Stoute Shemales

Britt Meijer 20 februari 2018 1
Stoute Shemales
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Stoute Shemales is een website waar je niet vastzit aan de standaard verhouding man/vrouw. Stouteshemales is een van de weinige websites waar shemales en transseksuele op zoek kunnen gaan naar een leuke man, vrouw of transseksueel. De website is nog vrij onbekend bij het grote publiek, maar het ledenaantal neemt snel toe sinds steeds meer mannen en vrouwen uit durven komen voor hun fantasie om eens te date met iemand die anders geschapen is dan het gros van de wereld. Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Stoute Shemales

Het is voor veel personen nog een taboe om ervoor uit te komen dat je wel eens een afspraakje zou willen met iemand die shemale of transseksueel is. Naast het taboe is het voor veel mensen ook de eerste ervaring in contact met iemand die anders geschapen is. Het is daarom erg belangrijk dat privacy gewaarborgd wordt. Je wilt namelijk niet dat je omgeving en mogelijk je partner hier achter komt.

Om deze privacy te waarborgen is het niet verplicht om foto’s met je gezicht op je profiel te zetten. Wil je toch foto’s met je gezicht plaatsen dan is er de mogelijkheid om deze af te schermen. Dit doe je door de foto die je af wilt schermen op privé te zetten. Met deze functie beslis je zelf wie wel en wie niet de foto in kwestie mag bekijken. Naast deze privacymaatregelen is het ook niet verplicht om je profiel volledig in te vullen, maar wel naar waarheid! Je hebt de mogelijkheid om over veel over jezelf te vertellen. Maar doordat dit niet verplicht is heb je zelf de hand in hoever jij je identiteit wil afschermen. Dit maakt Stouteshemales een erg fijne en veilige website om te gebruiken.

Inschrijven Stoute Shemales

Jezelf inschrijven voor de website gaat snel en eenvoudig. Op de homepage geef je aan van welk geslacht je bent (ook shemale is een optie!), waar je naar op zoek bent en in welke provincie en in welke stad of dorp je woont. Daarna bedenk je een gebruikersnaam en wachtwoord en geef je je geboortedatum en e-mail op. Je ontvangt hierop een e-mail in je inbox en na het klikken op de activeringslink kan je zoektocht daadwerkelijk beginnen!

Wanneer je dit gedaan hebt heb je de mogelijkheid om je profiel compleet te maken. Hier kun je diverse kernmerken invullen zoals je haarkleur en relatiestatus. Daarnaast kan je iets schrijven over jezelf en over degene naar wie je op zoek bent. Om het helemaal af te maken kan je foto’s toevoegen.
Gratis aanmelden

Gebruik Stouteshemales

De website is niet lastig in gebruik maar toen ik na de eerste keer inloggen het dashboard bekeek moest ik toch goed kijken hoe de website zou werken. Aan de linkerkant zie je favorieten staan. Dit zijn de profielen waarbij je hebt aangegeven dat ze extra veel waarden voor je hebben. Bijvoorbeeld omdat je diegene een leuk uiterlijk vindt hebben. Aan de rechterkant heb je een filtermenu wat je normaal niet zo aanwezig ziet. In dit filtermenu kan er gefilterd worden op profielen die op dit moment online zijn, nieuwe advertenties en personen die jouw profiel hebben bezocht. Onder dit filtermenu kan je je date gaan vinden door te zoeken op geslacht, wel/geen foto, postcode, afstanden en gebruikersnamen. Persoonlijk vond ik de postcode optie niet zo heel handig maar als je even op Google zoekt naar de postcode die bij een plaats hoort is dat ook geen probleem. Ondanks dat het op eerste oog onduidelijk lijkt is de werking van het systeem erg eenvoudig en fijn in gebruik.

Kosten

Aanmelden bij Stoute shemales is helemaal gratis. Daarnaast kun je de hele datingsite kosteloos gebruiken alleen voor het versturen van een berichtje dien je te betalen. Stouteshemales maakt gebruik van credits. Met deze credits kan je andere leden berichtjes sturen en reageren op berichten die naar jou gestuurd zijn. Deze credits zijn te koop door middel van iDeal, Visamastercard en Maestro. De kosten voor de credits zijn als volgt:

 • 10 credits €10,-
 • 20 credits €22,50
 • 50 credits €40,-
 • 100 credits €75,-
 • 300 credits €200,-

Gratis aanmelden

Acties

Regelmatig heeft Stouteshemales aanbiedingen en kortingsacties voor nieuwe leden. Zie voor actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Stoute Shemales

Je kan jezelf snel een eenvoudig uitschrijven van de website. Hiervoor ga je eerst naar je account toe. Vervolgens klik je op het tandwiel wat naast ‘mijn gegevens’ staat. Als je hierop klikt kom je op een pagina waar je ook je wachtwoord en e-mail kunt aanpassen. Scroll naar onderen en daar vind je de mogelijkheid tot ‘opheffen van je account’. Wanneer je hierop klikt wordt na één waarschuwing je account verwijderd.
Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

1 Review »

 1. Death 23 maart 2018 op 12:50 -

  Fuck deze site iedereen die hier aanmeld = fake
  of een staff member aka fake
  of mensen zijn echt maaaaaar die kan je niet vinden op deze fake profiels
  en je kan nog niet eens gratis chaten enzo neee geld geld
  als ik de server kon hacken had ik het verwijdert + alle geld had ik meegejat

  je kan alleen je zelf aftrekken/vingeren
  want hier krijg je niets

  daarnaast gaat et ook moeilijk want ja ik heb geen penis nog een kut aka = ik ben de dood Grimm reaper

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »