Snap2sex

Britt Meijer 28 oktober 2016 1
Snap2sex
4
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Snap2sex is een op snapchat gebaseerde casual datingsite. Een datingsite gericht op erotische contacten. Snap2sex richt zich voornamelijk op een wat jonger publiek, die graag via foto’s in contact met elkaar willen komen. Een foto zegt meer dan duizend woorden en daar sluit snap2sex zich bij aan.
Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Snap2sex

Snap2sex is een casual datingsite die zicht richt op een jong publiek. Zoals de meeste casual datingsites is betrouwbaarheid van deze websites altijd een onduidelijkheid. Snap2sex is erg transparant over haar betrouwbaarheid en geeft bijvoorbeeld bij je aanmelding al aan dat je gegevens gebruikt kunnen worden voor marketing doeleinden. Dit is niets nieuws, maar meestal lees je dit verstopt terug in de kleine lettertjes. Snap2sex geeft dit duidelijk aan bij haar aanmelding. Pluspunten voor Snap2Sex dus, in het kader van transparantie. In hoeverre de website betrouwbaar is dien je zelf op te maken uit het contact met gebruikers. Geloof iets wat te mooi is om waar te zijn niet. Vaak zijn er fakers actief, die niet serieus willen afspreken of foto’s van andere gebruiken. Let hier zelf dus goed op en dan komt het allemaal goed op Snap2Sex.

Inschrijven Snap2Sex

Om je in te schrijven bij Snap2Sex dien je een paar eenvoudige stappen te doorlopen. Inschrijven bij Snap2Sex.nl is erg eenvoudig en binnen een minuut voltooid. Op de homepage klik je op de groene knop. Vervolgens word je door een eenvoudig menu geleid waar je wat basisgegevens over jezelf invult. Hier vul je bijvoorbeeld je emailadres, gebruikersnaam en leeftijd in. Vervolgens ontvang je in je inbox een bevestiging van je inschrijving bij Snap2sex. Zodra je je inschrijving bevestigd kun je aan de slag met versturen van spannende foto’s op Snap2Sex.
Gratis aanmelden

Gebruik Snap2Sex

Zodra je inschreven bent bij Snap2Sex kun je aan de slag met het zoeken naar een geile date. Uiteraard is het voordat je aanvangt met het zoeken naar een date op Snap2sex verstandig om eerst je account wat verder in te vullen. Bovenin het menu vind je mijn profiel. Hier kun je nog wat aanvullende informatie invullen en een kort tekstje over jezelf schrijven en natuurlijk niet allerminst belangrijk; foto’s toevoegen. Zodra je dit gedaan hebt kun je direct aan de gang met het zoeken naar een leuke man of vrouw. Zoals bij iedere datingsite kun je een berichtje versturen, maar wat snapchat uniek maakt is de mogelijkheid om snaps te sturen. Je kunt een foto uploaden en vervolgens er een tekstje overheen plakken. Beelden zeggen meer dan woorden toch?

Kosten Snap2sex

Aan vrijwel iedere datingsite zitten kosten verbonden, zo ook aan Snap2Sex. Het versturen van berichten of snaps gaat via credits. Het bekijken van proflien en foto’s op Snap2Sex is geheel gratis.
De kosten voor de credits zijn als volgt:

 • 10 credits €10,-
 • 25 credits €22,50
 • 50 credits €40,-
 • 100 credits €75,-
 • 300 credits €200,-
Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

Snap2sex beschikt helaas zoals vrijwel iedere casual datingsite niet over een mobiele app. Jammer voor een datingsite die zich richt op het versturen van foto’s. Gelukkig is de pagina volledig geschikt voor gebruik op je mobiele telefoon.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Snap2sex.nl acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Om je profiel bij snap2sex te verwijderen ga je naar mijn profiel rechtsboven in. Vervolgens druk je op het tandwiel. Hier vind je de knop ‘definitief opheffen van mijn account’. Zodra je hier op klikt is je profiel verwijderd bij Snap2Sex.
Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

1 Review »

 1. wietske 23 november 2016 op 20:55 -

  Leuk snapchat voor sex maar ja dan kun je natuurlijk ook snapchat gebruiken. alleen kun je daar geen mensen ontmoetne

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »