Stiekempjes

Britt Meijer 2 augustus 2016 1
Stiekempjes
1.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Op deze datingsite vind je mensen die al een relatie hebben, maar op zoek zijn naar een spannende affaire, korte flirt of een one-night-stand. De dating site is er speciaal voor mensen die al samenwonend zijn, getrouwd zijn of verloofd. In ieder geval mensen die al een relatie hebben. Daarnaast schrijft Stiekempjes op haar datingsite dat er ook mensen actief zijn die geen relatie hebben, op zoek zijn naar een serieuze relatie en singles die op zoek zijn naar iemand die al een relatie heeft. Stiekempjes richt zich op singles uit de BeNeLux. Op de datingsite staat op moment van deze review beschreven dat er ruim 173.000 leden actief zijn.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Stiekempjes.com

Stiekempjes.com verzameld veel persoonlijke gegevens die (volgens het privacy beleid) enkel en alleen gebruikt worden om de gebruikerservaring te optimaliseren op de datingsite. Dit verhoogt het gebruikersgemak op de datingsite. Voor leden is het mogelijk om andere leden te blokkeren op het moment dat ze ‘verdachte activiteiten’ uitvoeren middels het “rapporteer deze gebruiker”-icoon. De medewerkers van datingsite Stiekempjes.com blokkeren onmiddellijk elke gebruiker die zich niet aan de voorwaarden houdt. Daarmee voert het een passief beleid tegen nep-profielen. Dit is waarschijnlijk ook een van de redenen dat ze niet het ‘Veilig Daten Keurmerk’ bezitten. Op de homepagina zijn wel twee keurmerken zichtbaar, maar de achtergrond van deze keurmerken hebben wij niet kunnen achterhalen en deze lijken dus niet officieel.

onbeperkt-daten

Inschrijven op Stiekempjes

Om daadwerkelijk profielen te kunnen bekijken en in contact te kunnen komen met andere leden is het nodig om een profiel aan te maken. Het aanmaken van een profiel is mogelijk via de homepagina. Je geeft onder andere aan of je man of vrouw bent, waar je naar op zoek bent en welke profielnaam je wilt gebruiken. Na het invullen van deze basisgegevens krijg je een e-mail waarmee jij je profiel kunt activeren. Bij het aanmaken van een profiel ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Na het activeren van je profiel kun je direct starten met het zoeken naar passende dates. Om iets anders te ondernemen, bijvoorbeeld berichten sturen moet je premium member worden. Je kunt dus eigenlijk alleen maar zoeken in profielen zonder te betalen.

Gratis aanmelden

Kosten Stiekempjes.com

Je kunt Stiekempjes.com gratis en anoniem uitproberen. Als je tevreden bent en je wilt meer functionaliteiten, is het mogelijk om een abonnement af te sluiten. Een premium abonnement zorgt ervoor dat jij berichten naar anderen kunt sturen, profielen anoniem bezoeken en leden bezoeken vanuit games. De kosten voor een premium abonnement zijn als volgt:

2 maanden voor 39,50 euro per maand
6 maanden voor 23 euro per maand
12 maanden voor 16 euro per maand

Betaling geschied in een veilige SSL omgeving (tegenwoordig wordt de nieuwe techniek https: als nog veiliger gezien). Betaling is mogelijk via iDeal en creditcard. Let op: Als je met een creditcard betaalt, wordt je abonnement telkens automatisch verlengd.

onbeperkt-daten

Stiekempjes app

Op het moment van deze review heeft Stiekempjes geen mobiele app beschikbaar. De datingsite is wel geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en daarom ook te gebruiken op smartphone en tablet. De dating site is dan via de webbrowser te bezoeken en te gebruiken.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Stiekempjes.com

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van Stiekempjes.com is het verstandig om je abonnement op te zeggen en je profiel te verwijderen. Let op: Als je met creditcard hebt betaald is het belangrijk dat jij je abonnement opzegt omdat anders je lidmaatschap automatisch wordt verlengd. Opzeggen kan via de instellingen pagina. Hiervoor moet je ingelogd zijn. Klik onder je inlog gegevens op ‘profiel verwijderen’. Let op: Zodra je hierop klikt is je profiel verwijderd. Eventuele dagen op je lidmaatschap die je hebt openstaan vervallen direct.

Gratis aanmelden

onbeperkt-daten

datingsites advertenties review

1 Review »

 1. mano 16 mei 2017 op 21:41 -

  bel mij

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »