Verbodenliefde

Britt Meijer 2 augustus 2016 0
Verbodenliefde
0.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Op deze datingsite is voor ieder wat wils. Volgens de datingsite kun je hier mannen en vrouwen ontmoeten die op zoek zijn naar een erotische date of mensen met spannende fantasieën. Echter ziet de datingsite er niet al te betrouwbaar uit. Er zijn weinig functies en profielen van leden die erop staan zijn voornamelijk seksueel getint en zien eruit als nep profielen.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Verbodenliefde.com

Op de datingsite zijn diverse keurmerken zichtbaar. Echter hebben wij de achtergrond en accreditatie van de keurmerken niet kunnen vinden en lijken de logo’s zelf gemaakt. Een voorbeeld van een officieel keurmerk is het keurmerk veilig daten. Profielen op verbodenliefde.com worden automatisch door het systeem gecontroleerd en er is ook een mogelijkheid voor gebruikers om ‘misbruik te melden’ hiermee voert verbodenliefde.com een passief beleid op de controle op nep profielen en daarmee haal je zeker geen keurmerk binnen. Er is dan ook grote kans dat er nepprofielen te vinden zijn op deze datingsite. Uit het privacy beleid blijkt gelukkig dat persoonlijke en vertrouwelijke gegevens niet worden gedeeld met derden.

Inschrijven op Verbodenliefde.com

Om de profielen van andere leden te kunnen bekijken en om in contact te komen met andere leden is het verplicht om een profiel aan te maken. Inschrijven gaat gemakkelijk via de home pagina. Je geeft je seksuele voorkeur aan, als ook je naam, e-mail adres en wachtwoord. Bovendien worden een aantal persoonlijke gegevens gevraagd zoals je leeftijd en woonplaats. Na inschrijving ontvang je een e-mail met je inlogdata en een activatielink. Na het klikken op deze link is je profiel geactiveerd en kun je starten met het zoeken naar een passende date. Op het eerste gezicht zien we veel seksueel getinte foto’s. We merken aan de directe reacties ook dat er nepprofielen actief zijn op de datingsite. Je krijgt na deze gratis aanmelding 5 credits waarmee je onder andere berichten kunt sturen. Als je meer wilt dan moet je credits bij kopen.

Gratis aanmelden

Kosten Verbodenliefde.com

Zoals beschreven is het aanmaken van een profile geheel gratis en krijg je bovendien 5 credits gratis waarmee je berichten kunt sturen. Het sturen van flirtberichten is gratis en onbeperkt. Naast deze flirt berichten kun je andere gebruikers berichten sturen van maximaal 800 tekens. Dit zijn betaalde berichten. Hiervoor gebruik je dus credits. De kosten hiervoor zijn minimaal € 0,66 en maximaal € 1,50 per bericht. Het is mogelijk om credit pakketten te kopen. Hiervoor betaal je het volgende:

2 maanden 75 credits kosten 37 euro per maand
5 maanden 200 credits kosten 27 euro per maand
10 maanden 500 credits kosten 17 euro per maand

Betaling is mogelijk per telefoon (pay per call) en Betalen via een account, iDeal, creditcard en Mr. Cash.

Verboden liefde app

Op het moment van deze review beschikt verbodenliede.com niet over een mobiele dating app. Wel is de pagina te gebruiken via de webbrowser op smartphone en tablet.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Zie voor actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Verbodenliefde.com

Wanneer je niet meer gebruik wilt maken van de diensten van verboden liefde kun je beter je profiel verwijderen. Daarvoor moet je ingelogd zijn. Klik vervolgens op account instellingen en vervolgens op profiel verwijderen. Eventueel openstaande credits worden verwijderd en niet terug betaald.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Geen Review »

 1. OPLICHTERS!!! 9 augustus 2015 op 22:16 -

  LAAT JE ER NIET INLUIZEN. DIR ZIJN OPLICHTERS! Niet aanmelden!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »