Sexpartner

Britt Meijer 4 januari 2016 0
Sexpartner
1.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Bij SexPartner kun je andere mannen en vrouwen ontmoeten die net als jij alleen de lusten en niet de lasten willen in een relatie. Sex partner is er voor volwassenen vanaf 18 jaar die serieus op zoek zijn naar dates en/of seksuele contacten. Wanneer jij je registreert op deze datingsite kom je gemakkelijk en snel in contact met andere gebruikers met dezelfde interesses en die voldoen aan jouw voorkeur en eisen. Aanmelden op deze dating site is gratis en wanneer je berichten wilt sturen wordt een vergoeding gevraagd in de vorm van credits.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Sexpartner

Het waarborgen van privacy van leden staat hoog genoteerd op de agenda van datingsite Sexpartner.nl. Je hebt namelijk de optie om een profielfoto anoniem te maken door deze wazig te maken, ook wel ‘blurren’ genoemd. Op het moment dat een lid van sexpartner.nl de door jou geblurde foto normaal wil bekijken, dan moet diegene eerst een fotoverzoek bij jou indienen. Zo wordt de privacy optimaal gewaarborgd.

Op het moment dat je credits koopt, kom je in een beveiligde https:// betaalomgeving terecht. Wanneer er een betaling wordt overmaakt (bijvoorbeeld via iDeal) zal er op je bankafschrift geen Sex Partner of andere herkenbare tekst komen te staan. Hierdoor ziet niemand dat het om een bestelling gaat bij Sexpartner.nl. Alle persoonlijke gegevens die jij achterlaat op de datingsite zijn beschermd in een database. Deze kunnen op geen enkele wijze door anderen worden misbruikt. Persoonlijke gegevens worden ook niet gebruikt voor commerciële doeleinden noch zullen we deze gegevens doorgespeeld worden aan derden.

Inschrijven op Sexpartner

Om berichten te kunnen versturen naar andere leden op sexpartner.nl is het nodig om een profiel aan te maken. Registratie gaat eenvouwdig en snel via de homepagina. Nadat een aantal vragen worden beantwoord over jouw persoonlijke gegevens, krijg je een e-mail toegestuurd met activatielink. Eenmaal geactiveerd kun je direct aan de slag met het vinden van een geschikte partner. Om berichten te kunnen verzenden naar andere leden op deze dating site, is het nodig om credits aan te schaffen. Gratis kun je andere profielen bekijken, maar om met andere leden in contact te komen kun je acties ondernemen. Zo kun je privéberichten, flirts en fotoverzoeken versturen naar andere Sexpartner.nl leden met behulp van credits. Een credit-pakket geeft jou de mogelijkheid om direct een casual date, sex afspraak of one night stand met de match naar keuze in te plannen.

Gratis aanmelden

Kosten Sexpartner

Hoe meer credits je ineens koopt, hoe lager de kosten per credit. Bij Sexpartner.nl kun je veilig betalen door middel van iDeal (ABN Amro, ING, etc.), PayPal, ClickandBuy, MisterCash en telefoon. Credits kopen is het meest voordelig. Onderstaand een overzicht van de tarieven en mogelijkheden.

XSMALL 40 credits 8 berichten / €1,25 per bericht €10,00
SMALL 90 credits 18 berichten / €1,11 per bericht €20,00
MEDIUM 175 credits 35 berichten / €1,00 per bericht €35,00
LARGE 440 credits 88 berichten / €0,85 per bericht €75,00
XLARGE 830 credits 166 berichten / €0,75 per bericht

Mobiele Sexpartner.nl dating app

Wij hebben deze dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Mocht je problemen ondervinden met de weergave van Sexpartner.nl op jouw device, neem dan direct contact op met ons support team.

Gratis aanmelden

Acties en korting Sexpartner

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina

Uitschrijven op Sexpartner

Wanneer je bent voorzien kun jij je eenvoudig afmelden als lid van sexpartners.nl. Hiervoor is het nodig dat je ingelogd bent. Ga vervolgens naar mijn profiel instellingen, daarna naar verwijder mijn profiel. Nadat je gegevens zijn verwijderd is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de diensten van de datingsite. Op sexpartner.nl vervallen ook je aangekochte credits en gesprekken zijn niet meer terug te lezen.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Geen Review »

 1. jodelaar 29 januari 2016 op 05:23 -

  Nee, pure oplichting en zeer bedenkelijke normen en waarden. Meld je hier nooit op aan mensen dit kan echt niet!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »