SMflirts

Britt Meijer 4 januari 2016 5
SMflirts
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

SMflirts is een datingsite waar zowel mannen als vrouwen in contact kunnen komen met gelijkgestemden om extreme seksdates mee te hebben. De datingsite heeft naar eigen zeggen dagelijks veel nieuwe aanmeldingen. Over het exacte ledenaantal is niets bekend. Echter is deze datingsite wel een snelle en makkelijke weg naar een spannend avontuur. Zowel inschrijving als het versturen van de eerste twee berichten is gratis. Zo kun je op een vrijblijvende manier kennis maken met datingsite SM flirts.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid SMflirts

Privacy is enorm belangrijk bij casual datingsites. SMflirts geeft aan 100% discreet en betrouwbaar te zijn. Het opgestelde privacy statement is helder, kort en overzichtelijk. Samengevat staat er dat persoonlijke gegevens van klanten enkel gebruikt worden om de diensten van SM flirts te kunnen aanbieden. Daarbij is bescherming van deze gegevens enorm belangrijk voor SM flirts. Daarbij worden alle wettelijke bepalingen voor gegevensbescherming in acht genomen.

Inschrijven SMflirts

Een profiel aanmaken is nodig om van de diensten van dating site SMflirts gebruik te kunnen maken. Een profiel aanmaken gaat gemakkelijk en snel door een tiental vragen te beantwoorden. Na het beantwoorden van deze vragen ontvang je een activatie e-mail. Na bevestiging kun je direct aan de slag met het zoeken naar jouw partner. Tijdens het gebruik van SMflirts ontvang je e-mails die het gebruik van de website vergemakkelijken. Hiervoor kun je je eventueel afmelden.

Gratis aanmelden

Kosten SMflirts

Een profiel aanmaken en aanmelden bij SM Flirts is gratis. Daarnaast kun je 2 gratis berichten of knipogen versturen en op die manier kun je vrijblijvend kennis maken met de erotische dating site. Bovendien kun je als je bent ingelogd bij SM Flirts, gratis zoeken in profielen, gratis profielen bekijken en beoordelen en gedeeltelijk berichten lezen. Wil je meer? Dan wordt een vergoeding gevraagd in de vorm van credits of betalen via telefoon. Zolang je de telefoonverbinding open houdt kan je berichten versturen en lezen. Voordeliger is om een creditbundel kopen via iDeal of MrCash/Bancontact. Berichten versturen en lezen kost 1 credit per minuut. Onderstaand een overzicht van de tarieven:

Aantal Omschrijving Prijs Per credit
1 PPM NL per sec € 0.02 € 0.02
1 PPM BE per sec € 0.03 € 0.03
8 8 credits € 3.89 € 0.49
20 20 credits € 15.89 € 0.79
50 50 credits € 37.49 € 0.75
100 100 credits € 71.99 € 0.72
200 200 credits € 139.99 € 0.70

Mobiele app SMflirts

Op moment van deze review heeft SMflirts geen mobiele applicatie beschikbaar. De datingsite is wel te gebruiken via de webbrowser op mobiele telefoon en tablet.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen SMflirts

Zie voor de laatste acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven SMflirts

Wanneer je voorzien bent of om een andere reden je profiel van SMflirts wilt verwijderen dan gaat dit heel gemakkelijk. Wanneer je ingelogd bent, ga je naar de service pagina. Op deze pagina zie je de optie om jouw profiel te verwijderen. Wanneer wij je verzoek hebben ontvangen word je profiel volledig gewist.  Let op: het verwijderen van een profiel is definitief. Alle matches, verzonden en ontvangen berichten en eventuele creditbundels gaan verloren. Restitutie van credits is niet mogelijk.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

5 Reviews »

 1. Baldy 16 september 2017 op 16:02 -

  Kijk uit SMprofielen.nl een website die misbruik maakt van mannen en vrouwen.
  Alleen belust op het ronselen van credits.
  Nooit een ontmoeting, gejatte fotoos en zeer laag niveau uiteidelijk.

  Kijk vooral uit voor Rikkht uit Utrecht en Leh uit Overijssel. Beloftes alom zolang je maar credits blijft kopen!

  KIJK UIT en vraag een selfie als bevestiging zoals jij dan de selfie wil! Lukt het de dames niet vanwege technische problemen of dat ze geen ervaring hebben met sellies.

  DITRECT DUMPEN!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Timmeke 25 november 2016 op 15:48 -

  Als je wat kinky bent ingesteld is dit wel een leuke site om ff heen te gaan. kan het wel je wel aanraden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. henk 4 oktober 2016 op 17:27 -

  Zoals veel datingsites is ook deze vooral gericht op geld verdienen, m.i ook ten koste van mensen die naar een serieus contact op zoek zijn. Er wordt zoveel korte oneliners gebruikt om het credit gebruik zo hoog mogelijk te maken.
  Verder valt het te betwijfelen of er iemand aan de andere kant van de computer zit die werkelijk iets van sm of bondage weet.
  Iemand die werkelijk geïnteresseerd is hierin kan heus wel in een paar zinnen opschrijven wat hij/zij zoekt.
  Verzoeken tot persoonlijker contact worden afgewezen onder het mom van ‘elkaar niet goed genoeg kennen’ Voor wie het nog niet wist; op internet gebruikt vrijwel iedereen nicknames en doet zich over het algemeen beter voor dan hij/zij werkelijk is.
  De site is fake en ik vermoed dat wanneer men meegaat met die eindeloze prietpraat je uiteindelijk een bedrag kwijt bent waarvan je goed de toegang tot een sm club had kunnen betalen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Piet 3 augustus 2016 op 16:00 -

  hou van kinky wijven en die zijn hier. mag ze slaan en vastknopen en daarom zit ik hier.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Lars 28 januari 2016 op 12:41 -

  Weinig keuze om aan te geven waar je exact naar op zoek bent. Zo blijft het een beetje gissen en vooral vragen waar iemand naar op zoek is en dat kost een hoop tijd. Verder is de site OK, een van de betere op het gebied van SM dating in Nederland zou ik zeggen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »