T-Contacten

Britt Meijer 4 januari 2017 0
T-Contacten
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

T-contacten is een datingsite speciaal gemaakt voor transseksuelen, shemales of mannen die graag in contact komen met transseksuelen of shemales. Uiteraard is dit een speciale niche waar een niet al te grote doelgroep voor is. De datingsite t-contacten richt zich met name of mensen die sexcontact willen. Spreekt een shemale of transseksueel je aan? Dan is deze casual datingsite wellicht wat voor jou.

Gratis aanmelden

 

Betrouwbaarheid T-contacten

T-Contacten richt zich zoals eerder al genoemd op sexcontacten. Voor een casual datingsite is de betrouwbaarheid altijd een wat apart verhaal en lastig te controleren. Aan de andere kant is t-contacten een vrij specifieke datingsite met een doelgroep die niet al te groot is. Namelijk shemales en transseksuelen of mannen of vrouwen die hier graag seks mee willen hebben. Veel fakers zullen hier dus niet op af komen. Uiteraard dien je natuurlijk altijd zelf of te letten, maar dat geld voor iedere vorm van sexdating.

Helaas kun je bij T-contacten wel alle foto’s en informatie van de profielen zien zonder ingeschreven te staan. Hierdoor kun je dus niet volledig discreet of anoniem te werk gaan, behalve als je er voor kiest om geen foto te plaatsen. Verder is de datingsite wel een degelijke en betrouwbare datingsite. Zo worden je gegevens vertrouwelijk bewaard en verstuurd over een beveiligde ssl verbindingen. Zo kunnen bijvoorbeeld je betaalgegevens niet openbaar gemaakt worden.

Inschrijven T-contacten

Om een account te maken bij T-profielen kun je je inschrijving beginnen op de homepage van t-contacten. Je volgt een eenvoudig menu waar je alle noodzakelijke gegevens invult om je aan te melden bij T-contacten. Veel gegevens zijn niet noodzakelijk voor het aanmaken van een account bij t-profielen. Je hebt slechts een emailadres, seksuele voorkeur, geslacht, leeftijd en woonplaats nodig om een profiel in te schrijven bij de datingsite. Zodra je inschrijving voltooid is ontvang je een activatiemail en daarna kun je direct aan de slag met het vinden van een leuke date met een transseksueel of shemale.

Gratis aanmelden

Gebruik T-contacten

Zodra je ingeschreven bent bij t-contacten kun je direct beginnen met het vinden van die ene shemale of transseksueel die bij jou past. Je ontvangt direct bij het voltooien van je inschrijving een aantal matches op basis van de door jou in gevulde gegevens en zo kun je makkelijk beginnen met online daten. Je kunt er voor kiezen je profiel verder in te vullen en foto’s toe te voegen of je kunt uiteraard eerst op zoek gaan naar een leuke date. Via de zoekfunctie kun je makkelijk zoeken naar mensen op de datingsite en deze eventueel aan je hotlist toevoegen zodat je deze op een later tijdstip nog terug kan vinden. Uiteraard kun je ook erg makkelijk berichtjes sturen naar mensen op de datingsite en ook een foto mee sturen met ieder bericht. Zo kun je eenvoudig wat meer delen als iemand bij je past.

Kosten T-contacten

Aanmelden en profielen bekijken bij T-contacten is helemaal gratis. Je kunt het dus makkelijk uitproberen als jij denk dat deze datingsite bij jou past. Alleen voor het versturen van berichtjes dien je te betalen. Dit gaat met credits. De kosten van de credits zijn als volgt:

 • 5 credits €3,89
 • 10 credits €9,99
 • 25 credits €22,69
 • 50 credits €39,99
 • 100 credits €74,99
 • 300 credits €199,99

Betalen kan via iDeal of MrCash.

Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

T-contacten beschikt helaas zoals vrijwel iedere casual datingsite niet over een mobiele app. Jammer voor een datingsite die zich richt op het versturen van foto’s. Gelukkig is de pagina volledig geschikt voor gebruik op je mobiele telefoon.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft T-contacten acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Om je profiel bij T-contacten te verwijderen ga je naar het knopje Service. Hier vind je rechts onderin de knop profiel verwijderen. Zodra je hierop klikt zijn al je gegevens verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »