instellingen van derden.  De profielen die te vinden zijn op Secretlove.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk, zo schrijft de datingsite. Op de datingsite zijn geen keurmerken te vinden zoals het keurmerk veilig daten. Wat dat betreft ligt hier nog een verbeterpunt voor de organisatie.

Inschrijven op Secretlove.nl

Om daadwerkelijk gebruik te kunnen maken van de functionaliteiten en om erotische afspraakjes te krijgen is het nodig om een profiel aan te maken. Dat kan gemakkelijk via de homepagina van secretlove.nl. Je vult een gebruikersnaam in, daarna je e-mailadres en wachtwoord en je kunt secret love gratis uitproberen. Je ontvangt een e-mail waarmee jij je account kunt activeren. Als je account geactiveerd is, wordt aangeraden om je profiel compleet te maken. Hoe meer informatie erop staat, hoe nauwkeuriger de matches en hoe hoger je slagingskans. Je kunt met een gratis lidmaatschap 5 flirts gratis versturen. Wil je meer? Dan wordt een vergoeding gevraagd.

Gratis aanmelden

Kosten Secretlove.nl

Door een gratis lidmaatschap aan te maken krijg je automatisch 5 flirts gratis. Hiermee kun je naar 5 profielen een gratis flirt sturen. Echter als je meer wilt dan wordt een vergoeding gevraagd in de vorm van credits. De kosten voor creditpakketten zijn als volgt:

10 credits € 10.00 (€ 1,00 per bericht)
25 credits € 22.50 (€ 0,90 per bericht)
50 credits € 40.00 (€ 0,80 per bericht)
100 credits € 75.00 (€ 0,75 per bericht)
300 credits € 200.00 (€ 0,66 per bericht)

Betaling van credits is mogelijk via het veilige iDeal, Click and Buy, Visa/Mastercard of Maestro. De door jouw aangeschafte credits hebben een beperkte geldigheidsduur. Wanneer je meer dan 90 dagen geen gebruik maakt van de datingsite zal je saldo van op 0 worden gezet. Alle credits vervallen dus.

Secretlove app

Op moment van schrijven beschikt Secretlove niet over een datingapp. Wel is de dienstverlening ook geschikt gemaakt smartphone en tablet. De datingsite is te gebruiken via de webbrowser.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Zie voor de laatste acties en kortingen van Secretlove.nl de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven op Secretlove

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van secretlove.nl raden we je altijd aan om je profiel te verwijderen en je account op te zeggen. Hiervoor moet je ingelogd zijn. Klik vervolgens op ‘mijn account’ en dan onderaan de pagina op ‘verwijder mijn profiel’. Je gegevens zijn nu definitief verwijderd. Ook eventueel openstaande credits vervallen direct en worden niet terugbetaald.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »