Singlebook

Britt Meijer 2 augustus 2016 4
Singlebook
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Op de datingsite Singlebook kunnen mannen en vrouwen met elkaar flirten en zo in contact komen met een leuke andere single. Het flirten is vrijblijvend en kan volledig anoniem op deze datingsite. Ondanks dat er niet beschreven staat dat het om een erotische datingsite gaat, krijg je die indruk sterk wanneer je actief bent op het platform. Het is op deze datingsite mogelijk om zogenaamde ‘flirts’ te sturen, profielen van andere leden te bekijken en berichten te lezen. Het aanmaken van een profiel is geheel gratis en bovendien krijg je 5 flirts gratis. Wil je meer? Dan wordt daarvoor een vergoeding gevraagd.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Singlebook.nl

Op het eerste gezicht is flirtbook een betrouwbare datingsite. Er is transparantie over de prijs en daarbij kun je eerst zelf een aantal functionaliteiten uitproberen alvorens je moet betalen. Op flirtbook is een privacy policy en een algemene voorwaarden opgesteld welke gehandhaafd wordt actieve webmasters. Met betrekking tot het achterlaten van vertrouwelijke informatie staat er in de algemene voorwaarden dat de wet bescherming persoonsgegevens gehandhaafd wordt. Echter is dit voor ons geen niet voldoende. Kijk dus uit met welke vertrouwelijke informatie je deelt met deze datingsite. Blijf bij voorkeur anoniem. Elke gebruiker kan gebruik maken van een goede klantenservice. Mocht je vragen hebben dan staat er een support team 24 uur per dag en 7 dagen voor je klaar. Er staat beschreven dat vragen altijd met zorg en discretie worden behandeld en dat je binnen 24 uur antwoord kun verwachten.

Inschrijven op Singlebook.nl

Om van de functionaliteiten gebruik te maken is het nodig om jezelf in te schrijven. Dat kan gemakkelijk via de homepage van Singlebook.nl. Wanneer je anoniem wilt blijven vul je uiteraard niet je echte naam in maar een fictieve. Middels je e-mail adres wordt geverifieerd of je wel een echte gebruiker bent. Het aanmaken van een profiel kan zoals beschreven geheel anoniem en is ook nog gratis.

Gratis aanmelden

Kosten Singlebook.nl

Aanmelden bij Singlebook.nl is gratis. De datingsite maakt geen gebruik van abonnementen. In de gratis omgeving krijg je direct 5 gratis flirts die je naar willekeurige profielen kunt sturen. Profielen bekijken en berichten lezen is ook geheel gratis. Naast deze 5 gratis flirt berichten kun je ook berichten van maximaal 800 tekens naar andere gebruikers sturen. Dit zijn echter wel betaalde berichten. De kosten hiervoor zijn minimaal € 0,66 en maximaal € 1,50 per bericht. Betaling geschied in een veilige omgeving per telefoon, betaling per gesprek of via bank of creditcard.

Singlebook.nl app

Op het moment van deze review is er geen singlebook app beschikbaar. Wel is de pagina te gebruiken op mobiel en tablet via de webbrowser. Alle functionaliteiten zijn normaal te gebruiken.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Regelmatig heeft singlebook acties en kortingen voor nieuwe gebruikers. Blijf op de hoogte van alle acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Singlebook.nl

Wanneer je bent voorzien of wanneer je geen gebruik meer wenst te maken van de faciliteiten die singlebook biedt, is het mogelijk om je profiel af te melden. Daarvoor moet je ingelogd zijn. Ga vervolgens naar profiel wijzigen en klik op ‘verwijder profiel’. Eventuele gesprekken zijn nu niet meer terug te lezen en informatie wordt definitief verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

4 Reviews »

 1. Mattie 25 maart 2017 op 15:57 -

  Slechte ervaring mee. erg duur en veel vrouwen lijken je lange tijd aan het lijntje te houden zodat je veel geld uitgeeft ( lijkt dus keihard fake). daarnaast wilden erg veel puur sex

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Emma 12 juli 2016 op 18:38 -

  ik moet zeggen dat ik echt tevreden ben over Singlebook. Erg eenvoudige datingsite die goed in elkaar steekt en doet wat het beloofd. Geen rare fratsen en veel singles die willen chatten en daten. Ik wil altijd eerst even praten voordat ik daadwerkelijk verder wil gaan. Jammer dat het hier wel wat duur is, maar goed.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Senne 23 juni 2016 op 17:12 -

  Leuke datingsite voor singles. kost wel redelijk wat omdat je per bericht betaald.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Golfcar88 21 augustus 2015 op 02:14 -

  Goede site. Tevreden als je van kinky houdt tenminste! Ne krijgt gewoon makkelijk een date. Site is het geld wel waard

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »