Victoria Milan

Britt Meijer 14 juli 2017 61
Victoria Milan
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

VictoriaMilan is er voor iedereen wiens relatie in een sleur zit en wel eens vreemd zou willen gaan of een affaire zou willen. VictoriaMilan is de grootste Europese datingsite die zichzelf richt op mensen die vreemd willen gaan. Zoek jij dus een spannende chat of een stiekeme date met een leuke man of vrouw? Dan is VictoriaMilan de beste datingsite voor jou! Bovendien is VictoriaMilan erg discreet en biedt ze zo een veilige omgeving om op zoek te gaan naar wat meer spanning!

Gratis aanmelden

Victoria Milan Betrouwbaarheid

VictoriMilan is een datingsite welke zich richt op mensen die vreemd willen gaan of een affaire willen. Daardoor is het erg belangrijk voor haar leden dat VictoriaMilan betrouwbaar is. Je wilt namelijk niet dat iemand er achter komt dat je actief bent op deze website, laat staan dat je partner er achter komt. Om er voor te zorgen dat je discreet te werk kan gaan bij Victoria Milan heeft de datingsite een aantal functies waarmee je erg discreet en veilig gebruik kan maken van de datingsite. Zo is het mogelijk om privéfotos in te stellen. Deze kunnen mensen pas zien na goedkeuring. Is het mogelijk om je gezicht automatisch te verbergen op een foto. De belangrijkste functie op de datingsite is de paniekknop. Als je hier op klikt dan word je meteen doorgestuurd naar een andere website, zodat men niet ziet dat je op Victoria Milan actief was. Ook logt de website automatisch uit na een bepaalde tijd. Zo kan er niet iemand per ongeluk inloggen. VictoriaMilan heeft na het AshleyMadison incident, waarbij talloze e-mailadressen en andere persoonlijke gegevens van gebruikers zijn vrijgekomen, de beveiliging sterk uitgebreid om dergelijke hacks bij haar eigen datingsite te voorkomen. 

Inschrijven en inloggen Victoria Milan

Inschrijven en een profiel aanmaken bij VictoriaMilan is erg eenvoudig. Je vult allereerst een discrete profielnaam in, je emailadres en je geboortedatum. Hierna dien je op een activatielink in je mailbox te klikken, waarna je actief aan de slag kan op VictoriaMilan. Voordat je echt aan de slag kunt moet je nog wel wat gegevens invullen. Zo zul je eerst even aan moeten geven hoe je er uit ziet en waar je naar op zoek bent, wat je hobbys zijn etc. Zeker bij een datingsite als Victoria Milan die zich richt op mensen die een affaire willen is het wel fijn dat je met redelijk weinig gegevens aan de slag kan met daten.

Gebruik en profiel Victoria Milan

Zodra je account bij VictoriaMilan geactiveerd is kun je beginnen met het zoeken naar een spannende date. Je kunt op verschillende manieren zoeken bij VictoriaMilan. Zo kun je eenvoudig een leuke date vinden die bij je pas. Je kunt via de snelle zoekfunctie andere gebruikers van de datingsite zoeken op leeftijd en locatie en zelf iemand leuks gaan zoeken. Uiteraard beschikt Victoria Milan ook over een uitgebreide zoekfunctie, waarmee je op tal van criteria kan zoeken naar andere gebruikers en zo sneller iemand vindt die bij jou voorkeuren past. Wat uiteraard erg fijn is nu je op zoek bent naar een affaire en niet erg lang zult willen zoeken naar een geslaagde date.

Bovendien heeft VictoriaMilan net als de andere grote datingsites ook een matchingsysteem, wat jou automatisch aan andere gebruikers koppelt. Indien je in je profiel aangeeft waar je naar op zoek bent dan gaat de datingsite voor jou personen zoeken die passen bij jouw voorkeuren en stelt deze aan je voor. Mocht je iemand leuks tegenkomen op de datingsite dan kun je deze favoriet maken zodat je die op een later tijdstip eenvoudig terug kan vinden. Indien je iemand leuk vindt, kun je deze persoon ook toegang geven tot jou privéfoto’s. Zo krijgen alleen geselecteerde personen jou foto’s te zien op. Dit maakt anoniem daten mogelijk.

Heb je uiteindelijk een match gevonden dan kun je aan de slag om er een spannend avondje uit te slepen. Je kunt iemand een knipoog sturen, een geschenk (soort van emoticon) of een berichtje.

Je kunt precies zien wie er naar jou geknipoogd hebben en wie jou favoriet hebben gemaakt. Dat is fijn want als het gevoel wederzijds is….

Al met al werkt VictoriaMilan erg fijn.  De website oogt fris en de zoek en match functie werken erg prettig.

Gratis aanmelden

Kosten Victoria Milan

Wil je de hele datingsite gebruiken en toegang krijgen tot alle functies dan zul je een Premium VIP lidmaatschap aan moeten schaffen bij VictoriaMilan. Hiermee kun je onbeperkt berichtjes lezen en versturen, kun je zien wie jouw profiel bekeken heeft en kun je uitgebreid zoeken.

De kosten van een premium VIP lidmaatschap zijn:

 • 1 maand € 49,99
 • 3 maanden € 39,99
 • 6 maanden € 29,99
 • 12 maanden € 19,99

Victoria Milan App

VictoriaMilan beschikt op het moment nog niet over een App voor Android, danwel iOS. Gelukkig heeft ze wel een goede mobiele website. Hiermee kun je gemakkelijk alle functies van VictoriaMilan gebruiken en nog discreter daten. Je kunt dus ook onderweg, of thuis op je mobiele telefoon of tablet gewoon gebruik maken van alle functionaliteiten van VictoriaMilan.

Nieuws en kortingen Victoria Milan

Regelmatig heeft Victoria Milan acties en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Victoria Milan

Om je account bij VictoriaMilan te verwijderen ga je naar het kopje instellingen. Hier kun je bij privacy instellingen je account deactiveren. Er worden hierbij meerdere opties geboden. Je kunt je account simpel verwijderen, maar je hebt ook een uitgebreide verwijdering. Hierbij worden al gegevens verwijderd, ook de berichtjes die je verstuurd hebt naar andere mensen. VictoriaMilan pakt het dus grondig en discreet aan. Je gehele geschiedenis wordt van de website verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

61 Reviews »

 1. Rob 20 oktober 2018 op 23:42 -

  OPLICHTERS ZIJN HET NIET AAN BEGINNEN

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Ritsie 11 april 2018 op 21:53 -

  Je abonnement opzeggen is zo goed als onmogelijk. Na aangetekend schrijven en een resem aan mails is het me na enkele maanden gelukt om mijn abonnement op te zeggen en mijn profiel te verwijderen.
  Beschamend hoe deze oplichterij werkt!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. John 27 februari 2018 op 11:06 -

  Veel nepprofielen!!! De ‘dames’ reageren (als er al gereageerd wordt) met exact dezelfde zinnen.
  Wilde gebruik maken van het Europese opzeggingsrecht, maar volgens VM zou dit niet meer mogelijk zijn. Kortom OPLICHTERS!!!!!!! MELD JE HIER NIET AAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. peter 24 oktober 2017 op 17:15 -

  geweldige oplichterssite

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. red 13 september 2017 op 13:30 -

  Ook victor milan maakt nu gebruik van nep profielen om mannen te lokken dus pas op meer dan 80% van de profielen zijn niet echt….helaas

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. JW 29 juli 2017 op 19:51 -

  29-7-2017 HELP Hoe stop ik de automatische verlenging vij Victoriamilan ??
  Ik zie allerlei uitleg daarover ,maar dat is van een oudere versie website.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Rob 11 maart 2017 op 10:32 -

  De site was prima, diverse dates gehad, tot er na een half jaar automatisch geld werd afgeschreven! Mijn profiel was weet geactiveerd zonder dat ik daarvoor toestemming had gegeven!
  120,- armer, wil ik voorkomen dat dit nogmaals gebeurt! Veel mailtjes gestuurd, enkele reacties ontvangen in het Engels, dat ik de bijlagen (kleine lettertjes) had moeten lezen!
  Ik wil direct mijn gehele account weg hebben, maar dat lukt niet, op de vraag alles direct te verwijderen krijg ik geen reactie!
  DUS LET OP! Automatische incasso word misbruikt,

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Jim 3 maart 2017 op 01:32 -

  Ik heb mij zojuist aangemeld bij VictoriaMilan en lees hierboven nu dat de instelling om automatische verlenging niet toe te staan verdwenen was. Dat betekent nu dat ik dit abonnement niet zomaar kan opzeggen? Hoe regel ik dit?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Xander 17 februari 2017 op 15:37 -

  Had een profiel en werkte prima, kon aangeven dat ik geen automatische verlenging van mijn abonnement wilde en na afloop verviel mijn account dus ook naar standaard..alles prima en wel. TOTDAT VM de website aanpaste, de instelling om automatische verlenging niet toe te staan verdwenen was. Zogenaamd om het je ‘makkelijk te maken zodat je geen mailtjes mist “..Maar ook direct een automatische incasso. Dus direct aangegeven dat dit onwettelijk was ( zie site van ACM klachtenloket consuwijzer ) het bedrag gestorneerd en direct de tegenrekening geblokkeerd. Hun verdienmodel begint onaangename trekjes te vertonen…

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Rob 17 februari 2017 op 13:04 -

  Beste allen, een jaar geleden heb ik een betaald profiel gehad op Victoriamilan, ik was erg tevreden. Een maand geleden kreeg ik een reminder “dat VM mij mist” als klant. Ik open de mail, en log in op mijn oude account, waardoor ik dit opnieuw “direct activeer” en er € 117,- wordt afgeschreven. Ik heb direct aangegeven dat ik dit niet wil,maar krijg geen fatsoenlijke reactie!
  Dus, voor mij is het van een goede ervaring, in een zeer vervelende dieven site veranderd!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »