Victoria Milan

Britt Meijer 14 juli 2017 66
Victoria Milan
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

VictoriaMilan is er voor iedereen wiens relatie in een sleur zit en wel eens vreemd zou willen gaan of een affaire zou willen. VictoriaMilan is de grootste Europese datingsite die zichzelf richt op mensen die vreemd willen gaan. Zoek jij dus een spannende chat of een stiekeme date met een leuke man of vrouw? Dan is VictoriaMilan de beste datingsite voor jou! Bovendien is VictoriaMilan erg discreet en biedt ze zo een veilige omgeving om op zoek te gaan naar wat meer spanning!

Gratis aanmelden

Victoria Milan Betrouwbaarheid

VictoriMilan is een datingsite welke zich richt op mensen die vreemd willen gaan of een affaire willen. Daardoor is het erg belangrijk voor haar leden dat VictoriaMilan betrouwbaar is. Je wilt namelijk niet dat iemand er achter komt dat je actief bent op deze website, laat staan dat je partner er achter komt. Om er voor te zorgen dat je discreet te werk kan gaan bij Victoria Milan heeft de datingsite een aantal functies waarmee je erg discreet en veilig gebruik kan maken van de datingsite. Zo is het mogelijk om privéfotos in te stellen. Deze kunnen mensen pas zien na goedkeuring. Is het mogelijk om je gezicht automatisch te verbergen op een foto. De belangrijkste functie op de datingsite is de paniekknop. Als je hier op klikt dan word je meteen doorgestuurd naar een andere website, zodat men niet ziet dat je op Victoria Milan actief was. Ook logt de website automatisch uit na een bepaalde tijd. Zo kan er niet iemand per ongeluk inloggen. VictoriaMilan heeft na het AshleyMadison incident, waarbij talloze e-mailadressen en andere persoonlijke gegevens van gebruikers zijn vrijgekomen, de beveiliging sterk uitgebreid om dergelijke hacks bij haar eigen datingsite te voorkomen. 

Inschrijven en inloggen Victoria Milan

Inschrijven en een profiel aanmaken bij VictoriaMilan is erg eenvoudig. Je vult allereerst een discrete profielnaam in, je emailadres en je geboortedatum. Hierna dien je op een activatielink in je mailbox te klikken, waarna je actief aan de slag kan op VictoriaMilan. Voordat je echt aan de slag kunt moet je nog wel wat gegevens invullen. Zo zul je eerst even aan moeten geven hoe je er uit ziet en waar je naar op zoek bent, wat je hobbys zijn etc. Zeker bij een datingsite als Victoria Milan die zich richt op mensen die een affaire willen is het wel fijn dat je met redelijk weinig gegevens aan de slag kan met daten.

Gebruik en profiel Victoria Milan

Zodra je account bij VictoriaMilan geactiveerd is kun je beginnen met het zoeken naar een spannende date. Je kunt op verschillende manieren zoeken bij VictoriaMilan. Zo kun je eenvoudig een leuke date vinden die bij je pas. Je kunt via de snelle zoekfunctie andere gebruikers van de datingsite zoeken op leeftijd en locatie en zelf iemand leuks gaan zoeken. Uiteraard beschikt Victoria Milan ook over een uitgebreide zoekfunctie, waarmee je op tal van criteria kan zoeken naar andere gebruikers en zo sneller iemand vindt die bij jou voorkeuren past. Wat uiteraard erg fijn is nu je op zoek bent naar een affaire en niet erg lang zult willen zoeken naar een geslaagde date.

Bovendien heeft VictoriaMilan net als de andere grote datingsites ook een matchingsysteem, wat jou automatisch aan andere gebruikers koppelt. Indien je in je profiel aangeeft waar je naar op zoek bent dan gaat de datingsite voor jou personen zoeken die passen bij jouw voorkeuren en stelt deze aan je voor. Mocht je iemand leuks tegenkomen op de datingsite dan kun je deze favoriet maken zodat je die op een later tijdstip eenvoudig terug kan vinden. Indien je iemand leuk vindt, kun je deze persoon ook toegang geven tot jou privéfoto’s. Zo krijgen alleen geselecteerde personen jou foto’s te zien op. Dit maakt anoniem daten mogelijk.

Heb je uiteindelijk een match gevonden dan kun je aan de slag om er een spannend avondje uit te slepen. Je kunt iemand een knipoog sturen, een geschenk (soort van emoticon) of een berichtje.

Je kunt precies zien wie er naar jou geknipoogd hebben en wie jou favoriet hebben gemaakt. Dat is fijn want als het gevoel wederzijds is….

Al met al werkt VictoriaMilan erg fijn.  De website oogt fris en de zoek en match functie werken erg prettig.

Gratis aanmelden

Kosten Victoria Milan

Wil je de hele datingsite gebruiken en toegang krijgen tot alle functies dan zul je een Premium VIP lidmaatschap aan moeten schaffen bij VictoriaMilan. Hiermee kun je onbeperkt berichtjes lezen en versturen, kun je zien wie jouw profiel bekeken heeft en kun je uitgebreid zoeken.

De kosten van een premium VIP lidmaatschap zijn:

 • 1 maand € 49,99
 • 3 maanden € 39,99
 • 6 maanden € 29,99
 • 12 maanden € 19,99

Victoria Milan App

VictoriaMilan beschikt op het moment nog niet over een App voor Android, danwel iOS. Gelukkig heeft ze wel een goede mobiele website. Hiermee kun je gemakkelijk alle functies van VictoriaMilan gebruiken en nog discreter daten. Je kunt dus ook onderweg, of thuis op je mobiele telefoon of tablet gewoon gebruik maken van alle functionaliteiten van VictoriaMilan.

Nieuws en kortingen Victoria Milan

Regelmatig heeft Victoria Milan acties en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Victoria Milan

Om je account bij VictoriaMilan te verwijderen ga je naar het kopje instellingen. Hier kun je bij privacy instellingen je account deactiveren. Er worden hierbij meerdere opties geboden. Je kunt je account simpel verwijderen, maar je hebt ook een uitgebreide verwijdering. Hierbij worden al gegevens verwijderd, ook de berichtjes die je verstuurd hebt naar andere mensen. VictoriaMilan pakt het dus grondig en discreet aan. Je gehele geschiedenis wordt van de website verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

66 Reviews »

 1. Ad 22 april 2019 op 22:31 -

  Hallo allemaal,
  Na het lezen van bovenstaande reviews heb ik een account aangemaakt op VM.
  Na één dag al heel veel berichtjes ontvangen, knipoogje en veel bekeken door ” de zogenaamde dames ”
  Ik heb om de boel te stangen een verwijzing gemaakt naar kik… Via een omweg want als je maar enig andere mogelijkheid tot contact vermeld in je omschrijving dan word deze geweerd van de site.
  Ik heb zelf ook een aantal dames opgezocht op kik en één dame was idd iemand die mij iets had gestuurd, ik heb zeer kort met haar geschat. Want ook hier had ik mijn twijfels over.
  Ook heb ik in mijn omschrijving gezet dat ik best wel een goed bedeelde man ben, type Anouk, zeg maar min. 24 cm
  En toen barste het pas echt los, het ene na het andere berichtje kwam binnen. Echter ben ik geen betaald lid dus kan niks lezen, maar dat geeft niet want door de ervaringen van mijn voorgangers weet ik inmiddels genoeg.
  Ik kan er eigenlijk alleen maar om lachen, niemand leest nl meer, en dus kunnen ze de pot op.
  Er zijn andere apps waar je wel met echte mensen in contact kan komen, dus ben er klaar mee.
  Was leuk om mee te maken, kan van m’n lijstje….
  Eindoordeel NIET BETALEN, KOM JE NIET MEER VANAF, BETALING LOOPT AUTOMATISCH DOOR……

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Stefan 25 maart 2019 op 15:46 -

  Wat kun je zeggen over een cheating app? Het lijkt erop dat dit veilig genoeg is, maar sommige menu’s zijn moeilijk te vinden. Het is oke.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Cornelis1977 12 maart 2019 op 11:01 -

  Essentie van VM en andere louche sites is dat ze zelf ook reviews posten. Lees alle positieve verhalen kritisch door en vergelijk ze met de negatieve. Soms zitten er slimme fakers bij: niet té positief of cliché, die ruik je al snel. Maar wel weer net te vaag of positief om te kloppen. Je krijgt vroeg of laat een beetje feeling wanneer een review nep is of integer.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Jack 3 december 2018 op 21:56 -

  Domme mensen zijn er niet wel domme sites kijk daarom altijd eerst naar reviews
  zo weet je tenminste of iets echt is of echt werkt.

  Enne laat je niet gek maken door reclames want de goedkoopste tandpasta kost altijd nog 89cent bij de lidl

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Jack 21 november 2018 op 20:04 -

  Hallo!
  Zit nog niet zolang op VM maar is het iemand opgevallen dat waneer je nog geen premium lid bent je diverse berichtjes krijgt en knipoogjes ?
  Dus denk je nou dit wordt wat ik ga ervoor!
  Helaas als je premium lid geworden bent vind je niets meer terug van de berichtjes en knipoogjes!
  Voor mij dus regelrechte oplichting!
  En hoeveel van dit soort sites zijn er al?
  Heb nog weinig betrouwbare gevonden, en ik heb er al heel wat gehad !
  Kan daar van hogerhand nou niets aan gedaan worden vraag ik me af?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Rob 20 oktober 2018 op 23:42 -

  OPLICHTERS ZIJN HET NIET AAN BEGINNEN

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Ritsie 11 april 2018 op 21:53 -

  Je abonnement opzeggen is zo goed als onmogelijk. Na aangetekend schrijven en een resem aan mails is het me na enkele maanden gelukt om mijn abonnement op te zeggen en mijn profiel te verwijderen.
  Beschamend hoe deze oplichterij werkt!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. John 27 februari 2018 op 11:06 -

  Veel nepprofielen!!! De ‘dames’ reageren (als er al gereageerd wordt) met exact dezelfde zinnen.
  Wilde gebruik maken van het Europese opzeggingsrecht, maar volgens VM zou dit niet meer mogelijk zijn. Kortom OPLICHTERS!!!!!!! MELD JE HIER NIET AAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. peter 24 oktober 2017 op 17:15 -

  geweldige oplichterssite

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. red 13 september 2017 op 13:30 -

  Ook victor milan maakt nu gebruik van nep profielen om mannen te lokken dus pas op meer dan 80% van de profielen zijn niet echt….helaas

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »