SMprofielen

Britt Meijer 13 december 2016 0
SMprofielen
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Als je opzoek bent naar een lekkere dame of heer om wat kinky contacten mee te onderhouden dan is smprofielen wellicht iets voor jou. Deze datingsite is er voor mannen en vrouwen die een fetish hebben voor sm, bondage en bdsm. Dus als je je sexleven wat spannender wil maken is dit wellicht de datingwebsite voor jou!
Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid SMprofielen

SM profielen is een casual datingsite voor mensen die opzoek zijn naar een spannende en kinky sexdate. Omdat het een casual datingsite is, beschikt deze niet over de welbekende keurmerken zoals het thuiswinkelwaarborg of het keurmerk veilig daten. Omdat je misschien niet wil dat iedereen weet dat jij een fetish hebt voor sm of bdsm is het fijn als smprofielen.nl een betrouwbare datingsite is. Daarom is de toegang tot de website afgeschermd zoals je geen lid bent van de site. Pas daarna kun je alle leden en hun voorkeuren en foto’s zien. Dat is een fijne gedachte dat niet iedereen zomaar jouw sm profiel.

Daarnaast biedt de datingsite je ook goede bescherming aan van jouw persoonlijke gegevens. SMprofielen beschikt over een goede privacypolicy waarin jouw gegevens goed gewaarborgd worden en je er van uit kan gaan dat er goed met jouw gegevens omgesprongen wordt. Daarnaast worden betalingen uitgevoerd via een beveiligde verbinding zodat jouw betaalgegevens niet gehackt kunnen worden. Al met al doet ze dus haar best om jou gegevens te beveiligen en te waarborgen en kan SM Profielen dus als een betrouwbare datingsite aangemerkt.

Inschrijven SMprofielen

Om een profiel te maken bij SMprofielen ga je aan de slag op de homepage van de datingsite. Hier vind je de mogelijkheid tot inschrijven. Je vult hier enkele basisgegevens in, zoals je emailadres, nickname, leeftijd, je seksuele rol en wat andere gegevens in. Dit is binnen enkele minuten gedaan. Zodra je alles ingevuld hebt, ontvang je een email met daarin de mogelijkheid tot het activeren van je account. Zodra je op de link hebt geklikt kun je direct aan de slag met het zoeken van een leuke SM date.
Gratis aanmelden

Gebruik SMprofielen

Als je ingeschreven staat bij SMprofielen kun je aan de slag met het vinden van een leuke date. De datingsite is erg gemakkelijk in gebruik. Zo vind je all functies terug bovenin in het menu. Je hebt de keuze om eenvoudig te zoeken of uitgebreid. Daarnaast ontvang je van SMprofielen.nl ook een aantal matches die gebaseerd zijn op jouw voorkeuren. Het loont dus om je profiel goed in te vullen bij SMprofielen.nl, zo krijg je betere matches. Daarnaast heb je een hotlist, waar je profielen kan bewaren die je interessant vindt, of nog een keertje terug wilt kijken. Daarnaast is er ook een Hot ‘r Not functie ingebouwd, dit is een soort van Tinder voor mensen met een SMfetish.

Kosten SMprofielen

Om gebruik te kunnen maken van SMprofielen ben je in de meeste gevallen geen geld kwijt. De kosten voor SMprofielen vallen erg mee. Zo is het grootste deel van de functies gratis te gebruiken. Aanmelden, zoeken en bekijken van profielen is geheel gratis. Je zult alleen moeten betalen voor het versturen van berichtjes. De kosten bedragen 1 credit per bericht. De kosten hiervan bedragen:

 • 5 credits €3,89
 • 10 credits €9,99
 • 25 credits €22,69
 • 50 credits €39,99
 • 100 credits €74,99
 • 300 credits €199,99

Betalen kan via iDeal of MrCash.
Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

SMprofielen beschikt helaas zoals vrijwel iedere casual datingsite niet over een mobiele app. Jammer voor een datingsite die zich richt op het versturen van foto’s. Gelukkig is de pagina volledig geschikt voor gebruik op je mobiele telefoon.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft SMprofielen.nl acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Om je profiel bij SMprofielen te verwijderen ga je naar het knopje Service. Hier vind je rechts onderin de knop profiel verwijderen. Zodra je hierop klikt zijn al je gegevens verwijderd.
Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »