SeniorenSexclub

Britt Meijer 18 april 2018 0
SeniorenSexclub
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Seniorensexclub is de site voor iedereen die graag senioren wilt ontmoeten voor een spannende date. Het maakt niet uit hoe oud jij bent, maar wel waar je naar op zoek bent! De ontmoetingsplek is natuurlijk bedoelt voor senioren, maar wij komen hier ook genoeg jongere mannen of vrouwen tegen. Een ding hebben zijn in ieder geval gemeen; allemaal willen ze een spannende date! Een voordeel voor ouderen; wij vinden deze website erg gebruiksvriendelijk.
Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid SeniorensexClub

Veel mensen nemen het misschien vaak voor lief, maar betrouwbaarheid is erg belangrijk! Gelukkig is dit weer een van de sites die je privacy waarborgt zoals je dit ook hoopt als je jezelf aanmeldt. Deze site staat hier ook om bekend en heeft deze reputatie ook zeker verdiend. Dit kun je ook zien aan het grote leden aantal van deze website. De privacy policy van seniorensexclub en de algemene voorwaarden verklaren dat er goed wordt omgegaan met jou persoonsgevens. Dit wordt nog eens extra bevestigd doordat ze de website goed hebben beveiligd. Al je gegevens worden dan ook met een encryptie verzonden, waardoor hackers dit niet in hadden kunnen krijgen. Wat ons betreft krijgt seniorensexclub hier dus een dikke voldoende voor!

Inschrijven Seniorensexclub

Wil je jezelf inschrijven bij seniorensexclub.nl gaat dit erg makkelijk. Door middel van een vragenlijst aan de rechterzijde van de pagina of helemaal onderaan de pagina kun je je inschrijving starten. Je vult hier wat simpele gegevens in over jezelf. Zoals je geslacht, emailadres, leeftijd en je gebruikersnaam en wachtwoord. Nadat je je aanmelding hebt voltooid dien je op de bevestigingslink te klikken in je mailbox. Kijk ook even in je spam box dat deze daar niet in terecht is gekomen. Heb je op deze link geklikt, kun je direct aan de slag!
Gratis aanmelden

Gebruik SeniorenSexClub

Seniorensexclub is gericht op senioren en hierdoor verwacht je dus ook dat deze site erg gebruiksvriendelijk is. Het doel van deze website is eenvoudig: ouderen in contact brengen voor erotisch contact. Dit doel is erg eenvoudig en ze maken hun handen dan ook niet vuil aan een ingewikkeld matchingsysteem. Het is heel eenvoudig: meldt jezelf aan en kies zelf met wie je in contact wil komen! Wil je wel specifiek op een locatie, leeftijd of een seksuele voorkeur zoeken is dit gelukkig wel mogelijk. De zoekfunctie is ook erg gebruiksvriendelijk en past helemaal in de sfeer van de website. Mocht je iemand gevonden hebben waar jij wel een beschuitje mee zou willen eten? Stuur deze persoon dan een spannend berichtje of een simpele flirt. Het is zelfs mogelijk foto’s te sturen wat het helemaal spannend maakt. Genoeg opties om elkaar dus beter te leren kennen.

Kosten Seniorensexclub

Wat je op de homepage kan vinden is de volgende tekst: ‘Proberen is gratis!’. We hebben dit onderzocht en het klopt inderdaad dat je gratis kan proberen. Zo hoef je geen betaalgegevens of dergelijke in te voeren met het aanmelden. Ook kun je een aantal berichten of flirts verzenden. Heb je uiteindelijk besloten of dit de website is waar je jezelf op wilt aanmelden, dan kun je privépunten kopen. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar die variëren van de 15 tot 200 euro.De Kosten voor de creditpakketen zijn als volgt:

 • 500 credits €17,50;
 • 1000 credits €34,50;
 • 2000 credits €49,50;
 • 5000 credits €119,50;
 • 10000 credits €219,50.
 • Betalingen kunnen geschieden via iDeal, overboeking, paysafecard of cash-ticktet. Meer dan genoeg mogelijkheden om privépunten aan te schaffen dus.
  Gratis aanmelden

  Datingapp

  Er is geen mobiele app voor seniorensexclub. Ik denk dat deze keuze is gemaakt omdat de website voor ouderen is en ze het dus niet al te lastig willen maken. Ze hebben wel veel rekening gehouden met de mobiele gebruikers. Zo is de site ‘responsive’ zoals we dat noemen. Dit houdt in dat de site erg goed functioneert voor mobiele gebruikers. Hierdoor kun je dus ook op je mobiel of bijvoorbeeld je ipad, eenvoudig sexdaten.

  Acties en Kortingen

  SexAdvertenties.nl heeft regelmatig kortingen. Zie voor actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

  Uitschrijven Senioren Sex Club

  Wil je jezelf uitschrijven van deze website, is de makkelijkste manier om een bericht te sturen naar de klantenservice. Ze zorgen er dan voor dan je account verwijderd en alle gegevens van hun servers gehaald worden. Op deze manier heb je je uitgeschreven en sta je dus niet meer op dit platform.
  Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »