Sexpartnerclub

Britt Meijer 19 november 2018 0
Sexpartnerclub
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Sexpartnerclub is de datingsite voor alle mannen en vrouwen die en nieuwe sexpartner nodig hebben. Ben je niet toe aan een relatie, maar heb je wel de behoefte aan sex? Dan ben je bij sexpartnerclub aan het goede adres.

Betrouwbaarheid Sexpartnerclub

Sexpartnerclub is een datingsite voor iedereen die opzoek is naar een leuke sexpartner. Of je nu opzoek bent naar een vaste of wisselende, het kan allemaal bij sexpartnerclub. Omdat het een casual datingsite is, is er wat betreft betrouwbaarheid wat minder te vinden. De datingsite beschikt niet over keurmerken. Alleen over algemene voorwaarden en een privacy policy, welke de veiligheid van je persoonlijke gegevens garanderen. Ook kunnen we niet achterhalen of alle profielen echt zijn op sexpartnerclub. Er wordt niet gezegd dat de profielen gecontroleerd worden op echtheid. Je zult hier dus zelf goed naar moeten kijken.

Inschrijven Sexpartnerclub

Inschrijven bij sexpartnerclub is kinderlijk eenvoudig. Op de homepage van sexpartnerclub vind je een aanmeldformulier. Hier vul je je gebruiksnaam, wachtwoord, leeftijd, emailadres en wat je zoekt in. Vervolgens ontvang je een email waarin je je aanmelding dient te bevestigen. Zodra je dit gedaan hebt. Kun je aan de slag met Sexpartnerclub.
Gratis aanmelden

Gebruik Sexpartnerclub

Wanneer je inschrijving bij Sexpartnerclub is voltooid kun je aan de slag met het vinden van een leuke date bij sexpartnerclub. Je kunt wanneer je begint je profiel nog wat verder invullen zodat mensen je wat beter kunnen vinden. Wel zo handig dat iedereen in een opslag kan zien waar je naar op zoek bent. Zo kun je aangeven waar je naar op zoek bent. Wat je burgerlijke staat is en hoe je er uit ziet. Daarnaast is er ook nog een pagina met vragen. Waar je een hele hoop vragen in kunt vullen. Erg interessant omdat van andere te lezen, leer je elkaar meteen een stuk beter kennen. Daarnaast is er ook nog een hot or not functie, waarop je profielen kan liken. Als je en match hebt, krijg je dit te zien. Sexpartnerclub is erg uitgebreid en fijn in haar gebruik.

Kosten Sexpartnerclub

Een deel van het gebruik van sexpartnerclub is gratis. Maar wil je onbeperkt profielen bekijken, foto’s bekijken en berichten sturen dien je een lidmaatschap aan te schaffen. De kosten voor een lidmaatschap zijn als volgt:

  • Gold lidmaatschap

  • 7 dagen – €4,99
  • 3 maanden – €49,90 per maand
  • 6 maanden – € 39,90 per maand

Silver lidmaatschap

 • 7 dagen – €1,99
 • 3 maanden – €39,90 per maand
 • 6 maanden – €29,90 per maand

Betaling gaat via creditcard.
Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

Op moment van review is er geen mobiele dating applicatie beschikbaar van sexpartnerclub. De website is echter wel helemaal te bekijken op je mobiele apparaat en alle functies werken ook.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft sexpartnerclub acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina

.

Uitschrijven

Is sexpartnerclub toch niet helemaal wat je zoekt, of heb je een leuke date gevonden. Dan wordt het tijd om uit te schrijven. Klik hiervoor op het tandwiel en vervolgens op mijn account. Scroll vervolgens helemaal naar beneden en klik daar op de button om je profiel te verwijderen. Vervolgens is je gehele profiel verwijderd en kan niemand je gegevens meer inzien.
Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »