Swipeonline

Britt Meijer 27 februari 2018 0
Swipeonline
3.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Swipeonline is een eenvoudige datingsite zoals we die wel vaker zien. De website heeft geen bijzondere functies en juist daardoor beschikt het over een groot ledenbestand. De datingsite is voor iedereen vanaf 18 jaar toegankelijk en heeft een zowel een groot aantal actieve mannen als vrouwen. In tegenstelling tot veel datingsites ligt bij deze services niet de nadruk op sex. Swipe online biedt ook ruimte om juist meer romantiek te vinden in de vorm van liefde. Dit toont zich in de vorm van een speciale zoekfunctie ‘erotisch’. Een website voor iedereen dus!

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Swipe Online

Swipeonline hecht veel waarden aan de privacy van haar leden. Dit vertaalt zich duidelijk in de vrijheid die je als lid hebt om te bepalen in hoever jij je profiel wilt invullen. Het is wel verplicht om alles wat je invult om dit naar de waarheid te doen. Als je dit als lid niet doet bestaat er een kans om waarschuwing te krijgen of direct verwijderd te worden. Hiermee wil de website haar leden beschermen tegen oplichting. Het is ook mogelijk om profielen aan te geven indien het lijkt alsof deze profielen niet naar waarheid zijn ingevuld of wanneer de intentie van deze profielen wat anders is dan leuke gesprekken voeren of afspreken.

Verder is het mogelijk om foto’s die je op je profiel gezet hebt te verbergen. Je kan vervolgens andere profielen toestemming geven om inzicht te krijgen in deze foto’s. Hierdoor kan je bijvoorbeeld foto’s van je gezicht afschermen en zo kan je discreet van de website gebruik maken. Door deze maatregelen voelt de site erg veilig aan in gebruik en heb je het gevoel dat je serieus wordt genomen als lid. Voor veel leden is discretie en vertrouwen in de andere leden erg belangrijk en het is fijn dat Swipeonline haar leden hierin tegemoet komt.

Inschrijven SwipeOnline

Om jezelf in te schrijven voor swipeonline.nl is niet veel inspanning nodig. Op de homepage is het mogelijk om jezelf te registeren. In het inschrijfsysteem bedenk je eerst je je gebruikersnaam, je vult je geslacht en provincie in en tot slot je geboortedatum en e-mailadres.

Na het invullen van deze gegevens ontvang je een bevestigingsmail in de mailbox van het door jou opgegeven mailadres. In deze mail vind je een bevestiginglink. Klik op deze link en je avontuur kan beginnen. Na de bevestiging kom je op een scherm waar je meer over jezelf kunt vertellen. Hier kan je wat persoonlijke eigenschappen invullen en wat vertellen over je hobby’s, jezelf en over degene die jij zoekt.
Gratis aanmelden

Gebruik SwipeOnline

Swipeonline is bijzonder eenvoudig en snel in gebruik. Door op het logo linksboven te klikken kom je op het overzicht van alle leden terecht. Hier staan enkele filters waardoor je gericht kunt zoeken waarnaar jij op zoekt ben. Bijzonder aan deze filter is het ‘erotisch’ filter. Met dit filter filter je profielen die hebben aangegeven op zoek te zijn naar seksueel contact. Hierdoor weet je eenvoudig het doel van die persoon en ben je er zeker van dat je geen blauwtje oploopt bij leden die op zoek zijn naar meer relationele contacten. Vooral deze functie maakt deze datingsite erg gebruiksvriendelijk. Mogelijk dat deze functie het grote actieve ledenbestand omdat iedereen weet waar de ander aan toe is.

Kosten Swipe Online

Swipeonline werkt met een creditsysteem. Met dit systeem betaal je voor credits. Met deze credits heb je de mogelijkheid om te schatten met andere leden. Het ontvangen van een berichtje is gratis, maar om te antwoorden op dit bericht of uit jezelf een berichtje te sturen naar iemand die jou wel wat lijkt kost 1 credit.

De kosten van de credits variëren van 0,66 eurocent tot en met 1,40 euro. Dit is afhankelijk van de betalingsmethode en de hoeveelheid credits die je wilt kopen. Hoe meer je koopt hoe goedkoper de credit.
Gratis aanmelden

Acties

Regelmatig heeft Swipeonline aanbiedingen en kortingsacties voor nieuwe leden. Zie voor actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven SwipeOnline

Je account verwijderen is eenvoudig en snel gedaan. Let wel op dat je goed nadenkt om jezelf uit te schrijven omdat je keuze onomkeerbaar is. Wanneer je je account uitschrijft verlies je alle berichtjes en credits.

Om jezelf uit te schrijven ga je naar ‘mijn account’. Je scrolt dan helemaal naar onderen en klikt op ‘verwijder mijn profiel’. Klik vervolgens op ‘oke’ in de pop-up en je account is definitief verwijderd.
Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »