Seksbuddy

Britt Meijer 4 januari 2016 20
Seksbuddy
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikerservaringen Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Datingsite seksbuddy.nl richt zich mannen en vrouwen van 18 tm 55 jaar die graag willen flirten met leeftijdsgenoten. De dating site is een platform om gebruikers met elkaar te laten communiceren en elkaars profielen te laten bekijken. Het is mogelijk om afspraakjes te maken met andere leden. Het aanmaken van een profiel (registratie) is geheel gratis. Voor het verzenden van berichten wordt een vergoeding gevraagd in de vorm van credits. Over het totaal aantal leden op deze datingsite is niets bekend.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Seksbuddy

Privacy is erg belangrijk voor veel leden van datingsites. Seksbuddy.nl is uitgerust met een uitgebreid privacy statement om de privacy van leden te waarborgen. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan om foto’s van iemand anders te plaatsen. Daarnaast vindt het kopen van credits plaats in een veilige en betrouwbare omgeving (http://). Daarnaast komt er op het bankafschrift niet Seksbuddy.nl te staan maar een andere omschrijving. Alles blijft op deze manier geheel anoniem. Datingsite seksbuddy.nl besteedt de grootste zorg aan de bescherming van persoonsgegevens van gebruikers van deze Website.

Inschrijven Seksbuddy

Om andere leden profielen te kunnen bekijken en om berichten te versturen is het nodig om een eigen profiel te registreren. Aanmelden is geheel gratis en is binnen een paar minuten gebeurd. Het is aan te raden om naast een nickname, e-mail adres en of u man of vrouw bent, een zo compleet mogelijk profiel in te vullen. Gebruikers op datingsite Seksbuddy.nl die hun profiel compleet hebben ingevuld hebben namelijk 80% meer kans om de juiste match te vinden en spreken sneller een date af.

Gratis aanmelden

Kosten Seksbuddy

Ofschoon datingsite Seksbuddy op enkele momenten beweert gratis seksdating aan te bieden, is het dat niet. Er wordt namelijk een vergoeding gevraagd in de vorm van credits. Daarnaast is het ook mogelijk om via de mobiele telefoon te betalen. Elk mobiel abonnement wordt aangegaan voor onbeperkte duur. De minimale duur van een abonnement is 1 week. Het kopen van credits is over het algemeen voordeliger. Als volgt de tarieven voor het kopen van credits:

10 credits = 1 euro per credit = totaal 10 euro

25 credits = 0,88 euro per credit = totaal 22,50 euro

50 credits = 0,80 euro per credit = totaal 40 euro

100 credits = 0,75 euro per credit = totaal 75 euro

300 credits = 0,66 euro per credit = totaal 200

Betaling is mogelijk via iDeal, Mr Cash/bancontact, Paysafecard en via bankoverschrijving. Credits kennen een beperkte geldigheidsduur. Na 90 dagen zonder gebruik gemaakt te hebben van seksbuddy, vervallen de credits. Betaal je mobiel? Dan verleen je automatisch een machtiging tot automatische incasso voor de door datingsite.

Mobiele app

Op het moment van deze review heeft de datingsite geen mobiele dating app beschikbaar. Wel is de datingsite te gebruiken op tablet en smartphone via de webbrowser.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen Seksbuddy

Op moment van deze review bestaat er een actie waarmee leden gratis kans maken op een CreditPack 50 t.w.v. € 40,00! U doet al automatisch mee door direct een creditpack aan te schaffen.Daarnaast is het aanbevolen om voor de laatste acties en het laatste nieuws onze dating acties en dating nieuws pagina in de gaten te houden.

Uitschrijven Seksbuddy

Wanneer jij bent voorzien of wanneer jij je profiel wilt verwijderen van deze datingsite kan dat heel snel en eenvouwdig. Om af te melden moet je wel ingelogd zijn. Ga vervolgens naar ‘mijn profiel’ en dan naar ‘profiel verwijderen’. Je moet hierbij een reden geven van afmelding en aangeven wat er beter kan aan de dating site. Nadat je profiel is verwijderd vervallen alle credits en zijn eerdere gesprekken en matches niet meer terug te halen.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

20 Reviews »

 1. Maher 25 maart 2019 op 13:42 -

  Ik hoop dat mijn reactie er door komt, maar ik ben wel echt heel erg tevreden met deze datingsite. Het komt niet echt neer op dating , maar het is wel echt super chil om hier ff te praten over je seksuele gevoelens. Of je er wat mee kan is een tweede, maar die 200 credits zijn zo weg kan ik je vertellen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Harm 19 maart 2019 op 12:45 -

  Goedemiddag!

  Super tevreden en blij met zulke sites. De manier waarop je lekker geil kan praten met andere mensen doet wat met me. Het is me gewoon erg goed bevallen. Ik heb me niet zo zeer gericht op het daten. Maar dat zal ook wel kunnen denk ik?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Sander 7 maart 2019 op 11:27 -

  Hoi hoi allen,

  Ook ik wil me graag mengen in de positieve reacties. Ik ben er erg content mee hoe het hier aan toe gegaan is.

  €22.50 voor 25 credits was voor mij even voldoende. Maar er komt uiteraard wel weer interactie van mijn kant.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Joep 21 februari 2019 op 13:36 -

  Hallo,

  Ik ben erg tevreden over deze pikante site. Het heeft mij zeer enthousiast gemaakt om nader contact te zoeken met deze mooie dames. In slechts 40 berichten had ik raak. Lachen man om hier je gang te kunnen gaan.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Lev 11 februari 2019 op 12:56 -

  Super geil en opwindend om hier gewoon lekker je gang te gaan. Allemaal vrijblijvend en zelf bepalen hoeveel je splashed. Beter kan niet imo..

  Genieten

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Jesse 5 februari 2019 op 13:53 -

  Hey,

  leuke ervaring gehad. super opwindend en allemaal vrijblijvend.

  ik wil het daarom ook zeker andere mensen aanraden die een seksdating website zoeken. Heb nog nooit zo iets mee gemaakt, maar dit was echt top.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Ferdi 14 januari 2019 op 14:35 -

  Bij seksbuddy staat erotisch contact wel echt vooraan hoor. Ik dacht dat het wel meeviel, maar je ben gelijk aan de beurt haha.

  Heb het mooi ervaren, je meld je snel aan, koopt wat credits (of kijkt ff rond) en je kan beginnen. That’s it.

  De kosten zijn te overzien, je ligt er niet wakker van zeg maar.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Jeremy 13 december 2018 op 20:22 -

  Hallo,
  Seksbuddy is een prima site als je erotisch contact wil.

  Ik had een creditpack van 25 gekocht, 22,50 en dit werkte prima voor mij.

  Als je echt je best doet bestaat er inderdaad de kans om gewoon lekker te kunnen sexdaten

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Marko 4 december 2018 op 13:05 -

  ik heb erg veel interesse in de dames op deze website. ik hoop ook dat ze hier iets lezen, het was echt geweldig.

  Heb genoten, en ik kom zeker terug!

  X

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Joran 28 november 2018 op 21:02 -

  Het is een heerlijke site als je even je verstand op 0 wil zetten. Voor sommige een negatieve ervaring, maar voor mij in iedergeval niet.

  Ik zou het dus gewoon proberen, de kosten van de creditpacks zijn te overzien. En je kan genieten!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »