Tinderonline

Britt Meijer 2 maart 2016 12
Tinderonline
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Tinderonline is erg simpele en eenvoudige casual datingsite. Mannen en vrouwen kunnen hier terecht voor allerlei soorten afspraken. Dus wil je een leuke chat, date of misschien een one night stand? Dan is Tinder Online de datingsite voor jou! Je vindt hier talloze mensen die ook opzoek zijn naar een leuke date!
Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Tinderonline

Tinderonline is een casual datingsite, maar zij is er niet alleen voor one night stands of sexdates. Ook mensen die opzoek zijn naar een leuke date of een gezellig chat zijn hier aan het goede adres. Helaas beschikt Tinder Online niet over een keurmerk zoals het Thuiswinkelwaarborg of het keurmerk veilig daten.

Tinder Online is een erg eenvoudige datingsite. Je krijgt een overzicht met alle leden en je hebt een eenvoudige zoekfunctie. Verder biedt de datingsite weinig informatie. Over de betrouwbaarheid van de datingsite kunnen we verder dan ook niet veel zeggen. De echtheid van de profielen garanderen ze niet, je zult dus zelf op onderzoek uit moeten gaan. Tinder online blijft een datingsite waar mensen opzoek zijn naar spanning, pas dus op met de informatie die je deelt en ga discreet te werk.

onbeperkt-daten

Inschrijven Tinderonline

Een account aanmaken bij Tinderonline is erg eenvoudig en snel gedaan. Je vult wat basis gegevens in over jezelf zoals waar je woont of je man of vrouw bent en je emailadres en wachtwoord. Je bevestigt je emailadres, kijk ook even bij je spam of hij daar niet bij beland is. Zodra je dat gedaan hebt kun je gelijk aan de slag bij de datingsite en is je inschrijving voltooid.
Gratis aanmelden

Gebruik Tinderonline

Tinderonline is een erg eenvoudig casual datingsite zonder fratsen. Tinder Online beschikt over een eenvoudige zoekfunctie waarmee je op basis van leeftijd en provincie kan zoeken naar leuke mannen of vrouwen. Uiteraard is het verstandig om eerst je profiel wat verder in te vullen nadat je je hebt ingeschreven. Je kunt bij je profiel wat informatie op je zelf kwijt en een kort stukje over jezelf schrijven, natuurlijk kun je ook foto’s uploaden. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden heeft Tinder online geen verband met Tinder. Het werkt ook niet hetzelfde op basis van matches en likes. Je moet ouderwets aan de gang met de zoekfunctie en zult zo een leuke date moeten scoren. Heb je iemand gevonden die je leuk vindt? Maak deze dan favoriet zodat je hem of haar later eenvoudig terug kan vinden. Natuurlijk kun je ook in contact komen. Je kunt iemand een flirt sturen of een bericht. Verder zijn er geen functies bij Tinder online.

onbeperkt-daten

Kosten Tinderonline

Het aanmaken van een account bij Tinderonline is zoals bij de meeste casual datingsites helemaal gratis. Je betaalt pas op het moment dat je met iemand in contact wil komen. Lekker vrijblijvend dus! Het enige wat geld is het versturen van berichtjes. Dit wordt betaalt met credits. kosten van de credits zijn als volgt:

  • 1 credit €1,40
  • 10 credits €10,-
  • 25 credits €22,50
  • 50 credits €40,-
  • 100 credits €75,-
  • 300 credits €200,-

Betaling kan via de mobiele telefoon, iDeal, mr Cash, Clickandbuy of Creditcard.

Mobiele applicatie Tinderonline

Op moment van review is er geen mobiele dating applicatie beschikbaar van Tinderonline. Wel is de pagina bereikbaar op tablet en smartphone via de webbrowser.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Tinderonline acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Tinderonline

Uitshrijven bij Tinderonline is erg eenvoudig. Onder het kopje mijn account vind je snel de mogelijkheid terug om jezelf uit te schrijven bij Tinderonline. Helelaal onderaan de pagina staat de knop ‘verdwijderen van profiel’ Zodra je hier op klikt is je volledig profiel verwijderd.
Gratis aanmelden
onbeperkt-daten

datingsites advertenties review

12 Reviews »

 1. kees 20 december 2017 op 09:26 -

  puur nep er is geen contact dat echt is.Het is een algoritme die uit een gigantische databak profielen en antwoorden genereert.Wat je ook invult op je account maakt niet uit antwoorden draaien er altijd keurig omheen je communiceert dus met een computer komt geen mens meer aan te pas

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. bob 30 mei 2017 op 17:09 -

  so fake als wat. Maar dat zijn ze bijna allemaal. Trap er niet meer in. Er bestaan paar serieuse contactsites. De rest is geldklopperij. Meestal wordt je via een normale site of via je mailadres naar zo’n site gelokt. Waarom wil iemand die contact wil en jou al benadert het via een betaalde site doen. Ze heeft je gegevens al, maar wil toch via een site. Doel is altijd zoveel mogelijk berichtjes en credits lospeuteren.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. grayhound100 5 april 2017 op 19:59 -

  100 % bedrog; niet doen dus.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Jackoniel 25 maart 2017 op 22:17 -

  By the way, het heet sinds vandaag Swipeonline, Tinderonline is offline, maar swipe online is er voor terug. Ik zag dezelfde layout, kon ook gewoon met mijn account inloggen. En alle berichten lezen, Gek genoeg reageerde geen van mijn contacten op de plotselinge “naamswijziging” en een ander url. Hoezo FAKE.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Jackoniel 25 maart 2017 op 22:12 -

  Het is waar, wat bovenstaande recencies zeggen. Het is bijna een en al fake. Sinds gisteren is de site “tinderonline” offline. De meeste foto’s komen van websites met mooie dames. Gebruik http://www.TinEye.com om foto’s te controleren. Google image ziet ze niet.
  FAKE,FAKE,FAKE, spaar je geld het is geldklopperij.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Redhorn 2 februari 2017 op 15:42 -

  Volledig FAKE, geldklopperij. Iedere dag een 50tal geile berichten, nooit wordt je profiel gelezen en altijd de terugkerende verhaaltjes. Neem jij maagdjes, bef jij, mag ik spuitend klaarkomen, zit in een diep dal na de scheiding, mijn vriend gaat vreemd…. Nooit krijg je een 2de foto te zien en altijd komen ze wel terug om juist af te spreken.Via email willen ze niet want ze hebben meer vertrouwen via de site.Kijk maar eens goed naar de details van de foto die je toegestuurde krijgt, vol tapijt, andere stekkers, hoge plinten, kortom volledige USA-interieurs met dezelfde boob-jobs die bij de dames gedaan zijn. PUUR BEDROG en GEEN ANDERE SITE IS BETER

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. doerakje 30 januari 2017 op 05:17 -

  Niet doen, een fake handel. Heeft alleen als doel om geld uit je zak te kloppen. Je wordt dagelijks met 50 of meer profielen bestookt voor de meest geile afspraakjes, liefst a la minuut. Maar als je contact legt en over een afspraakje begint wordt er omheen gekletst. Er wordt ook vaak geen antwoord gegeven op vragen. Alle profielen die ik heb benaderd geven binnen een kwartier antwoord (alsof niemand slaapt in de nacht). Slecht taalgebruik of zelfs onbegrijpelijke antwoorden (alsof een slechte vertaal machine gebruikt is)
  Afrader dus

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. mrs sandra 26 september 2016 op 18:18 -

  Ik kan niks hier vinden.
  Zeer teleurstelend is het wel, want na een scheiding. Wil ik toch de juiste man vinden om verder te gaan in het leven.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Dianne 7 mei 2016 op 10:43 -

  Leuk alternatief voor mensen die op Tinder zitten en echt alleen maar op zoek zijn naar sex. Hoewel ik niet weet hoeveel mensen er op Tinder zitten en NIET op zoek zijn naar sex 😛 Dat is volgens mij ook op 1 hand te tellen, of niet? Dus ik vraag me wel een beetje af wat hier nu de bedoeling van is.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Geentinder 31 maart 2016 op 18:53 -

  LET OP MENSEN! Dit is dus GEEN Tinder! Dit is gewoon een site die Tinder na doet. Ik dacht dat het Tinder was en voelde me dus redelijk genaaid toen ik zag dat het helemaal geen Tinder was!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »