Tindl

Britt Meijer 26 oktober 2017 0
Tindl
3.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Tindl is een datingsite die zich richt op singles uit Nederland en België. Tindl is een datingsite welke in het rijtje met Tinder kan worden geschaard. Alleen is het geen app maar een website welke ook uitstekend op een mobiele pagina te gebruiken is. Je kunt hier als single opzoek gaan naar een spannende date of een gezellig chat. Het is een datingsite welke een tikkeltje casual is en waar je je uitstekend kan vermaken voor een gezellige avond.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Tindl

Tindl is een casual datingsite waar je toch voornamelijk voor een spannend avondje op een tikkeltje ondeugende chat naar toe gaat. Het is dus wel belangrijk dat je enigszins discreet te werk kan gaan en dat de website betrouwbaar is. Hierom is bijvoorbeeld een beveiligde verbinding op de site, waardoor je gegevens niet zomaar op straat komen te liggen. Deze zogenaamde ssl verbinding houdt hackers buiten en zorgt er voor dat je veilig kan chatten op de datingsite.

Daarnaast zal iedereen zich eerst aan moeten melden voordat je gedetailleerde profielinformatie kan zien. Zo kun je dus een beetje anoniem te werk gaan. Wat een veilig en betrouwbaar gevoel oplevert. Mensen zullen eerst een account aan moeten maken om bij de website binnen te kunnen kijken en jouw informatie te zien. Je kunt daarnaast ook niet scrollen tussen profielen dus het zou wel heel toevallig zijn als je je buurvrouw tegen komt.

Inschrijven Tindl

Als Tindl je een leuke datingsite lijkt. Dan is het natuurlijk zaak om een account aan te maken. Inschrijven bij de casual datingsite is bovendien helemaal gratis. Iedere dag schrijven tal van nieuwe leden zich in bij Tindl het is dus een erg actieve datingsite en je zult dus niet heel snel uitgekeken zijn. Aanmelden is bovendien helemaal gratis bij de datingsite en er is dus geen reden om dit niet te doen. Inschrijven kan eenvoudig via de homepage.

Je begint je inschrijving met het invullen van je emailadres en wachtwoord. Hierna ontvang je een activatie email. Zodra je je email geactiveerd hebt, kun je direct verder met het aanmaken van je account. Je kunt dan aanvullende en noodzakelijke gegevens invullen voor het aanmaken van je account. Je kunt zo onder andere je gebruikersnaam, geslacht, provincie, woonplaats invullen. Maar ook je postuur of je rookt, en je opleidingsniveau. Uiteindelijk is er ook nog een open veld waar je een stukje tekst over jezelf kan invullen. Hierna zal je nog een foto moeten toevoegen. Dit is noodzakelijk omdat Tindl op basis van foto’s werkt en je anders dus geen duimpje omhoog of omlaag kan doen. Foto’s worden handmatig goedgekeurd en je moet duidelijk te zien zijn op de foto. Zodra je dit gedaan hebt, kun je aan de slag bij Tindl.

Gratis aanmelden

Gebruik Tindl

Zodra je een account hebt aangemaakt bij Tindl en je foto goedgekeurd is bij de datingsite dan kun je aan de slag. Hoe is Tindl nu in gebruik? Zoals eerder genoemd werkt de datingsite als een soort van Tinder. Het moge duidelijk zijn hoe Tinder werkt. Bij tindl heb je de mogelijkheid om elkaar een duimpje omhoog of een duimpje omlaag te geven. Vind je dus iemand leuk dan kun je hem of haar een duimpje omhoog geven. Vind je iemand niet zo leuk, een duimpje omlaag. Vinden jullie elkaar leuk? Dan heb je een match en kun je met elkaar chatten. Het is dus allemaal erg eenvoudig in gebruik en zeer eenvoudig. De datingsite werkt ook erg goed op je mobiele telefoon. Helaas is er alleen geen app van. Als je een match heb, maar nog niet direct een berichtje wilt sturen, dan kun je dat ook op een later tijdstip doen. Je vindt je matches terug in het menu. Ook kun je bij Eerder beoordeeld ook nog eens kijken wie je afgewezen hebt. Mocht je twijfelen of je diegene toch wel leuk vindt. Al met al werkt Tindl heel erg eenvoudig en makkelijk. De datingsite is speel, maar je kunt niet echt specifiek op zoek naar een iemand voor seks .Je moet maar hopen dat iemand je tegen komt die je leuk vind en je dus ook een klik hebt in de chat.

Kosten Tindl

Aanmelden is bij Tindl helemaal gratis en je kunt ook onbeperkt door de profielen heen scrollen. Wil je echter berichten gaan sturen en volledig gebruik maken van Tindl dan zal je een betaald lidmaatschap aan moeten schaffen.

De kosten voor een lidmaatschap zijn als volgt:

  • 1 maand €79,95 per maand
  • 3 maanden €69,95 per maand
  • 6 maanden € 59,95 per maandag

Betalen kan via iDeal bij Tindl.

Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

Tindl heeft helaas nog geen app. Wel heeft Tindl haar website vriendelijke gemaakt voor je mobiele telefoon. Zo kun je alles ook op je mobiel gebruiken.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Tindl acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Heb je een leuke match gevonden bij Tindl? Een leuk afspraakje gehad, of een gezellig chat of misschien wel iets anders. Dan wil je natuurlijk je account verwijderen bij de datingsite. Dat doe ja als volgt: Je gaat naar instellingen, hierna vind je het kopje lidmaatschap. Hier kun je op wijzigen drukken, waarna je de mogelijkheid hebt om je account definitief te verwijderen.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »