Shemaledating

Britt Meijer 14 juni 2018 4
Shemaledating
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Shemaledating.nl is een van de nieuwere sites op het gebied van online (seks)dating. Vandaag de dag is het steeds populairder om met transgenders of tgirls af te spreken. Shemaledating heeft dit de afgelopen maanden dan ook gemerkt in het aantal bezoekers. Anno 2018 zit er nog steeds een taboe op shemale dating, helaas. Vanwaar zou je je niet vrij voelen vandaag de dag? Gelukkig is het wel enorm afgenomen de afgelopen jaren. Ook steeds meer shemales komen er zelf voor uit. Ze schamen zich niet meer of een stuk minder. Op deze site kunnen ze zichzelf zijn en gaan ze op zoek naar vertier. Ze hopen een spannende date te vinden.
Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Shemale Dating

Voor betrouwbare shemale dates zijn er niet heel veel plekken. Op het internet zal je dan ook verschillende sites vinden die verschillen van kwaliteit. Wat maakt een dating sites nou een goede datingsite? Of je zelf nu een transgender, Tgirl of shemale bent of dat jij als man juist wil afspreken je wilt altijd dat je gegevens niet op straat komen te liggen. Op shemaledating.nl kun je zien dat de gehele site beveiligd is. Daarnaast worden al je gegevens versleuteld opgeslagen. Er wordt ook geen geheim gemaakt van adresgegevens van de website en de algemene voorwaarden die men hanteert. Ook de recente wetgeving met betrekking tot de privacy van persoonsgegevens is door deze datingsite volledig opgevolgd. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent. Al met al is deze shemale site dus erg betrouwbaar.

Inschrijven op Shemaledating.nl

Ben je na aan het denken over een eventuele inschrijving? Er zullen wellicht dingen zijn die je tegenhouden of waar je over twijfelt. De mensen achter shemaledating.nl hebben het voor iedereen zo eenvoudig mogelijk gehouden. Zo is het niet nodig om je adresgegevens en telefoonnummer in te vullen. Het doorgeven van je echte naam is ook niet van toepassing. Met enkel je emailadres en een gebruikersnaam kun je direct aan de slag. Je krijgt altijd een bevestigingsmail om je aanmelding te verifiëren. Vooraf aan de verificatie heb je niet alle mogelijkheden. Na de verificatie kun je de gehele site gebruiken. Inmiddels zijn er al duizenden aanmeldingen. Een groot deel hier van blijkt wekelijks actief te zijn.
Gratis aanmelden

Kosten Shemale Dating

Gratis inschrijven is mogelijk. Wil jij eerst rustig rondkijken en zoeken naar Tgirls of transgenders? Shemales kun je zoeken (én vinden) zonder direct te betalen. Het inschrijven zoals hierboven geschreven is 100% gratis. Je kunt na inschrijving ook direct een bericht sturen. Je krijgt bij aanmelding namelijk gelijk GRATIS credits. Zo kun je eerst even testen of het je wat lijkt. Mocht je echt serieus interesse hebben in shemale contact dan is het raadzaam om een credit pakketje aan te schaffen. Zoek je shemalesex en wil je graag wat meer contact? Kijk dan goed wat het voordeligste is. Het goedkoopste pakket is in verhouding namelijk het duurste. Denk dus goed na voordat je iets koopt. Het is handiger om een iets duurder pakket met credits te kopen. Je kunt dan namelijk een stuk langer én goedkoper genieten van contact met shemales. In vergelijking met andere datingsites (zeker die met een abonnementsvorm waarbij je standaard iedere maand geld kwijt bent) zijn de prijzen erg schappelijk. Hieronder een overzicht van de pakketten die men aanbiedt op de site:

 • 500 credits – €17.50
 • 1000 credits – €34.50
 • 2000 credits – €49.50
 • 5000 credits – €119.50
 • 10000 credits – €219.50

Betalen kan op verschillende manieren. Alle gebruikelijke betaalmethoden kan men gebruiken. Ideal, creditcard en bankoverschrijving zijn voorhanden. Voor Belgische leden is ook MrCash en Bancontact mogelijk.
Gratis aanmelden

Acties en Kortingen

Een aantal keer per jaar hanteert shemaledating.nl speciale prijzen en/of kortingen. Je kunt dan gratis credits krijgen bijvoorbeeld. Ook kan het zijn dat men de prijzen voor een bepaalde periode verlaagd. Alle huidige acties en kortingen zijn hier terug te vinden.

Uitschrijven

Het kan natuurlijk voorkomen dat je op een gegeven moment zoveel contacten hebt dat je jouw account niet meer nodig hebt. Shemaledating.nl geeft de mogelijkheid om op ieder gewenst moment je account te laten verwijderen. Door een bericht sturen via de contact pagina zal je account altijd binnen 1 werkdag verwijderd worden. Na verwijdering ben je ook direct overal uitgeschreven. Je krijgt geen (reclame)mails meer een je kunt ook geen berichten meer krijgen van andere leden.  Je zit dus ook niet aan automatisch verlengde abonnementen of iets dergelijks vast. Dat is een van de grote voordelen van deze shemale dating site. Als jij wilt stoppen kun je direct stoppen.
Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

4 Reviews »

 1. lieveranoniem 8 november 2018 op 11:51 -

  K las het bericht van shemalelover en ik dacht, dat moet ik proberen. Wat denk je? Super!! Maandag een date geregeld, wat gedronken, maar al snel naar huis gegaan. Geen minuut slaap gehad die nacht.. Een waar genot.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. shemalelover 1 november 2018 op 08:59 -

  Ik ben gek op shemales. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik hier een leuke persoon ga tegenkomen waar ik mee kan daten. Nu verschillende gesproken, maar vele lijken vooral op zoek te zijn naar seks. Prima, maar ik ben misschien wat terughoudender daarin en zoek iets voor langere termijn.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Chickie 11 oktober 2018 op 17:28 -

  Voor het eerst contact met een echte shemale! Wat foto’s en filmpjes uitgewisseld en nu afgelopen weekend voor het eerst sex met een shemale gehad. Ik zeg, voor herhaling vatbaar 🙂

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Henrik 25 september 2018 op 09:36 -

  Een gratis account aangemaakt en wat geile filmpjes gekeken. Plotseling een berichtje met een foto van mooi dame met een piemel. We hebben fijn wat gepraat en ons prima vermaakt.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »